Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Το πρώτο φιλί της Ντεγιάνα

Η Σέρβα παρουσιάστρια, που έζησε για τρία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, έχει και ελληνικό αίμα στις φλέβες της

e234rt34 1Εχει «τρελάνει» κόσμο σε Ελλάδα και Σερβία. Η Ντεγιάνα Ζίβκοβιτς θεωρείται ίσως η πιο σέξι παρουσιάστρια στη γειτονική χώρα, καθώς κάνει τους άντρες τηλεθεατές να παραμιλούν κάθε φορά που εμφανίζεται στη μικρή οθόνη.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Στις φλέβες της ωστόσο κυλάει και ελληνικό αίμα, αφού η προγιαγιά της ήταν από τη χώρα μας, ενώ κι η ίδια έζησε για τρία χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Οπως έχει αποκαλύψει μάλιστα, έδωσε το πρώτο φιλί της στην Καλαμαριά!

Γεννημένη και μεγαλωμένη στη Σερβία, η όμορφη Ντεγιάνα μετακόμισε στη συμπρωτεύουσα σε ηλικία 12 ετών ακολουθώντας στην Ελλάδα τον πατέρα της, ο οποίος εργαζόταν ως πρόξενος. Η νύμφη του Θερμαϊκού έκλεψε την καρδιά της, με αποτέλεσμα να στενοχωρηθεί πολύ όταν τρία χρόνια μετά, στα 15 της, αναγκάστηκε να επιστρέψει στη Σερβία, πάλι λόγω της δουλειάς του μπαμπά της. Το διάστημα που έμεινε στη Θεσσαλονίκη η Ντεγιάνα ερεύνησε τις ρίζες της από την πλευρά της μητέρας της, μαθαίνοντας πολλά πράγματα για την Ελληνίδα προγιαγιά της.

Τα τρία χρόνια της στη Θεσσαλονίκη μυήθηκε και στον αθλητισμό. e234rt34 3Γράφτηκε στον σύλλογο του ΠΑΟΚ και ασχολήθηκε ενεργά με τον στίβο. Κάπως έτσι παθιάστηκε με την ομάδα της βορείου Ελλάδος, της οποίας δηλώνει ένθερμη οπαδός μέχρι σήμερα. Εκτός όμως από την ομάδα του ΠΑΟΚ, είχε πάντοτε μια συμπάθεια και στον Ερυθρό Αστέρα, τον ιστορικό σύλλογο του Βελιγραδίου. Λόγω της ενασχόλησής της με τον στίβο η Ντεγιάνα κατάφερε να «χτίσει» ένα καλλίγραμμο κορμί, το οποίο εξελίχτηκε σε δυνατό «όπλο» για εκείνη όταν ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο της τηλεόρασης.

Η εκπομπή που παρουσιάζει η 23χρονη Σέρβα στο κανάλι Β92 της γειτονικής χώρας είναι πολύ δημοφιλής – ειδικά στο αντρικό κοινό. Η ίδια μάλιστα κάνει πολύ σέξι εμφανίσεις σ’ αυτήν, ενώ δεν είναι λίγες οι αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις της που δημοσιεύονται στα σερβικά περιοδικά αλλά και στα social media.

Οσο για την προσωπική της ζωή; Δυστυχώς για τους φανατικούς θαυμαστές της, δεν είναι ελεύθερη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ντεγιάνα Ζίβκοβιτς διατηρεί δεσμό με τον πρώην τερματοφύλακα της Παρτιζάν αλλά και του Εργοτέλη, Βλαντιμίρ Στοΐκοβιτς.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...