Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΙΧΘΥΣ: Για να προωθήσετε σωστά τα θέματά σας, χρειάζεται να μάθετε πώς ενεργούν οι άλλοι. Ομως…

ΚΡΙΟΣ: Τώρα μπορείτε να κάνετε μια νέα είσοδο με καινούργιο προφίλ και στιλ. Ολα δείχνουν ότι θα κάνετε πολύ καλή εντύπωση σε αυτούς στους οποίους θα εκδηλωθείτε, γι’ αυτό αποφύγετε κάθε προκατάληψη. Η σωστή εκτίμηση των καταστάσεων θα σας βοηθήσει να πετύχετε πιο γρήγορα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η σημερινή μέρα σάς κάνει λίγο τρελούτσικους και παράλληλα λίγο απρόσεκτους. Οι προοπτικές των υποθέσεών σας θα είναι καλές, αλλά μην το παρακάνετε και διακινδυνέψετε τα κεκτημένα. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και μην αναλώνεστε σε πολλές υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη φοβάστε τις τολμηρές ενέργειες, καθώς αυτές είναι που θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση. Διανύετε μια μεταβατική περίοδο, γι’ αυτό μη σας πτοούν οι οποιεσδήποτε δυσκολίες. Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες ώστε να επανέλθουν προς διευθέτηση εκκρεμότητες από το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα χρειαστεί να ισορροπήσετε ανάμεσα σε δύο δραστηριότητες. Στο να ξεχωρίζετε το τυχαίο από το μη τυχαίο και να είστε δραστήριοι να αρπάξετε κάποιες ευκαιρίες. Δείτε με καλό μάτι μια αναποδιά που θα σας τύχει, καθώς θα εμποδίσει τα χειρότερα.

ΛΕΩΝ: Αρχίζει να προεκτείνεται ο τρόπος ζωής που αποφασίσατε να ακολουθήσετε. Οι συνθήκες στο πρακτικό μέρος τους τώρα θα είναι βολικότερες, οπότε απομένει να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Μην έχετε ενδοιασμούς σε κάτι που ζητεί επίμονα η καρδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξετάστε τα υπαρξιακά θέματά σας με αισιοδοξία και ακόμη και για τα δύσκολα ζητήματα περί ασφαλειών, θα μπορέσετε να βρείτε έξυπνες στρατηγικές. Δεν χρειάζεται να επηρεάζεστε από τις απαιτήσεις των καιρών και να αλλάζετε συνεχώς τρόπο ζωής.

ΖΥΓΟΣ: Μην προσπαθείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στις αλλαγές που γίνονται, διότι θα κουραστείτε. Πολύ σύντομα θα διαμορφώσετε μια καινούργια εικόνα των γενικών καταστάσεων. Τη στιγμή που δεν μπορείτε, δεν χρειάζεται να φορτώνεστε τα βάρη των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρκεστείτε μόνο στα ακίνδυνα πάθη και μη φτάνετε στα άκρα. Στα δύσκολα σημεία των σχέσεών σας εξετάστε τα όρια και τις αρμοδιότητες που σας αντιστοιχούν. Μην καταναλώνετε την ενέργειά σας σε εργασίες που δεν αποφέρουν ό,τι περιμένετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να μην ταυτίζεστε με καινούργιες νοοτροπίες, αλλά να τις βλέπετε με αποστασιοποιημένο βλέμμα και θα ανακαλύψετε αξίες τις οποίες δεν πιστεύατε. Η προσωπική σχέση σας έχει ανάγκη ανανέωσης, γι’ αυτό βοηθήστε τη με ένα ταξιδάκι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα είναι αρκετά καλή η μέρα για εσάς, καθώς όλα φαίνεται να έχουν προδιαγραφές επιτυχίας, αρκεί να επιδείξετε θάρρος και να επιδιώξετε καλύτερες επενδύσεις για το μέλλον. Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική προτεραιότητα στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείτε να κάνετε τα πράγματα ακόμη καλύτερα. Παρότι η μέρα φέρνει πολλές δραστηριότητες, θα έχετε την ικανοποίηση να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Αντισταθείτε στις προκλήσεις που θα δεχτείτε από κάποια κακόβουλα άτομα.

ΙΧΘΥΣ: Για να προωθήσετε σωστά τα θέματά σας, χρειάζεται να μάθετε πώς ενεργούν οι άλλοι. Ομως επικοινωνήστε σωστά και διεξοδικά προκειμένου να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Πιστέψτε στις δυνατότητές σας και προσπαθήστε να επιβάλετε τις απόψεις σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...