Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Ιδού οι «εξυγιαντές»

ΜΑΡΟΥΠΑ ΚΑΙ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ, ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΟΝΤΟΝΗ, ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ

ΜΑΡΟΥΠΑ ΚΑΙ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ, ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΟΝΤΟΝΗ, ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ

Ειρήνη Μαρούπα και Γεώργιος Βάμβουκας είναι δύο από τα μέλη της περιβόητης Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που πήρε την απόφαση κατά της ΑΕΚ στην πρόσφατη υπόθεση με τον Ολυμπιακό (ότι δήθεν δηλαδή «ο Δημήτρης Μελισσανίδης ασκεί διοίκηση στην “Ενωση” και άρα η ομάδα δεν μπορεί να συμμετέχει στο κουπόνι του Στοιχήματος»), και των οποίων η σχέση με το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι εξόφθαλμα προφανής! Δύο μέλη (οι υποψήφιοι εξυγιαντές του ελληνικού ποδοσφαίρου) της ΕΕΑ που έχουν εξελιχτεί σε «παράγοντες» του αθλητισμού διεκδικώντας κομμάτι από τη… δόξα που «χαρίζουν» τα πρωτοσέλιδα και η τηλεόραση – κι αυτά, με την επίσημη σφραγίδα της Πολιτείας! Δηλαδή του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, ο οποίος -ενώ ο κόσμος το ‘χει τούμπανο- φέρεται λες και στην ΕΕΑ όλα βαίνουν ομαλώς! Απίστευτο κι όμως αληθινό.

Η Ειρήνη Μαρούπα κατ’ αρχάς, σύζυγος του δικηγόρου Βασίλη Ταουξή, προέδρου της ομάδας Νέοι Δραπετσώνας, ο οποίος βρίσκεται σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, δέχτηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τις έντονες παρατηρήσεις του προέδρου της Επιτροπής (Κωνσταντίνος Παπαλάκης) πως, αν συνεχίσει τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις, τότε θα την αποβάλει.

Στις τηλεοράσεις

Η κυρία Μαρούπα, βλέπετε, ως… άλλη Ζωή Κωνσταντοπούλου, δείχνει μια φοβερή τάση να εμφανίζεται στον τηλεοπτικό φακό, όπου δεν χρειάζεται και μεγάλη προσπάθεια να αναδείξει τον εγωκεντρισμό της…

Οσον αφορά τον σύζυγο της υποψήφιας, με τους ΑΝΕΛ, βουλευτίνας της Β’ Πειραιά (και πρώην συνδικαλίστριας του ΠΑΣΟΚ) είναι αποκαλυπτικό το ακόλουθο κείμενο στο διαδίκτυο: «Ο Πρόεδρος Βασίλης Ταουξής, σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό και τους Νέους Δραπετσώνας, ανοίξαν δίαυλο επικοινωνίας και θα έχουνε ανταλλαγή απόψεων στα αθλητικά και ποδοσφαιρικά δρώμενα που αναμένεται να αλλάξουν τον Πειραιά μας. Ο Πρόεδρος των Νέων Δραπετσώνας είναι ικανοποιημένος για το ενδιαφέρον που δείχνουν οι κ.κ. Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, Βαγγέλης Μαρινάκης και Πέτρος Κόκκαλης για τις ιδέες και τα επιχειρήματα που παρουσίασε ο επιτυχημένος ποινικολόγος Βασίλης Ταουξής, που είναι λάτρης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου […]».

Ο Γεώργιος Α. Βάμβουκας είναι καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ, εκτός των άλλων, έχει διατελέσει Ειδικός Γραμματέας στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Ειδικός Σύμβουλος στο υπουργείο Πολιτισμού. Ο κ. Βάμβουκας, που επίσης είπε «όχι» στην ΑΕΚ, θεωρείται ο αγαπημένος (Ελληνας) οικονομολόγος της γερμανικής «Bild», που φιλοξενεί δηλώσεις και συνεντεύξεις του, καταφερόμενος συνήθως κατά της χώρας μας (κάτι, άλλωστε, που κάνει και ο ίδιος, μιλώντας υπέρ της δραχμής με συνεχή αρθρογραφία). Ο (αστυνομικός) πατέρας του υπήρξε για χρόνια μέλος της προσωπικής ασφάλειας του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κ. Μητσοτάκη, του οποίου είναι βαφτιστήρι.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...