Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Οργή κατά της Λούκας

«Πώς τολμάτε να καλείτε τους πολίτες να επιστρέψουν τα χρήματά τους στις ελληνικές τράπεζες; Οι 15.000 οικογένειες περιμένουμε εδώ και τρία χρόνια να πάρουμε πίσω τις οικονομίες που μας κλέψατε»Σκληρή απάντηση των μικροομολογιούχων στη Λούκα Κατσέλη! Μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσαν, επιτίθενται αγανακτισμένοι στην πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας, καλώντας τη να πάρει ευθέως θέση για την τεράστια βλάβη που έχει προκληθεί σε 15.000 ελληνικές οικογένειες που έχασαν τους κόπους μιας ζωής με το «κούρεμα» του PSI.

Οικογένειες

«Πώς τολμάτε να καλείτε τους πολίτες να επιστρέψουν τα χρήματά τους στις ελληνικές τράπεζες; Οι 15.000 οικογένειες περιμένουμε εδώ και τρία χρόνια να πάρουμε πίσω τις οικονομίες που μας κλέψατε.

»Για ποια αξιοπιστία του ελληνικού αποταμιευτικού συστήματος μιλάτε, όταν διαβεβαιώνατε τότε, ως μέλος της κυβέρνησης, ότι δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε και ξεδιάντροπα αργότερα μας χαρακτηρίσατε “στυγνούς εκβιαστές”! Ο τρόπος αντιμετώπισης των αποταμιευτών ομολογιούχων έδωσε το στίγμα σε όλους τους Ελληνες ότι το ελληνικό κράτος δεν έχει ούτε τη θέληση ούτε τον τρόπο να προστατεύσει τον Ελληνα πολίτη» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι μικροομολογιούχοι.

Οι ίδιοι ζητούν πλέον «όχι λόγια, αλλά έργα» σημειώνοντας ότι δεν αντέχουν πλέον άλλες υποσχέσεις. «Πρέπει να διορθωθούν τα λάθη του παρελθόντος, ώστε να μπορέσουν να χρηματοδοτηθούν το τραπεζικό σύστημα και το Δημόσιο με χαμηλά επιτόκια όπως γίνεται σε κάθε πολιτισμένη χώρα και να σταματήσουμε να παρακαλάμε στις Βρυξέλλες για τη δόση μας, με αντάλλαγμα αβάσταχτα, απάνθρωπα μέτρα που βυθίζουν τη χώρα στο χάος» υπογραμμίζει ο αντιπρόεδρος των μικροομολογιούχων Γιάννης Τσολίας. Προειδοποιεί μάλιστα τη Λούκα Κατσέλη ότι «με εκκλήσεις και λόγια του αέρα όχι μόνο δεν θα γυρίσουν πίσω τα χρήματα των Ελλήνων καταθετών, αλλά θα φύγουν και αυτά τα λίγα που έχουν απομείνει στις τράπεζες. Εχουμε την υπομονή να τα στείλουμε και αυτά έξω, ακόμη και αν χρειαστεί να τα μαζεύουμε εξήντα εξήντα»…

Κοροϊδία

Οι μικροομολογιούχοι εξάλλου καλούν τη Λούκα Κατσέλη σε συνάντηση προκειμένου να δώσει δημοσίως απαντήσεις για την κοροϊδία που παίζεται εδώ και τρία χρόνια στην πλάτη τους. «Από τη θέση που είστε σήμερα σας καλούμε δημόσια σε συνάντηση. Αν θέλετε να αποκαταστήσετε την αξιοπιστία των ελληνικών τραπεζών, θα πρέπει να διορθώσετε τις παλιές αμαρτίες.

Αλλωστε οι ευθύνες των τραπεζών, το ξέρετε, είναι πολύ μεγάλες στην εξαπάτηση που έχουν υποστεί οι Ελληνες ομολογιούχοι, και όλοι βλέπουμε πως τράπεζες και κράτος κρατιούνται χέρι χέρι» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη δικαίωση για μικροομολογιούχο

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...