Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Η Σκάρου σώθηκε (πάλι) από θαύμα!

Η τραγουδίστρια είχε νέο σοβαρό τροχαίο, με το Smart της να γίνεται σμπαράλια

Δεύτερο τροχαίο ένα χρόνο μετά! Μπορεί η τύχη να μην είναι με το μέρος της, σίγουρα όμως η Πένυ Σκάρου έχει τον δικό της φύλακα άγγελο.

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Η τραγουδίστρια που πέρυσι, στα τέλη Ιουνίου, είχε εμπλακεί σε τροχαίο (οδηγώντας το μηχανάκι της στην οδό Πειραιώς τη χτύπησε και την εγκατέλειψε διερχόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να χάσει το ένα της πόδι και να νοσηλευτεί σε σοβαρή κατάσταση) έπεσε πάλι θύμα τροχαίου, αυτή τη φορά οδηγώντας αυτοκίνητο! Τραγική ειρωνεία: Το πρόσφατο τρακάρισμα έγινε λίγες ημέρες μετά τη συμπλήρωση ενός χρόνου από εκείνο της 28ης Ιουνίου 2014, που έμελλε να αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή της.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες, το ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της προηγούμενης Πέμπτης στο Μοσχάτο, με την Πένυ Σκάρου να βρίσκεται στη θέση του οδηγού σταματημένη με το αυτοκίνητό της, μάρκας Smart, μπροστά σε ένα STOP. Ενα αμάξι από την απέναντι πλευρά που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, έπεσε πάνω της χτυπώντας την πλαγιομετωπικά. Από τη σφοδρή σύγκρουση το μικροσκοπικό όχημα της τραγουδίστριας καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς, ενώ η ίδια σώθηκε πάλι κυριολεκτικά από θαύμα, γιατί άνοιξαν οι αερόσακοι. Περίοικοι που έγιναν αυτόπτες μάρτυρες του ατυχήματος ειδοποίησαν την Τροχαία αλλά και ασθενοφόρο, καθώς η Πένυ είχε γρατσουνιές, ζαλιζόταν και ήταν εμφανώς σοκαρισμένη, σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες.

Παρά τις παραινέσεις των τραυματιοφορέων, η 30χρονη ερμηνεύτρια αρνήθηκε να μπει στο ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο. «Ολα τής θύμιζαν τις φρικτές σκηνές που έζησε πέρυσι. Δεν μπορούσε να ξαναζήσει τον ίδιο εφιάλτη. Υπέγραψε πως ήταν καλά και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο μιας φίλης της, την οποία ειδοποίησε και τη συνόδευσε στο Ασκληπιείο της Βούλας για προληπτικές εξετάσεις, αφού -όπως δήλωσε- πονούσε» ανέφερε στην «Εspresso» πρόσωπο από το φιλικό της περιβάλλον. Και συμπλήρωσε: «Η Πένυ είχε μόλις βγάλει χρήματα από ένα ΑΤΜ και κατευθυνόταν στο κλαμπ Ldraft, όπου κάνει κάποια live. Οσο αργούσε να φτάσει τόσο ανησυχούσε η παρέα της. Η κολλητή της φίλη ήταν ιδιαίτερα ανήσυχη. Της τηλεφωνούσε συνεχώς και εκείνη δεν απαντούσε. Μέχρι που την κάλεσε και της είπε τα δυσάρεστα νέα».

Η τραγουδίστρια πιστεύει πολύ στον Θεό. Κι αυτό τής έδωσε πέρυσι τη δύναμη όχι μόνο να ζήσει αλλά και να περπατήσει πάλι, εκπλήσσοντας ευχάριστα τους θεράποντες ιατρούς της. Η πίστη της αυτή τη βοήθησε να αφήσει πίσω τον εφιάλτη και να συνεχίσει την καριέρα της, παρά το πλήγμα που δέχτηκε. Μάλιστα είχε πραγματοποιηθεί συναυλία αλληλεγγύης με τη συμμετοχή αρκετών καλλιτεχνών για αγορά τεχνητού μέλος, με την ίδια -παρά τη σοβαρότητα της κατάστασής της- να ανεβαίνει στη σκηνή και να ευχαριστεί από καρδιάς τραγουδιστές και κοινό, που έκλαιγε από χαρά.

«Ο,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» είχε εκμυστηρευτεί λίγο καιρό μετά το φοβερό ατύχημά της στην «Espresso». Και είχε συμπληρώσει: «Πήρα πολλή αγάπη, δεν φανταζόμουν ότι υπάρχει τόση! Θεωρώ ότι όλο αυτό είναι μια δοκιμασία για μένα. Γίνομαι πιο δυνατή. Δεν με ένοιαζε να πέθαινα εκεί στην άσφαλτο. Εχω περάσει τόσο ωραία στη ζωή μου, που θα “έφευγα” χαρούμενη».

18.07.2015 espresso weekend 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...