Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Το… χρίσμα στην Ντενίση θα έδινε η Γερονικολού, αν παντρευόταν τον Τσιμιτσέλη

«Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα,...

Οι Αφροδίτες της Μυκόνου

Το νησί των ανέμων αναστενάζει στις παραλίες, με τα διάσημα ηλιοκαμένα κορμιά να μαγνητίζουν τα φλας

Κορίτσια στον ήλιο! Μοντέλα, ηθοποιοί και παρουσιάστριες ξεχύθηκαν στα beach bars, στο Καλό Λιβάδι και στην Παράγκα.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ
Φωτό: Τάσος Κοντοκώστας, NDP

Η λήξη της τραπεζικής αργίας βρήκε τους celebrities της Μυκόνου να επανακάμπτουν στους ρυθμούς της κανονικότητας. Βουτιές, πάρτι, κοκτέιλ, ηλιοθεραπεία, χορός και γλέντια έως το ξημέρωμα!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαγνήτισε τα βλέμματα των λουόμενων στο Καλό Λιβάδι. Φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό με ροζ φλαμίνγκο η πολυσυζητημένη οικοδέσποινα της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου» κέρδισε τις εντυπώσεις με το καλοσχηματισμένο σώμα της.

Οι paparazzi την πήραν στο κατόπι καταγράφοντας κάθε κίνησή της, μέσα και έξω από το νερό!

Χαλαρή και ευδιάθετη, η Κωνσταντίνα χάρηκε τον ήλιο και τη θάλασσα, καθώς και τη νυχτερινή ζωή του νησιού, επιλέγοντας να διασκεδάσει με τη διευθύντρια της δισκογραφικής εταιρίας Cobalt Αννα Μαρία Αντίππα στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης. Ο φακός της «Espresso» εντόπισε στο Καλό Λιβάδι και άλλες καλλίγραμμες υπάρξεις της εγχώριας showbiz.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρίσκεται επί μυκονιάτικου εδάφους εδώ και καιρό και δεν φάνηκε να ξαφνιάζεται από τα καρέ των φωτογράφων. Η Στέλλα Δημητρίου και η Εύη Βατίδου έκαναν «παρέλαση» μπροστά από το Monarch, ενώ η Διονυσία Κουκίου επιδόθηκε σε μακροβούτια στην ίδια παραλία.

Εξορμήσεις

Συνεχίζοντας τις εξορμήσεις της στις παραλίες της Μυκόνου, η 28χρονη Ιταλίδα fashion blogger Κιάρα Φεράνι απαθανατίστηκε τούτη τη φορά στην όμορφη Παράγκα, ενώ στις φρέσκες διεθνείς αφίξεις στο νησί συγκαταλέγεται η σέξι Ταμάρα Εκλεστοουν, κόρη του αφεντικού της Formula 1 Μπέρνις Εκλεστοουν.

Τέλος το «κακό κορίτσι» του Χόλιγουντ Λίντσεϊ Λόχαν βρίσκεται και πάλι στη Μύκονο, διασκεδάζει με τον φωτογράφο Μάριο Τεστίνο και συχνάζει στο ίδιο μέρος με τον τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο.

Μάλιστα ήδη ο βρετανικός Τύπος σημειώνει ότι εθεάθη με δύο διαφορετικούς άντρες.

Κοκτέιλ, φιλιά και ναργιλέδες

Οι Ιταλοί ποδοσφαιριστές αντιστέκονται στην κρίση. Με κοκτέιλ και ναργιλέδες διασκεδάζουν στις κοσμικές πλαζ της Μυκόνου ο επιθετικός της Ρόμα Ματίας Ντέστρο και ο μέσος της Γιουβέντους Λούκα Μαρόνε. Μπορεί να είναι αντίπαλοι στα γήπεδα του Καμπιονάτο, ωστόσο έξω από αυτά είναι φίλοι καρδιακοί και κάνουν στενή παρέα. Απόδειξη; Οι κοινές διακοπές χλιδής που προγραμμάτισαν στη Μύκονο με τις αγαπημένες τους, οι οποίες συνδέονται επίσης με φιλική σχέση.

Πρόκειται για τη Λουντοβίκα, σύζυγο του Ματίας, και την Αστρίντ, σύντροφο του Λούκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο ζευγάρια έχουν καταλύσει σε πριβέ σουίτες πολυτελούς ξενοδοχείου, ενώ απολαμβάνουν σε καθημερινή βάση τις ανέσεις των κοσμικών πλαζ του νησιού, γκουρμέ πιάτα, καθώς και εντυπωσιακά κοκτέιλ και ναργιλέδες. Επειτα απ’ όλα αυτά, πώς να μην αρχίσουν τα «παιχνίδια» σε κοινή θέα… Ο φακός της «Espresso» αιχμαλώτισε τον Ματίας με τη Λουντοβίκα σε τρυφερές περιπτύξεις. Εκείνη ωστόσο που «τρέλανε» τους paparazzi και προκάλεσε ταχυπαλμίες στους άντρες λουόμενους ήταν η Αστρίντ. Φορώντας ένα μπραζίλιαν μαγιό η σύντροφος του Λούκα είχε ένα σέξι «ατύχημα» με αποτέλεσμα να φανούν τα -ομολογουμένως εντυπωσιακά- οπίσθιά της! Η ίδια πάντως δεν πτοήθηκε. Ούτε και ο αγαπημένος της φυσικά, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να την αρπάξει στην αγκαλιά του και να τη γεμίσει με φιλιά!

Drag queens και «Modern Family»

Δύο χρόνια γάμου έκλεισαν χθες, 20 Ιουλίου, ο σταρ της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς «Modern Family» Τζέσι Τάιλερ Φέργκιουσον και ο δικηγόρος Τζάστιν Μικίτα, οι οποίοι παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη το 2013. Το ζευγάρι που βρίσκεται στη Μύκονο εδώ και μερικές ημέρες γιορτάζοντας την επέτειό του δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το φημισμένο σόου με τις drag queens στο ξενοδοχείο «Elysium», το οποίο έχει γίνει talk of the town και λειτουργεί ως πόλος έλξης για πολλούς celebrities. 

Επεισόδιο με φωτογράφο

Πού να το φανταζόταν ο Μάριο Τεστίνο ότι η άφιξή του στη Μύκονο θα προκαλούσε έως και συλλήψεις. Και όμως… Ο διάσημος φωτογράφος βρισκόταν σε γνωστό κλαμπ κάνοντας shooting για ξένο περιοδικό, όταν έφτασε εκεί ο φωτορεπόρτερ Τάσος Κοντοκώστας με έναν συνάδελφό του προκειμένου να τραβήξουν backstage υλικό, δηλαδή να κάνουν τη δουλειά τους. Δυστυχώς, οι ιθύνοντες του κλαμπ κάλεσαν την Αστυνομία ζητώντας τη σύλληψη των φωτογράφων, τους οποίους υποχρέωσαν να σβήσουν από τις μηχανές τους τις εικόνες που είχαν τραβήξει. Οι δύο φωτορεπόρτερ οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Μυκόνου, ενώ λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι. Λίγος σεβασμός δεν θα έβλαπτε, εκεί στη Μύκονο, ειδικά για φωτογράφους όπως ο Τάσος Κοντοκώστας που κάνει πάντα με σεβασμό το καθήκον του.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...