Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Ντιντάκ και Λάζαρος «αρέσουν» στην ΑΕΚ

Ο Ισπανός αριστερός μπακ και ο Ελληνας διεθνής βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στην «Ενωση»

Ο Ισπανός αριστερός μπακ και ο Ελληνας διεθνής βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στην «Ενωση»

Σε «διπλό» μεταγραφικό μέτωπο φαίνεται να κινείται η ΑΕΚ, η οποία ψάχνει αριστερό μπακ, ενώ υπάρχει έντονη φημολογία περί επαφών της «Ενωσης» με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.
Ας πάρουμε, όμως, τα δεδομένα από την αρχή. Αυτή τη στιγμή οι «κιτρινόμαυροι» καίγονται για… αριστερό μπακ. Μετά το «ναυάγιο» με τον Τζιοβάνι εξετάζουν άλλες περιπτώσεις, και φαίνεται να έχει προκριθεί η περίπτωση Ντιντάκ.
Ο Ισπανός αρέσει στον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, και εκτιμάται πως έχουν υπάρξει επαφές με την πλευρά του παίκτη. Και σε αυτές ο Ιβηρας άσος φαίνεται θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα, αν και εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά.

Από κει και πέρα, η ΑΕΚ φαίνεται να έχει κάνει μπάσιμο για την απόκτηση του Χριστοδουλόπουλου. Ο Ελληνας διεθνής αγωνίζεται στη Βερόνα. Ναι μεν έχει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα, ωστόσο έχει εξασφαλίσει το «ok» της διοίκησης να φύγει άνευ οικονομικού ανταλλάγματος, από τη στιγμή που θα βρει πρόταση που τον ικανοποιεί. Ετσι, μετά τις φήμες περί ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, φαίνεται να υπάρχει θέμα με την ΑΕΚ. Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Δέλλας εκτιμούν τις ικανότητες του άλλοτε άσου του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, και δεν αποκλείεται να υπάρξει λίαν συντόμως κίνηση, από τη στιγμή που το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό. Αν, λοιπόν, η περίπτωσή του προκριθεί από την τριανδρία, τότε θα αναλάβει δράση ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να τελειώσει την υπόθεση.

Την ίδια στιγμή, ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Χάρης Γρηγορίου, σε χθεσινές δηλώσεις μετέφερε την ενόχληση των «κιτρινόμαυρων» για τα όσα συνέβησαν χθες στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας.
«Ποια είναι η λογική να μας καλεί στην κλήρωση, σε μία τελετή όλο λάμψη, και το όνομα της ΑΕΚ δεν μπορεί να λείπει από μία τέτοια κλήρωση. Και μετά μας προσκαλείς σε μία συνεδρίαση που έχει πολύ σημαντικά θέματα, όπως η κεντρική διαχείριση, τα κανάλια και άλλα ζητήματα. Συμμετέχει μία ομάδα που μπορεί σε λίγες μέρες να μην είναι καν στην κατηγορία. Εχει λογική να καλείς την ΑΕΚ να συμμετέχει σαν ακροάτρια; Hταν παρωδία» είπε ο νομικός σύμβουλος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Θετικά μηνύματα, ειδικά στο α’ μέρος, έστειλε στο πρώτο της φιλικό τεστ η ΑΕΚ, η οποία παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Χαποέλ Τελ Αβίβ.
Αν η «Ενωση» θέλει να κρατήσει κάτι από το πρώτο της φιλικό, αυτό είναι το α’ μέρος, όπου ήταν καλή αμυντικά και δραστήρια στην επίθεση, με το 4-2-3-1 να λειτουργεί καλά με τους Τζιμπούρ και Αραβίδη να εναλλάσσονται στην κορυφή της επίθεσης.

Δεν απειλήθηκαν

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν απειλήθηκαν από τους Ισραηλινούς, ενώ έκαναν φάσεις με δημιουργό τον Βάργκας και εκτελεστή τον ορεξάτο Τζιμπούρ. Σκόραραν με κεφαλιά του Αραβίδη στο 38′ σε καλοεκτελεσμένο κόρνερ του άσου από τη Βενεζουέλα, ενώ εξαιρετική ήταν η παρουσία του Πεταυράκη ως αριστερού μπακ, όπου η «Ενωση» ψάχνει ενίσχυση.
Στο β’ μέρος, η ΑΕΚ άλλαξε ενδεκάδα και σύστημα, με την απόδοσή της να πέφτει. Επαιξε με 4-3-3, με τον Κρισάντους στην κορυφή, και, αν κάποιος ξεχώρισε, αυτός ήταν ο Πλατέλλας, που πήρε πρωτοβουλίες και έκανε φάσεις, με αποκορύφωμα αυτή του 85′. Η «Ενωση» δέχτηκε την ισοφάριση στο 55′ μετά από δώρο του Βούρα, ο οποίος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του στη σέντρα του Μπούμπα και ο Αμπού Αλχίζα έγραψε το 1-1.
Οι ενδεκάδες της ΑΕΚ: Ανέστης (31′ Βούρας), Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Πεταυράκης, Κορδέρο, Γιόχανσον, Γροντής, Βάργκας, Αραβίδης, Τζιμπούρ. Στο β’ μέρος έπαιξαν οι: Βούρας (62′ Μπαρόχα), Βασιλαντωνόπουλος, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Γροντής, Ανδρεόπουλος, Σιμόες, Ανάκογλου, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Κρισάντους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...