«Μαμά, σ’ αγαπώ!»

Ο γιος της Αλίκης τίμησε τη μνήμη της ηθοποιού, που «έφυγε» πριν από 19 χρόνια

Δεκαεννιά χρόνια συμπληρώθηκαν προχθές από τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και ο μονάκριβος γιος της Γιάννης Παπαμιχαήλ επισκέφθηκε το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για να τιμήσει τη μνήμη της.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Συνοδευόμενος από τον καλό του φίλο, γνωστό casting director Νίκο Βασιλάκη και τη σύντροφό του, καθηγήτρια γαλλικών Γρηγορία Αυγερινοπούλου ο Γιάννης άφησε ένα μπουκέτο με λουλούδια στον τάφο της εθνικής μας σταρ νωρίς το πρωί της Πέμπτης.

Ο ίδιος, εμφανώς συγκινημένος, θέλησε να μοιραστεί αυτή την ιδιωτική στιγμή με χιλιάδες φίλους του στο facebook. Ετσι, έβαλε τον Νίκο Βασιλάκη να τον τραβήξει φωτογραφίες μαζί με τη Γρηγορία, τις οποίες ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στo facebook.

«Δεκαεννιά χρόνια χωρίς εκείνη. Ομως για μένα δεν “έφυγε”. Είναι δίπλα μου κάθε στιγμή. Και το πιο όμορφο είναι πως συνεχίζει να μας δίνει αισιοδοξία, αγάπη και να μεγαλώνει νέες γενιές. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη παρακαταθήκη της. Δεν την ξέχασε κανείς, και τα μικρά παιδιά μεγαλώνουν μαζί της» σημείωσε ο ίδιος στην ανάρτησή του. «Αλίκη, μάνα, σε ευχαριστώ για ό,τι πρόσφερες και συνεχίζεις να προσφέρεις. Θα είσαι ανάμεσά μας για πάντα. Σ’ αγαπώ» συμπλήρωσε αμέσως μετά, ολοκληρώνοντας με γλυκό τρόπο την αφιέρωσή του στη μνήμη της.

Χωρίς τους θείους της

Αξίζει να σημειωθεί πως και τούτη τη χρονιά ο Γιάννης εμφανίστηκε στον τάφο της Αλίκης στο Α’ Νεκροταφείο χωρίς τους θείους του, Τάκη και Αντώνη Βουγιουκλάκη. Οπως είχε αποκαλύψει η «Espresso» πριν από ένα χρόνο ακριβώς, τα δύο αδέλφια της αξέχαστης ηθοποιού είχαν επιλέξει το 2014 να κάνουν επιμνημόσυνη δέηση ξεχωριστά από τον ανιψιό τους.

Αυτό είχε αποτέλεσμα να τελεστούν δύο διαφορετικά μνημόσυνα για τη Βουγιουκλάκη την ίδια μέρα, πλην όμως σε άλλες ώρες. Φαίνεται πως ο γιος και τ’ αδέλφια της εθνικής μας σταρ, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 23 Ιουλίου του 1996, δεν διατηρούν πλέον τις καλύτερες σχέσεις. Οι λόγοι δεν έχουν γίνει γνωστοί. Αλλωστε, οι ίδιοι προσπαθούν να κρατούν τα οικογενειακά θέματά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Πατέρας 19χρονης Μυρτώς: «Η σύζυγός μου είναι σε απελπιστικά άσχημη ψυχολογία, σαν φυτό»

Ο πατέρας της Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της μητέρας της.

Πρωταγωνίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της λίγους μήνες μετά το διαζύγιό της

Αρχές του 2026 η ηθοποιός πήρε διαζύγιο μετά από 16 χρόνια γάμου και τρία παιδιά

Μίνα Καραμήτρου: Το μήνυμα όλο νόημα στον αέρα και η απουσία Στραβελάκη

Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, η Μίνα Καραμήτρου βρέθηκε μόνη...