Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Η Χριστιάννα της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Το Δ.Σ. του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών...

Οι σταρ της μουσικής βιομηχανίας που έκαναν γερή μπάζα στην παγκόσμια πρωτεύουσα...

Την ώρα που ο Ελβις Πρίσλεϊ παραμένει ο αδιαφιλονίκητος...

Απόστολος Τζιτζικώστας: Με το βλέμμα στη Μακεδονία τού 2030!

«Πάμε, Τζίτζι» τού φώναξε η Ναταλία, όταν παρουσίασε τον...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Oι προμηθευτές συμμοριών με κάθε είδους όπλο

Εξαρθρώθηκαν δύο εγκληματικές οργανώσεις που μετέτρεπαν ρεπλίκες και πιστόλια κρότου σε φονικά εργαλεία

Εξαρθρώθηκαν δύο εγκληματικές οργανώσεις που μετέτρεπαν ρεπλίκες και πιστόλια κρότου σε φονικά εργαλεία

Δύο εγκληματικές οργανώσεις, που προωθούσαν όπλα στην παράνομη αγορά, εξάρθρωσε η Ασφάλεια Πατρών με τη συνδρομή της Ασφάλειας Αττικής. Σε Αχαΐα, Ηλεία και Αττική συνελήφθησαν 10 άτομα και κατασχέθηκαν πάνω από 80 πιστόλια, περίστροφα και υποπολυβόλα τύπου καλάσνικοφ.
Επειτα από συντονισμένες έρευνες και την αξιοποίηση πληροφοριών που είχε το Τμήμα Κρατικής Ασφάλειας, συνελήφθη ο φερόμενος ως αρχηγός της πρώτης οργάνωσης. Πρόκειται για γνωστό Πατρινό, ο οποίος διατηρεί κατάστημα με κυνηγετικά όπλα και ρεπλίκες στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Οπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών, έκανε παραγγελίες πιστολιών και περιστρόφων κρότου από εργοστάσιο της Βουλγαρίας και στη συνέχεια, μαζί με συνεργούς του τεχνίτες όπλων, τα μετέτρεπαν σε κανονικά πυροβόλα όπλα.

Σφαίρες

Μάλιστα στην κατοχή τους βρέθηκε μεγάλη ποσότητα χάλυβα, καθώς κατασκεύαζαν σφαίρες διάφορων διαμετρημάτων, κατάλληλες για τα όπλα που πωλούσαν στη μαύρη αγορά!

Η δεύτερη σπείρα, η οποία λειτουργούσε σε συνεργασία με την πρώτη με τη μέθοδο των «συγκοινωνούντων δοχείων», εισήγαγε με παράνομο τρόπο όπλα από τη Βουλγαρία στην ελληνική επικράτεια και στη συνέχεια τα μέλη της τα διέθεταν κυρίως σε περιοχές της Κρήτης αλλά και σε συμμορίες του υποκόσμου που χρειάζονταν «καθαρό» οπλισμό. Οι κατηγορούμενοι είχαν κρύψει τα όπλα σε ειδική κρύπτη σε ερημική περιοχή της Πάτρας, όπου είχαν σκάψει ένα λαγούμι, στο εσωτερικό του οποίου είχαν εγκαταστήσει ολόκληρο εργαστήριο κατασκευής σφαιρών και μετατροπής όπλων κρότου σε κανονικά πυροβόλα όπλα! Ολοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες το πρωί στην Εισαγγελία της Πάτρας έπειτα από τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Δεν με ενοχλούν τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας που έχω με τη σύντροφό μου»

Ο γνωστός κύριος της σόουμπιζ μετά το διαζύγιό του...

Η κομψή κυρία που απολαμβάνει τον καφέ της στο Κολωνάκι είναι μαμά γνωστής ηθοποιού

Η σικάτη κυρία που απολαμβάνει τον καφέ της στο...

Παύλος Ορκόπουλος: Δε θα πιστέψετε ποια είναι η σύζυγός του – Έπαιζαν μαζί στο «Παρά Πέντε»

Ο Παύλος Ορκόπουλος είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς...

Νέος έρωτας στην σόουμπιζ – Ερωτεύτηκαν στις νυχτερινές πίστες

Νέος έρωτας «έσκασε» στην ελληνική σόουμπιζ στον χώρο του...

Ελένη Μενεγάκη για Κασσελάκη: «Δεν ακούγεται ωραίο από ένα νέο παιδί να λέει…»

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε ένα ατόπημα στην ομιλία του...

Δικαιώθηκε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης στο Εφετείο για το τροχαίο του

Βγήκε η απόφαση για το τροχαίο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη....

Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη απαντάει στον Αλέξη Κούγια

Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, Θεόδωρος μίλησε για την...