Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

ΑΚΟΥ ΝΑ… ΔΕΙΣ (16.07.15)

Ο Σάκης Ρουβάς λοιπόν το σκέφτεται αν θα πρωταγωνιστήσει στο σίριαλ του ΑΝΤ1, στο οποίο ήταν να παίζει η…

Κρεμασμένοι στις οθόνες να ακούσουμε τον πρωθυπουργό της χώρας. Στα σπίτια μας ούτε ανάσα βαριά δεν επιτρεπόταν! Στο Μαξίμου, πάλι, άρχισε να χτυπάει μανιακά το τηλέφωνο! Να μιλάει ο πρωθυπουργός, ντριιιν – ντριιιν – ντριιιν να επιμένει το τηλέφωνο! Ρίχνει ένα βλέμμα-σιχτίρ στο πλάι, που αν έτσι κοίταζε τον Σόιμπλε (φωτό), μπορεί να είχαμε πετύχει έως και «κούρεμα» χρέους!

*

ΕΚΤ (ECB), ELA, ΕΜΣ, ΠΝΠ, ECCL, HFSF, EFSF, MFFA, AEΠ (GDP), ΔΝΤ, conditionality, memorandum, bail-in, bail-out, capital controls, ΤΧΣ, BRICS! Για να ξέρουμε τι λέμε δηλαδή και να μιλάμε σοβαρά! Διότι αν δεν παίζουμε στα δάχτυλα τις νέες πολιτικές ορολογίες, σωτηρία δεν υπάρχει. Μαζί τα μάθαμε…
r3q4rf234t 1
*

«Δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τους εργαζομένους στην ΕΡΤ» δήλωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ. Διονύσης Τσακνής (φωτό)! Για όλους τους υπόλοιπους στα άλλα μέσα πάλι, όχι ανησυχία, αλλά μας έζωσαν τα μαύρα φίδια!

*

Σεβασμός και να βαράνε προσοχές όλοι εκεί στον ΑΝΤ1 μπροστά στον Γιώργο Παπαδάκη, που ενώ είχαν τελειώσει οι εκπομπές του, λόγω επικαιρότητας επέστρεψε στο κανάλι του και φυσικά συγκέντρωσε θριαμβευτικά την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών για την έγκυρη ενημέρωσή του. Ετσι έχουμε τον ΑΝΤ1 με 33% τηλεθέαση χθες, να τερματίζει πρώτος αυτές τις μέρες, με το οξυμένο για ενημέρωση ενδιαφέρον.

*

Μη μου ανησυχείτε λοιπόν για την ΕΡΤ και μη μου ανησυχείτε για τον Σάκη Ρουβά (φωτό), ο οποίος έχει πολλά σχέδια και προτάσεις! Ουφφφ! Μα έφυγε μια σκασιλάρα, ένας νταλκάς και μια ανησυχία, άλλο πράμα τώρα! Μπορούμε άνετα να φάμε τα νερόβραστα μακαρόνια που στουπώσαμε στα ντουλάπια σαν να μην υπάρχει αύριο…

*

Ο Σάκης Ρουβάς (κεντρική φωτό) λοιπόν το σκέφτεται αν θα πρωταγωνιστήσει στο σίριαλ του ΑΝΤ1, στο οποίο ήταν να παίζει η Δούκισσα Νομικού και τώρα θα παίζει η Ζέτα Μακρυπούλια. Απώλεια για την υποκριτική αν πει «όχι», δεν λέω, αλλά δεν βαριέστε, αν είναι να αφοσιωθεί ο καλλιτέχνης σε κάνα «Αξιον Εστι» πάλι, χαλάλι…

*

Ολα μαζί δεν γίνονται, καλό μου, νεανικό μου ίνδαλμα. Και καλλιτέχνης της ποπ σκηνής, και ερμηνευτής των μεγάλων έργων, και τραγωδία, και λαϊκά σιριαλάκια, και παρουσιάσεις τάλεντ σόου, και σινεμά, και πολυτεχνιτής και ερημοσπίτης!

*

Είπαμε, να δοκιμάσεις, να πειραματιστείς, όρια δεν έχουν οι καλλιτέχνες, αλλά άλλο αυτό, άλλο να κάτσουμε να μας χειρουργείς με το ένα χέρι και με το άλλο να ζωγραφίζεις την Γκουέρνικα τραγουδώντας Ντον Τζιοβάνι. Νισάφι λιγάκι, διότι ή με μεγάλο έρωτα γίνονται τα πράγματα και αφοσίωση ή καθόλου. 

ΕΙ-ΔΗ-ΣΗ!

Παρά την κρίση, το δυνατό χαρτί του Mega «Κάτω Παρτάλι» πήρε το πράσινο φως και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θοδωρής Πετρόπουλος γράφει ήδη τα επεισόδια του τρίτου κύκλου.

 

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...