Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

ΑΚΟΥ ΝΑ… ΔΕΙΣ (28.07.15)

Ναρκισσισμός και ηγέτες! Η Βίκυ Φλέσσα έκανε μια εξαιρετική εκπομπή με ακαδημαϊκούς που δουλεύουν ερευνητικά στο θέμα της εξουσίας και της παθογένειάς της, αφήνοντας…

Ναρκισσισμός και ηγέτες! Η Βίκυ Φλέσσα έκανε μια εξαιρετική εκπομπή με ακαδημαϊκούς που δουλεύουν ερευνητικά στο θέμα της εξουσίας και της παθογένειάς της, αφήνοντας κατά μέρος τον δικό της ναρκισσισμό και ακκισμό.

*

Πέρα από τους πολιτικούς και τα golden boys των μεγάλων εταιριών, πόσους παρουσιαστές, εκπομπάρχες, δημοσιογράφους, στελέχη, αρχισυντάκτες, διευθυντές σκιαγράφησε το επιστημονικό αλλά απλά δοσμένο αφιέρωμα της δημόσιας τηλεόρασης!

*

Σε κάθε αποστροφή του λόγου των ακαδημαϊκών και άλλη ξανθιά με τρέσες ή καλό παιδί με φυτευτές οδοντοστοιχίες φέρναμε στον νου.

Παρουσιάστριες που κινούνται με αυλικούς στιλίστες, κομμωτές, μακιγιέρ, βοηθούς όλων αυτών και που για να βγουν απλώς από το αυτοκίνητό τους άλλος κρατά την τσάντα, άλλος το τάμπλετ και τρίτος τις κρεμάστρες με τα ρούχα!

*

«Κενής δε δόξης ουδέν αθλιώτερον» αφόριζε και ο αρχαίος Μένανδρος, ο ποιητής! Αλλά θα πεις Μένανδρος και θα νομίζουν ότι είναι νέος συνάδελφος του Πλούταρχου και ετοιμάζεται για τα μπουζούκια…

*

Και για τα καλά παιδιά που μικρά πήγαιναν και κατηχητικό, να τους θυμίσουμε τη ρήση της Παλαιάς Διαθήκης: «Προ συντριβής ηγείται ύβρις, προ δε της πτώσεως υπερηφάνεια». Για όλους αυτούς τους σταρ λοιπόν μιας μικρής οθόνης που δεν παράγει τέτοιους σε κανένα μέρος άλλο της γης, αλλά και γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι, ας μαζευτούν!

*

Οχι άλλες πόζες στα φουσκωτά, στις βίλες, στις διακοπές, στα εξοχικά, στην περιπλάνηση στο για λίγους Αιγαίο όπου δεν πιάνει πλοίο της γραμμής. Οχι τίποτα άλλο, αλλά θα τους παίρνει σε λίγο ο κόσμος με τις πέτρες…

1234rq34r 2*

Μάρκος Σεφερλής και κανάλια: αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες! Και γεννούν και καλά και πολλά αβγά! Σιβυλλική η φρασούλα μου, αλλά ακούτε με που σας λέω! Το τι στελέχη άλλων καναλιών εκτός Mega είδαν την παράστασή του στο Δελφινάριο, πού να μετράω!

*

Πες μου τώρα πως δεν μας έφταναν οι δικές μας οι φτασμένες παρουσιάστριες θα φέρουμε και από την Κύπρο εισαγωγής! Οχι, ξανθούλα μου! Οσο κι αν επιμένεις, δεν θα βάλω στη ζωή μου τα έργα και τις ημέρες μιας κυρίας Μαρίας Μόργκαν Νικολάου, επειδή κάνει εκπομπή με τον Γιώργο Αυτιά!

*

Αχ! Η ξενιτιά το χαίρεται, τζιβαέρι μου, κυρ Γιώργη μου! Από τηλεπαιχνίδι με τη Μόργκαν Νικολάου θα μπορούσε να είναι χειρότερα τα πράγματα. Πώς; Μα με ενημερωτική εκπομπή μαζί της!

*

ΕΙ-ΔΗ-ΣΗ!
Μια νέα κωμική σειρά ετοιμάζει ο Alpha για τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τον τίτλο «Αφθαρτοι» και έμπνευση από την επικαιρότητα.

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...