Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ο σεΐχης με τα live sex shows και το παγωτό χωνάκι 100 ευρώ

Billionaire σεΐχης το… τερμάτισε στην Αθήνα ξοδεύοντας χιλιάδες ευρώ σε ξέφρενη διασκέδαση απολαμβάνοντας κάθε βράδυ live sex show σε στριπτιζάδικα αλλά και…

Billionaire σεΐχης το… τερμάτισε στην Αθήνα ξοδεύοντας χιλιάδες ευρώ σε ξέφρενη διασκέδαση απολαμβάνοντας κάθε βράδυ live sex show σε στριπτιζάδικα αλλά και σε πιο prive club που λειτουργεί σε δευτεροκλασάτο ξενοδοχείο των βορείων προαστίων. Τον 50χρονο, που κατέφθασε με το προσωπικό λίαρ τζετ του στο «Ελ. Βενιζέλος» την περασμένη εβδομάδα, παρέλαβε οδηγός με μαύρη λιμουζίνα, ιδιαίτερα ευγενής, γλωσσομαθής και σοβαρός. Οταν φορτώθηκαν οι βαλίτσες του Αραβα, ο σοφέρ έβαλε μπροστά και κατευθύνθηκε από την Αττική Οδό προς τα νότια.

Ο δισεκατομμυριούχος από το Αμπου Ντάμπι διέμενε στην προεδρική σουίτα υπερπολυτελούς ξενοδοχείου στην παραλία, αξίας 18.000 ευρώ την ημέρα. Οι υπάλληλοι του είχαν βγάλει το παρατσούκλι «πετρελαιοπαραγωγός» και επειδή απολάμβανε τα γεύματά του δίπλα στην εσωτερική πισίνα, τυχεροί ήταν οι σερβιτόροι βάρδιας, οι οποίοι ούρλιαζαν από χαρά βλέποντας τα παχυλά πουρμπουάρ του. Ο σεΐχης θύμιζε την Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου (Σμαράγδα Καρύδη) του «Παρά πέντε», η οποία χαρακτήριζε τα χαρτονομίσματα ανάλογα με το χρώμα τους (μοβ, κίτρινο κτλ).

Οι ημερήσιες βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, στο Θησείο και το Μοναστηράκι ήταν ελάχιστες, όμως εκεί ήθελε να απολαμβάνει τον παγωμένο νες καφέ του. Τον λογαριασμό δεν τον κοίταζε ποτέ και άφηνε με φυσικότητα 50ευρο ή 100ευρο χωρίς να περιμένει ρέστα. Φαινόταν ότι ιδιαίτερη σχέση με τα ευρώ δεν είχε, αλλά και να είχε, δεν τον ένοιαζε! Ενα παγωτό μηχανής αξίας 1 ευρώ το πλήρωσε με 100 ευρώ (!) και ζήτησε από τον πωλητή να κρατήσει τα ρέστα! Ωστόσο οι βραδινές «ορέξεις» του ήταν λίγο πιο kinky. Λίγο μετά τις 2.00 τα ξημερώματα το μαύρο αυτοκίνητο παραλάμβανε κάθε βράδυ τον Αραβα από το ξενοδοχείο του και τον οδηγούσε σε γνωστό στριπτιζάδικο κεντρικής λεωφόρου.

Ο 50χρονος άνδρας απολάμβανε το ακριβό ουίσκι του καθισμένος στις μπάρες, με τα κορίτσια να λικνίζονται ολόγυμνα δίπλα του και ενθουσιαζόταν όταν τα έβλεπε να κυνηγούν στον αέρα τα χαρτονομίσματα που πετούσε! Οταν βαριόταν, με ένα νεύμα του ο μετρ τον συνόδευε στα ενδότερα, εκεί όπου γινόταν live sex show και μπορούσε να πάρει μέρος, αν το επιθυμούσε. Ηταν καλός πελάτης και απολάμβανε όλα τα προνόμια. Ωστόσο την τελευταία βραδιά του στην Αθήνα ο σεΐχης επιθυμούσε κάτι έξτρα. Επισκέφθηκε ξενοδοχείο στα βόρεια προάστια, όπου στην πίσω πόρτα τον περίμενε ένας νεαρός άνδρας που τον οδήγησε -μαζί με τον οδηγό- στις σουίτες που μοιάζουν με σπηλιές, εξοπλισμένες με τζακούζι και χαμάμ, τρεχούμενα νερά και δροσερά κορίτσια. Από εκεί βγήκε στις 9.00 το πρωί και το απόγευμα της ίδιας ημέρας πέταξε για την πατρίδα του. Το πουρμπουάρ που άφησε στον 40χρονο σοφέρ ήταν κάτι περισσότερο από 1.000 ευρώ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...