Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρακολουθήστε σεμινάρια που θα σας βοηθήσουν να διαγράψετε νέα πορεία στον…

ΚΡΙΟΣ: Αρχίζει να ξεθολώνει το τοπίο στη σχέση σας, η οποία θα είναι γεμάτη εναλλαγές και δράση και αυτό θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε όλα όσα σας φέρνουν πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Ετοιμάστε ένα σχέδιο δράσης και περιμένετε τις συνθήκες που το ευνοούν για να το υλοποιήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν προωθήσετε με σωστό τρόπο τα σχέδιά σας στους συνεργάτες σας για θα βρείτε ανταπόκριση. Προτού αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των άλλων, αναρωτηθείτε μήπως είναι πράγματι σωστές. Αν ο σύντροφός σας τον τελευταίο καιρό δείχνει κουρασμένος, βοηθήστε τον να χαλαρώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε κάτι όμορφο και καλό για τον εαυτό σας και μετά για τους γύρω σας. Τα αγαπημένα και οικεία σας πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε κάποια από τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν. Μην περιμένετε όμως μόνο από τους άλλους να είναι ειλικρινείς και αφοσιωμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας ασφάλεια, προστασία, ηρεμία και τρυφερότητα αφήνοντας στην άκρη την αυταρέσκειά σας. Οσο κι αν σας τρομάζει ή σας καταπιέζει η περίπλοκη σχέση σας, απελευθερώνει έναν παθιασμένο έρωτα. Προγραμματίστε όλες τις λεπτομέρειες για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ: Απεγκλωβιστείτε για πάντα και όσο πιο γρήγορα μπορείτε από καταστάσεις του παρελθόντος. Για να μπορέσετε να περιορίσετε τις πιθανότητες αποτυχίας είναι απαραίτητο να προγραμματίστε τις κινήσεις σας. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και ανακαλύψτε πρωτοποριακές μεθόδους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρακολουθήστε σεμινάρια που θα σας βοηθήσουν να διαγράψετε νέα πορεία στον επαγγελματικό τομέα. Ζητήστε περισσότερες λεπτομέρειες σε φλέγοντα ζητήματα προτού βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Κάντε σωστό προϋπολογισμό για να στρώσετε τα οικονομικά σας που είναι λίγο στριμωγμένα.

ΖΥΓΟΣ: Να είστε πιο επιλεκτικοί στις συναναστροφές σας και μην ανοίγεστε εύκολα σε άτομα που δεν τα γνωρίζετε καλά. Δείτε αντικειμενικά το μέλλον σας και προγραμματίστε σωστά τον χρόνο σας. Οι αλλαγές στον τρόπο έκφρασής σας θα σας βοηθήσουν στην επίλυση των οικονομικών υποθέσεών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Την κατάλληλη στιγμή θα είστε εντυπωσιακοί και αγαπητοί στο περιβάλλον σας αποκομίζοντας οφέλη ή χαρές από τη λάμψη της γοητείας σας. Βοηθήστε έναν αγαπημένο φίλο σας που στο παρελθόν σας έχει στηρίξει. Περάστε μια όμορφη οικογενειακή βραδιά σε ευχάριστη ατμόσφαιρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η καθημερινότητά σας γίνεται πιο ανάλαφρη, ενώ το πάθος και η αγάπη υπάρχουν και θα συνεχιστούν. Μη βιαστείτε να δώσετε απαντήσεις τώρα που μπορείτε να αναζωογονήσετε τη σχέση σας. Εξασφαλίστε όσο περισσότερο ελεύθερο χρόνο μπορείτε, ώστε να ξεκουράσετε το μυαλό και το σώμα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο σύντροφός σας εξισορροπεί το συναίσθημα με τη λογική και αυτό σας βοηθά να αποβάλετε προσωρινά το αυξημένο άγχος σας. Νιώθετε στριμωγμένοι και αμήχανοι όταν κάποια πράγματα πρέπει να λεχθούν με το όνομά τους, αλλά εκείνος έχει τη διάθεση να σας ακούσει και να σας συμπαρασταθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις και μη δημιουργείτε προβλήματα με τη συμπεριφορά σας, που κάποιες φορές είναι έκρυθμη. Θα διαπιστώσετε ότι ο θυμός δεν οδηγεί πουθενά και θα αλλάξετε τακτική. Μην αφήσετε το παρελθόν να σας κατακλύσει και να σας κάνει να νιώσετε και πάλι ανασφαλείς.

ΙΧΘΥΕΣ: Προστατέψτε τον εαυτό σας από την ψυχική εξάντληση που σας δημιουργεί ο σύντροφός σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σας πιάνει ανασφάλεια και φόβος για τα αισθήματά του. Μια ειλικρινής συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τα οικεία σας πρόσωπα θα σας βγάλει από τυχόν αδιέξοδα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...