Κυριακή, 10 Αυγούστου, 2025

Πώς η Ντενίση έχασε την ευκαιρία να μεταφέρει στη μικρή οθόνη τη...

Μέσα από τα χέρια της φαίνεται πως έχασε η...

Οι EΧΑΤΗlιΟμέΝοι του Σκάι

Βαλίτσες και φύγανε! Ετοιμοι να πετάξουν για τις εξωτικές...

Κωνσταντίνος Χατζηβασίλης: O Ελληνας που ταΐζει «χρυσό» μπέργκερ βασιλιάδες

Ο Κωνσταντίνος Χατζηβασίλης δεν είναι απλώς ένας σεφ. Είναι...

Ηλιάννα Ζέρβα: Προκαλεί «Πυρηνική καταστροφή» με το τραγούδι που της έγραψε ο...

Μετά από ένα αξέχαστο μουσικό tour στην Αυστραλία, η Ηλιάννα...

«Κυνηγημένος» Τζον!

Ο Λονδρέζος δήμιος του Ισλαμικού Κράτους καταζητείται πλέον και από τους πρώην συντρόφους του, που θέλουν να του «κλείσουν» το στόμα

Τον απόλυτο τρόμο για τη ζωή του φέρεται ότι βιώνει ο τζιχαντιστής Τζον. Ο Βρετανός μουσουλμάνος, που δολοφονούσε on camera Δυτικούς για τις ανάγκες προπαγάνδας του Ισλαμικού Κράτους, έχει ήδη εγκαταλείψει τους ισλαμιστές και προσπαθεί να βρει διέξοδο προς τη βόρεια Αφρική.

Ο Μοχάμεντ Εμουαζί, όπως είναι το όνομα του νεαρού Βρετανού μουσουλμάνου, έχει, σύμφωνα με την εφημερίδα «Mirror», φύγει από τους κόλπους του Ισλαμικού Κράτους και πιθανόν να έχει ενταχθεί σε κάποια μικρότερη ομάδα ισλαμιστών, με απώτερο όμως στόχο να καταφέρει να διαφύγει προς τη βόρεια Αφρική, ώστε να ξεφύγει από τους διώκτες του. Κι αν νομίζει κανείς ότι τον καταδιώκουν μόνο οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί κομάντος που «σαρώνουν» Συρία και Ιράκ, σφάλλει. Η δημοσιότητα που πήρε το όνομά του, όταν αποκαλύφθηκε, τον έχει κάνει «επικίνδυνο» και για τους ισλαμιστές πρώην συντρόφους του.

Μόνο νεκρό

Οι κομάντος θέλουν τον 26χρονο «ζωντανό ή νεκρό», οι ισλαμιστές όμως δεν αρκούνται σε τίποτα λιγότερο από το «νεκρός», αφού μόνο έτσι θα κρατήσει κλειστό το στόμα του για πάντα. Μοναδική διέξοδός του εκτιμάται λοιπόν ότι είναι η βόρεια Αφρική, όπου δρουν μικρότερες ισλαμιστικές οργανώσεις. Εκεί θα μπορέσει να κρυφτεί ή να δημιουργήσει μια νέα ζωή.

Κι ενώ ο τζιχαντιστής Τζον προσπαθεί να διαφύγει, τα τουρκικά μαχητικά κάνουν ό,τι είναι δυνατό ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο, με απώτερο στόχο τη δημιουργία ζώνης ασφαλείας στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας. Μόνο που οι αεροπορικές επιθέσεις έχουν επίσης στόχο θέσεις Κούρδων μαχητών, γεγονός που φέρνει ρήξη με το ΡΚΚ και βομβιστικές επιθέσεις με στόχο τις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας για τη γλυκιά Λένα Σαμαρά

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στο πανελλήνιο ο αδόκητος χαμός της...

Έφη Κακαράντζουλα: Η ζωή της βιτριολίστριας στις Γυναικείες Φυλακές Θηβών

Σε κοκέτα των γυναικείων φυλακών της Θήβας, με... κλίση...

Διπλή χαρά για Σαμαρά

Μετά την αποφοίτηση του γιου του Κώστα από το...

Η Μελίνα Νικολαΐδη έπαθε… Ντάλια

Ταλέντo από τα λίγα είναι τελικά η όμορφη κόρη...

Αθίγγανη ακινητοποιούσε τη 10χρονη κορούλα της… για να τη βιάζει όποτε ήθελε ο σύντροφός της

Αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπου νους την ακραία διαστροφή μιας...

Μαρίνα Σταυράκη: Βασίλισσα των φίλτρων η πρώην κυρία Πατούλη!

Η Μαρίνα Σταυράκη, πρώην σύζυγος Γιώργου Πατούλη, μπορεί να...