Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υστερα από τις τακτοποιήσεις που κάνατε είναι πιθανόν να νιώσετε ανία. Ομως δεν είναι…

ΚΡΙΟΣ: Μία από τις σημαντικές ενασχολήσεις σας είναι να ψάχνετε και να βρίσκετε έξυπνες λύσεις σε προβλήματα. Η σωστή πληροφόρηση θα βοηθήσει στη γενική αναβάθμισή σας. Η αποστασιοποίηση από θέματα που αφορούν τρίτους θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους συνομιλητές σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αξιοποιήστε στο έπακρο τις δημιουργικές δυνάμεις σας όχι μόνο στα επαγγελματικά αλλά και στα θέματα της προσωπικής ζωής σας. Αξίζει τον κόπο να κάνετε πράγματα για εσάς. Κάποιες επαγγελματικές επαφές μπορεί να κρύβουν ευκαιρίες, ειδικά αν αφορούν νέες συνεργασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε, παρά τις καλές προθέσεις που έχετε, αν δε διορθώσετε πρώτα όλα τα κακώς κείμενα. Είναι σημαντικό να κάνετε κάτι για να ξεφύγετε από βραχνάδες σας. Σταματήστε να παραπονιέστε για πράγματα που ξέρετε καλά ότι δεν θα αλλάξουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξετάστε προσεκτικά το κάθε πρόβλημα από τη ρίζα του για να ξέρετε από πού θα ζητήσετε βοήθεια. Μην αδρανείτε περιμένοντας να εμφανιστούν στο προσκήνιο καινούργιες προοπτικές. Μην υποτιμάτε γεγονότα που γνωρίζετε πως επηρεάζουν τον επαγγελματικό χώρο σας.

ΛΕΩΝ: Μπορεί η μέρα να ήταν δύσκολη για εσάς, αλλά τώρα που πλησιάζει στο τέλος της θα σας αποζημιώσει βοηθώντας σας να διορθώσετε τα λάθη σας και να κάνετε μια νέα αρχή. Δώστε χαρά στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, αν μπορείτε, αλλά μην το παρακάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρκετά από τα προβλήματά σας οφείλονται στο γεγονός ότι αδυνατείτε να πάρετε σημαντικές και τελεσίδικες αποφάσεις, καθώς οι ιδέες σας προκαλούν ένα χείμαρρο αλλαγών. Μην είστε υπερβολικά ψυχροί με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά, γιατί μπορεί να παρεξηγηθείτε.

ΖΥΓΟΣ: Η ανάγκη σας να ανταποκριθείτε σε ό,τι σας περιβάλλει επιβάλλει την ανακατανομή των προτεραιοτήτων που θέτετε, γι’ αυτό χρειάζεται να δώσετε νέες ευκαιρίες στον εαυτό σας. Δεχτείτε τις θέσεις και τις απόψεις ενός συνεργάτη σας που προσπαθεί με τον τρόπο του να σας βοηθήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι γεγονός ότι τα προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστημα έχουν επηρεάσει βαθιά τις επαγγελματικές αλλά και τις προσωπικές σχέσεις σας. Θα αισθανθείτε καλύτερα αν μιλήσετε ανοιχτά και με ειλικρίνεια τους άλλους για να μπορέσουν να σας καταλάβουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι διασυνδέσεις σας με ανθρώπους σε επαγγελματικό επίπεδο δεν γίνονται μόνο για να περνάτε ευχάριστα. Δημιουργούν υποχρεώσεις, τις οποίες πρέπει να πάρετε στα σοβαρά. Βρείτε έναν τρόπο να φέρετε ισορροπία στις προσωπικές και τις επαγγελματικές σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υστερα από τις τακτοποιήσεις που κάνατε είναι πιθανόν να νιώσετε ανία. Ομως δεν είναι ανάγκη να δημιουργήσετε καινούργιες έγνοιες, απλώς βρείτε κάποιες ασχολίες που θα σας γεμίζουν. Δώστε άμεσα λύση σε ένα πρακτικό πρόβλημα πριν σας προκαλέσει αναστάτωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυτά που περάσατε σας έχουν ωριμάσει αρκετά. Σκεφτείτε προσεκτικά τις σας απομένει ακόμα να κάνετε προκειμένου να αισθανθείτε ολοκληρωμένοι και αυτάρκεις. Καλό είναι να δεχτείτε με επιείκεια και κατανόηση τις εξηγήσεις που έχουν να σας δώσουν κάποιοι φίλοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Τους νεωτερισμούς που επιδιώκετε θα τους πετύχετε μόνο αν απαρνηθείτε τις παλιές συνταγές και ακολουθήσετε πρωτότυπες στρατηγικές. Κάντε νέες διασυνδέσεις και οι υπηρεσίες σας θα ανταμειφθούν. Με σταθερές κινήσεις θα μπορέσετε να κερδίσετε τις καλύτερες εντυπώσεις.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ