Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Μητέρα πέταξε το νεογέννητο στον ακάλυπτο

Απίστευτη τραγωδία στα Πατήσια! 35χρονη σκότωσε το αγγελούδι της λόγω βαριάς μορφής επιλόχειας κατάθλιψης

e2q34rtew 3Δεν πρόλαβε καλά καλά να αντικρίσει το φως του ήλιου ένα αγγελούδι μόλις πέντε ημερών και έχασε τη ζωή του με φρικτό τρόπο και μάλιστα από τα χέρια της γυναίκας που το έφερε στον κόσμο!

ΑΠΟ ΤΟΥΣ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ
ΤΖΙΝΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ
Φωτό: Χρήστος Ζήνας, Δημήτρης Γκολφομήτσος

Η ίδια η μητέρα του, με το μυαλό της θολωμένο από τη βαριάς μορφής επιλόχεια κατάθλιψη από την οποία πάσχει, πέταξε το άτυχο νεογέννητο από τον πέμπτο όροφο στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας τους στην οδό Ζ. Παπαντωνίου στα Πατήσια! Το βρέφος βρέθηκε νεκρό στον ακάλυπτο λίγο μετά τις 2.00 τα ξημερώματα. Λίγο νωρίτερα ο 37χρονος πατέρας του αγοριού είχε πάρει αναστατωμένος τηλέφωνο στο ΕΚΑΒ και είχε καλέσει ασθενοφόρο μέσα σε έντονους λυγμούς: «Ελάτε γρήγορα… Το μωράκι μας έπεσε στον ακάλυπτο!» είπε. Αμέσως έφτασαν στο σημείο διασώστες του ΕΚΑΒ και το πλήρωμα ενός περιπολικού της Αμεσης Δράσης, που βρήκαν το νεογέννητο μωράκι ακίνητο μέσα σε μια λίμνη αίματος και διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρό. Στην πολυκατοικία κλήθηκε και κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να διερευνήσει την ασύλληπτη τραγωδία. Τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας του άτυχου βρέφους ανακρίθηκαν και διαπιστώθηκε ότι η 35χρονη γυναίκα είχε υποστεί σοκ και έδειχνε να τα έχει χαμένα. 

Στην αρχική κατάθεση που έδωσε, υποστήριξε ότι ξύπνησε κάποια στιγμή και είδε την πόρτα του διαμερίσματος ανοιχτή και το παιδί να λείπει από την κούνια του, υπονοώντας ότι κάποιοι είχαν μπει το σπίτι τους και πέταξαν το βρέφος από το μπαλκόνι!

Εν μέρει, τους ισχυρισμούς της 35χρονης μητέρας επιβεβαίωσε και ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», κατέθεσε ότι η γυναίκα του τον ξύπνησε έντρομη και άρχισε να του φωνάζει ότι κάποιοι μπήκαν στο διαμέρισμα και πήραν το παιδί. Αμέσως βγήκαν στο μπαλκόνι, καθώς η μπαλκονόπορτα ήταν ανοιχτή, και είδαν το μωρό τους πεσμένο στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας!

Ωστόσο οι αστυνομικοί επέμεναν στην ανάκριση και η μητέρα του αδικοχαμένου μωρού άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις, ώσπου τελικά ομολόγησε μέσα σε ένα ακατανόητο παραλήρημα ότι η ίδια είχε πετάξει το νεογέννητό της στο κενό!

Ετσι, κλήθηκε ψυχολόγος, ο οποίος την υπέβαλε σε εξέταση και διαπίστωσε ότι πάσχει από σοβαρή επιλόχειο κατάθλιψη που προκλήθηκε μετά τη γέννηση του παιδιού της.

e2q34rtew 2Χθες το απόγευμα η 35χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που της άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και την παρέπεμψε να απολογηθεί στην 7η τακτική ανακρίτρια, από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία. Στο πλευρό της βρίσκονταν συνεχώς η μητέρα της και ο σύζυγός της.

Σοκαρισμένοι οι γείτονες

Το ζευγάρι είχε μετακομίσει τον περασμένο χειμώνα στο διαμέρισμα της οδού Ζ. Παπαντωνίου. Η 35χρονη, που ήταν ήδη έγκυος, δούλευε ως γραμματέας σε ένα φροντιστήριο αγγλικών λίγα μέτρα από το σπίτι, ενώ ο άντρας της είναι οδηγός ταξί. Πριν από δύο εβδομάδες ένα φορτηγό μετέφερε στο διαμέρισμα τα έπιπλα για το βρεφικό δωμάτιο. Οι γείτονες κάνουν λόγο για ένα νέο και ευτυχισμένο ανδρόγυνο. «Πάντα ευγενικοί, με το χαμόγελο στα χείλη. Οταν είδα το ασθενοφόρο και τους αστυνομικούς να μπαινοβγαίνουν στο διαμέρισμα, μου ήταν αδύνατο να φανταστώ τι είχε συμβεί…» λέει στην «Espresso» η ένοικος του αντικρινού διαμερίσματος Ευαγγελία Θεοδωροπούλου. «Ενα ωραίο και ήσυχο ζευγάρι» χαρακτηρίζει το αντρόγυνο ο γείτονάς τους Νίκος Βλαχάκης, ενώ η κυρία Ινα προσθέτει: «Δεν είχαν δώσει ποτέ δικαιώματα, δεν είχε ακουστεί ποτέ το παραμικρό». Ο ένοικος του 3ου ορόφου Γιώργος Λεονάρδος λέει ότι τη νύχτα η ηλικιωμένη μητέρα του άκουσε φασαρία. «Κατά τις 2.00 τα ξημερώματα άκουσε φωνές και τσακωμό, χωρίς να γνωρίζει όμως από πού προέρχονταν».

 


{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...