Κατηφόρα

Πρόταση από ιταλική ομάδα Γ’ κατηγορίας δέχτηκε ο Μάριο Μπαλοτέλι

Πρόταση από ιταλική ομάδα Γ’ κατηγορίας δέχτηκε ο Μάριο Μπαλοτέλι

Η «δεύτερη ευκαιρία» του Μάριο Μπαλοτέλι δεν θα είναι στην… Γ’ Κατηγορία της Ιταλίας. Η απαξίωση για τον χαρακτήρα τού αδιαμφισβήτητα ταλαντούχου -αλλά συνάμα ιδιότροπου εντός κι εκτός γηπέδου- Ιταλού επιθετικού της Λίβερπουλ συνεχίζεται, και εξακολουθεί να… «πέφτει».

Καθώς η Λούπα Καστέλι, ομάδα της Γ’ Κατηγορίας της γειτονικής χώρας τού έκανε πρόταση για ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, μετά τα αποτυχημένα περάσματα από Μάντσεστερ Σίτι (2013), Μίλαν (2014) και τους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαϊντ!

Την προσφορά, την οποία αρνήθηκε φυσικά ο «Μπάλο», μετέφερε ο άλλοτε συμπαίκτης του στη Μίλαν και διεθνής τερματοφύλακας Μάρκο Αμέλια, ο οποίος ναι μεν αγωνίζεται στην Περούτζια, αλλά είναι επίτιμος πρόεδρος της Λούπα. Ο Μπαλοτέλι εξήγησε πως «σέβομαι την ενέργειά του και την ομάδα του, όμως δεν μπορώ να δεχτώ, για πολλούς λόγους». Ο 33χρονος Αμέλια, από την πλευρά του, τόνισε πως «ο Μάριο χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα, σε περιβάλλον που δεν θα αποδοκιμάζεται, ώστε να δείξει την αξία του».

Ο Ιταλός γκολκίπερ, πάντως, άφησε ήδη πίσω του το θέμα, αφού έχει τις δικές του έγνοιες, λόγω του ενδιαφέροντος των Αρσεναλ και Ρόμα,για τη θέση του αναπληρωματικού πορτιέρο!

Γ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Πατέρας 19χρονης Μυρτώς: «Η σύζυγός μου είναι σε απελπιστικά άσχημη ψυχολογία, σαν φυτό»

Ο πατέρας της Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της μητέρας της.

Πρωταγωνίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της λίγους μήνες μετά το διαζύγιό της

Αρχές του 2026 η ηθοποιός πήρε διαζύγιο μετά από 16 χρόνια γάμου και τρία παιδιά

Μίνα Καραμήτρου: Το μήνυμα όλο νόημα στον αέρα και η απουσία Στραβελάκη

Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, η Μίνα Καραμήτρου βρέθηκε μόνη...