Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Αλμπέρτα Τσοπανάκη: «Διέκοψαν ομιλία του Μητσοτάκη για να δείξουν τη σειρά μου»!

Η Αλμπέρτα Τσοπανάκη αποτελεί από τους θεμελιωτές της ελληνικής...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Παντρεύτηκε η Ματσούκα!

Λύθηκε το μυστήριο του γάμου της Μαρίας Ματσούκα αλλά και της ταυτότητας του… τυχερού γαμπρού. Η τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον Θέμη Γιαννίτσα, με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και περίπου ένα χρόνο, την περασμένη Παρασκευή στο Island.

gteywer 2Λύθηκε το μυστήριο του γάμου της Μαρίας Ματσούκα αλλά και της ταυτότητας του… τυχερού γαμπρού. Η τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον Θέμη Γιαννίτσα, με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και περίπου ένα χρόνο, την περασμένη Παρασκευή στο Island.

Το μόνο που είναι γνωστό για τον γοητευτικό Θέμη είναι πως εργάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ως ιδιωτικός υπάλληλος. Οι καλεσμένοι, λίγοι και καλοί, βρέθηκαν στις 7.00 το απόγευμα στο παρεκκλήσι του Αγίου Διονυσίου για να μοιραστούν τη χαρά των νιόπαντρων, ενώ τα πάντα έγιναν υπό άκρα μυστικότητα. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι φίλοι τους Ιόλη Τεντέ και Νίκος Παιδοβρεξάκης.

Φυσικά από το πλευρό της όμορφης Μαρίας, που έλαμπε μέσα στο λευκό εφαρμοστό νυφικό της με την εντυπωσιακή πλάτη, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι γονείς αλλά και η αδερφή της, η ανανεωμένη Δήμητρα Ματσούκα. Μάλιστα ο μπαμπάς των δύο κοριτσιών -και τραγουδιστής- Δημήτρης συνόδευσε και παρέδωσε συγκινημένος την κόρη του στον γαμπρό, ο οποίος την περίμενε καρτερικά. Παρούσα ήταν και η μητέρα της Δήμητρας και της Μαρίας, η γοητευτική Ελένη, καθώς και λίγοι συγγενείς και φίλοι, οι οποίοι κλήθηκαν να μοιραστούν τη χαρά των νεονύμφων.

Μάλιστα, αν και τις προηγούμενες μέρες -όταν δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες από το μπατσελορέτ πάρτι που έγινε στο Romeo- η Μαρία αλλά και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός τους τήρησαν σιγήν ιχθύος σχετικά με τον γάμο, στη συνέχεια η τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει η ίδια τα αποκαλυπτήρια και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

gteywer 1Η δεξίωση

Ανέβασε φωτογραφίες από την τελετή, τη δεξίωση που ακολούθησε, ενώ νωρίτερα είχε ποστάρει το προσκλητήριο, δείχνοντας και το υπέροχο μονόπετρό της.

Οσο για τη Δήμητρα, εμφανίστηκε κομψή, φορώντας μακρύ, σατέν φόρεμα στο χρώμα της πούδρας, εκείνο όμως που έκλεψε την παράσταση ήταν το νέο της look στα μαλλιά. Η ηθοποιός με τη βοήθεια του Νικόλα Βιλλιώτη αποφάσισε να φιλάρει την πλούσια κώμη της, ενώ έκανε και αρκετές ανοιχτόχρωμες ανταύγειες – κατατάσσεται πλέον στις κατηγορία της ξανθιάς.

Αλλωστε, αυτό ήταν το πρώτο που πρόσεξαν οι θαμώνες του Romeo την προηγούμενη Κυριακή, όταν η Μαρία, η αδερφή της και οι φίλες τους βρέθηκαν εκεί για να γλεντήσουν τις τελευταίες μέρες της τραγουδίστριας ως «ελεύθερο πουλί».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...