Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Κόλπο Στογιάκοβιτς με απίθανη βίλα

Στα Sunset Islands, στο Μαϊάμι των κροίσων – Την αγόρασε $3.700.000 το 2012 και τώρα την πουλάει…

edwqert 4Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο, με… χλιδάτες αναμνήσεις φορτωμένο! Μπορεί στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης να κρατούν χαμηλούς τόνους, ωστόσο την εποχή που έμεναν στις ΗΠΑ ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς και η Αλέκα Καμηλά ακολουθούσαν ένα εντελώς διαφορετικό lifestyle.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί η ονειρεμένη βίλα που στέγαζε πριν από μερικά χρόνια την οικογένειά τους, ένα πολυτελές σπίτι με όλες τις ανέσεις, στο οποίο μπήκε πρόσφατα πωλητήριο. Το «μεγάλο κόλπο» του Πέτζα τον θέλει να έχει ανεβάσει την τιμή -εκτιμώντας φυσικά τους παράγοντες της αγοράς- στα 8.900.000 δολάρια! Λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά; Η αγορά του, το 2012, του είχε στοιχίσει 3.700.000 δολάρια, σχεδόν 5.000.000 (!) λιγότερα. Ως εκ τούτου, η πώλησή του θα τον βρει κερδισμένο!

«Ο πρώην μπασκετμπολίστας, που βοήθησε τους Dallas Mavericks να κατατροπώσουν τους Miami Heat το 2011 στα τελικά του NBA, πουλάει το τεσσάρων υπνοδωματίων σπίτι του στο Μαϊάμι» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε αγγελία που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στη στήλη real estate της εφημερίδας «Miami Herald», όπου περιλαμβάνεται φυσικά και το ιλιγγιώδες ποσό. Η 418 τ.μ. έπαυλη, που διαθέτει πισίνα και αποβάθρα για σκάφη, βρίσκεται στα Sunset Islands και χτίστηκε το 1938.

Ωστόσο, ανακαινίστηκε πρόσφατα και έτσι προστέθηκαν στους χώρους της μία μοντέρνα κουζίνα, θολωτές οροφές, δρύινα πατώματα και εξαρτήματα έξυπνης τεχνολογίας. Μάλιστα, σύμφωνα πάντοτε με την εφημερίδα, ο Σέρβος small forward αγόρασε το συγκεκριμένο σπίτι το 2012 αντί του ποσού των 3.700.000 δολαρίων. Με λίγα λόγια, αν πιάσει την τιμή που επιθυμεί, ο Πέτζα θα έχει κερδίσει περί τα 5.000.000 δολάρια.

edwqert 6Στην αγγελία γίνεται και αναφορά στην πετυχημένη καριέρα του μπασκετμπολίστα, ο οποίος φημιζόταν για τα τρίποντα που έβαζε με άνεση στους αγώνες του NBA και είχε αγωνιστεί για τις ομάδες Dallas Mavericks, Sacramento Kings, Indiana Pacers, New Orleans Hornets, Toronto Raptors και Red Star Belgrade, ενώ πήρε μέρος τρεις φορές σε All-Star Games.

Επιστροφή στις ΗΠΑ;

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς σχεδιάζει μετά την πώληση του σπιτιού του να προχωρήσει σε αγορά νέας κατοικίας στις ΗΠΑ. Το τελευταίο διάστημα πληροφορίες τον θέλουν να αποδέχτηκε πρόταση που του έγινε από τους ιθύνοντες της πρώην ομάδας του, τους Kings, να επιστρέψει στο Σακραμέντο της Καλιφόρνιας αναλαμβάνοντας διοικητικό πόστο.

Σε αυτή την περίπτωση θα τον ακολουθήσουν φυσικά η Αλέκα και τα τρία παιδιά τους, Αντρέι, Μίλα και Μάξιμος. Αλλωστε, όπως έχει δηλώσει κατά καιρούς η τηλεπαρουσιάστρια, οι πέντε τους είναι ομάδα και έτσι έχουν μάθει να λειτουργούν. Και ο Πέτζα όμως σε φετινή συνέντευξή του δήλωσε ότι δεν θα άφηνε την οικογένειά του στην Ελλάδα για να πάει μόνος του πίσω στις ΗΠΑ.

«Η Αλέκα και εγώ είμαστε παραδοσιακοί. Μια οικογένεια πρέπει να είναι πάντα μαζί. Αν δοθεί η ευκαιρία να δουλέψω στις ΗΠΑ, το σωστό είναι να πάμε μαζί ως οικογένεια. Πιστεύω ότι το μέλλον των παιδιών μου είναι εκεί» ήταν ακριβώς η δήλωση που φανέρωσε τις διαθέσεις του πρώην σταρ του ΝBA για το μέλλον.

Σε περίπτωση πάντως που αναλάβει εκ νέου δράση στους Kings του Σακραμέντο, στην Καλιφόρνια, είναι πιθανό να προχωρήσει στην αγορά σπιτιού στην περιοχή, το οποίο θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί με παρόμοιο έξυπνο τρόπο στο μέλλον.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...