Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις τις οποίες δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε, καθώς θα…

ΚΡΙΟΣ: Οι αντιξοότητες γύρω από τα εργασιακά θέματα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και ακόμη και αν δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα, πρέπει να δείτε καλοπροαίρετα τις αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρκετά ενισχυμένη θα είναι η τύχη σας στον συναισθηματικό τομέα και ένα νέο πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σας θα αναπτερώσει σημαντικά το ηθικό σας. Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας για να μπορέσετε να κάνετε εργασιακά ανοίγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το σκηνικό της μέρας θα είναι σύνθετο για εσάς. Από τη μία θα σας βαραίνουν οι οικογενειακές υποχρεώσεις και από την άλλη οι εξελίξεις στον εργασιακό τομέα θα δημιουργούν καινούργιες εντυπώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανθρωποι και περιστατικά θα επηρεάζουν τη διάθεσή σας και θα σας αναγκάζουν να πάρετε καινούργιες αποφάσεις, οπότε θα πρέπει να οργανώσετε και να καταστρώσετε νέα σχέδια. Η παρουσία ενός ατόμου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση της επαγγελματικής σας υπόθεσης.

ΛΕΩΝ: Μέρα εσωτερικών αναζητήσεων και θα προσπαθείτε εναγωνίως να ανακαλύψετε το βάθος μιας κρυμμένης αλήθειας ή την αιτία ενός γεγονότος που σας βασανίζει. Ξεκινήστε σταθεροποιώντας συνεργασίες που μπορούν να αποδώσουν σταδιακά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρίσκεστε ένα βήμα προτού υλοποιήσετε τον στόχο σας, διότι ξέρετε πλέον τι μπορείτε να πετύχετε, με ποιο τρόπο και τώρα είστε καθ’ όλα έτοιμοι να τον διεκδικήσετε.

ΖΥΓΟΣ: Η εξέλιξη των προσωπικών σας σχέσεων σας υποχρεώνει να αλλάξετε κάποια από τα σχέδιά σας, ενώ στον οικονομικό τομέα φροντίστε να μην υπερβείτε τον προϋπολογισμό σας. Ανακαλύψτε τι είναι αυτό που θέλετε πραγματικά στη ζωή σας για να είστε ευτυχισμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις τις οποίες δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε, καθώς θα βρεθείτε εκτεθειμένοι, ειδικά τώρα που πρόκειται να σας ανοίξουν νέες επαγγελματικές πόρτες. Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στις δικές σας επιθυμίες και εκείνες του συντρόφου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ψυχολογική διάθεσή σας αρχίζει να βελτιώνεται μαζί με μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη στην ερωτική ζωή σας και πολλές κατακτήσεις. Διαφυλάξτε μια φιλική σχέση σας που μπορεί να σας στηρίξει ηθικά. Επιβάλλεται να φανείτε πιο προσεκτικοί στις ερωτικές επιλογές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορείτε να αλλάξετε τα δεδομένα κάνοντας από τώρα έναν καλύτερο οικονομικό προγραμματισμό και καταδικάζοντας τις κακές συνήθειες του παρελθόντος. Μην κοινοποιήσετε τα σχέδιά σας προτού να είστε σίγουροι για την επιτυχία τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επηρεάζεστε από αυτά που σας λένε οι άλλοι, αλλά αντιμετωπίστε τα εργασιακά σας θέματα και τα άτομα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος με σοβαρότητα και θάρρος. Ασχοληθείτε με υποθέσεις τις οποίες έχετε αφήσει κυριολεκτικά στην τύχη τους.

ΙΧΘΥΣ: Μη ρισκάρετε με αβέβαιες κινήσεις, ειδικά τώρα που κάτι πάει να αλλάξει στον αισθηματικό τομέα σας και επιβάλλεται να συμβάλετε και εσείς με τη συμπεριφορά σας. Προβείτε σε καινούργιες γνωριμίες για να βελτιώσετε ακόμη περισσότερο την κοινωνική σας ζωή.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ