Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Τέλος μετά από 8 χρόνια γάμου

Ενα βήμα από το διαζύγιο έπειτα από οκτώ χρόνια κοινής πορείας Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και Κωνσταντίνος Κοροξενίδης

Διαζύγιο παίρνει ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της showbiz και η αποκάλυψη έρχεται λίγες ημέρες μετά την όγδοη επέτειο του γάμου τους. Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, όπως η ίδια αποκάλυψε, έχει χωρίσει ανεπισήμως από τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Κοροξενίδη. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι, που τα τελευταία χρόνια είχε μετακομίσει στο Ντουμπάι, βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον χωρισμό.

Η γνωστή θεατρολόγος σε πρόσφατη συνέντευξή της παραδέχτηκε ότι έχουν χωρίσει, αλλά: «Οχι επισήμως. Είμαστε σε μια φάση που προσπαθούμε να δούμε αν έχουμε κάποιο κοινό σημείο για να καταφέρουμε να μείνουμε μαζί, αλλά αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως είμαστε μαζί και οι δύο πάρα πολύ ανεξάρτητοι άνθρωποι και για να μπορέσει να συμβεί αυτό, πρέπει να σέβεται ο ένας την ελευθερία του άλλου». Το ζευγάρι ήταν ανεξάρτητο από τις αρχές του γάμου του. «Οταν παντρευτήκαμε με τον Κωνσταντίνο δεν μέναμε καν στο ίδιο σπίτι. Μείναμε μαζί όταν γεννήθηκε το πρώτο μας παιδί. Βγαίνουμε και μαζί, αλλά κάνουμε και χωριστές εξόδους και ταξίδια» είχε αποκαλύψει η ίδια στις αρχές του έγγαμου βίου της.

Στην ίδια συνέντευξη η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου μίλησε με αγάπη για τον σύζυγό της, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξεπεράσουν την κρίση στον γάμο τους και για χάρη των παιδιών τους, του 7χρονου Κωνσταντίνου junior και του 3χρονου Αλέξανδρου. Γι’ αυτό και με απόλυτη ειλικρίνεια δήλωσε πως δεν τον έχει απατήσει. «Είμαι πιστή. Τα φαινόμενα απατούν. Τον άντρα μου δεν τον έχω απατήσει ποτέ. Μου έχει περάσει από το μυαλό, αλλά επειδή είμαι Κριός και δεν μπορώ να κρυφτώ, όταν έρθει η ώρα να ολοκληρώσω μια σχέση, θα πάρω διαζύγιο». Συμπλήρωσε πως υπήρξε σε σχέσεις με bisexual άντρες. «Εν γνώσει μου είχα σχέση με τρεις. Δεν μου το είχαν πει από πριν, αλλά μου το αποκάλυψαν στην πορεία. Οι bisexuals είναι καλύτεροι στο σεξ γιατί είναι ανοιχτοί σε εμπειρίες. Ενας straight άντρας δεν θα κάτσει να συζητήσει για μόδα, για τέχνη ή θέατρο» σχολίασε.

2qrqwe 1Η άφιξη της νύφης με ελικόπτερο και η υπερβολική χλιδή του γάμου τους

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε το καλοκαίρι του 2007 στο «Santa Marina» της Μυκόνου με κουμπάρους τον επιχειρηματία Νίκο Βαρβέρη, τον σχεδιαστή Μάκη Τσέλιο και την ηθοποιό Βάνα Μπάρμπα. Συζητήθηκε έντονα για την πολυτέλεια, την υπερβολή και την ατελείωτη χλιδή. Η γνωστή θεατρολόγος έφτασε στην εκκλησία με ελικόπτερο (φωτό), φορώντας μίνι ροζ νυφικό και κρατώντας αντί για ανθοδέσμη ένα καταπληκτικό τσαντάκι από τριαντάφυλλα δημιουργία του Πετρίδη.

Οι 1.500 καλεσμένοι από τη high society πέρασαν ένα αξέχαστο τριήμερο με πάρτι, cocktail βραδιές, χορό και άφθονη σαμπάνια, με αποκορύφωμα τη φαντασμαγορική γαμήλια γιορτή στην πισίνα του «Santa Marina». Τα πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό για περισσότερο από δέκα λεπτά όταν οι νεόνυμφοι έκοψαν την τούρτα, ενώ για τον πρώτο χορό τους επέλεξαν το τραγούδι του Σάκη Ρουβά «Ολα γύρω σου γυρίζουν». Τα επτά διαφορετικά χτενίσματα της νύφης επιμελήθηκε ο Δημήτρης Γιαννέτος.


{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...