Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ηθελε να της κάνει και «άλλα» μαθήματα

Καθηγητής Αγγλικών έστελνε μέσω facebook μηνύματα «καυτού» σεξουαλικού περιεχομένου σε 16χρονη στην οποία παρέδιδε ιδιαίτερα

Σοκ έπαθε η μητέρα μιας 16χρονης στα νότια προάστια, όταν έψαξε τον υπολογιστή της κόρης της και διαπίστωσε ότι η ανήλικη μαθήτρια αντάλλασσε μηνύματα «καυτού» σεξουαλικού περιεχομένου με τον 45χρονο καθηγητή που της έκανε ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών!

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο καθηγητής Αγγλικών πήγαινε συχνά στο σπίτι της 16χρονης για τα ιδιαίτερα και πάντα… κλείδωνε την πόρτα του δωματίου της! Οταν η μητέρα της μαθήτριας τον ρώτησε γιατί το κάνει αυτό, ο καθηγητής απάντησε με αφοπλιστικό τρόπο ότι δεν έπρεπε να αποσπάται η προσοχή της μικρής κατά τη διάρκεια του μαθήματος! Στην αρχή η μητέρα της ανήλικης πίστεψε τις… αγνές προθέσεις του 45χρονου καθηγητή και δεν έδωσε σημασία. Ομως, όσο περνούσαν οι μέρες και συνεχιζόταν το περίεργο «εκπαιδευτικό» σύστημά του, άρχισαν να της μπαίνουν… ψύλλοι στα αυτιά. Ετσι αποφάσισε να κάνει έναν έλεγχο στον ηλεκτρονικό υπολογιστή της κόρης της και τότε διαπίστωσε έντρομη ότι ο καθηγητής παρέδιδε και άλλου… είδους μαθήματα στο παιδί της!

Τα μηνύματα που αντάλλασσε στο facebook η κόρη της με τον 45χρονο ήταν σεξουαλικού περιεχομένου και μάλιστα εκείνος προέτρεπε την ανήλικη να κάνουν το συντομότερο δυνατόν πράξη όσα της περιέγραφε στα μηνύματα που της έστελνε! Αμέσως η μητέρα κατήγγειλε αναστατωμένη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όσα είχε διαπιστώσει.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του καθηγητή παρουσία δικαστικού λειτουργού και βρήκαν στον υπολογιστή του τα μηνύματα που αντάλλασσε με τη 16χρονη μαθήτρια. Ο σκληρός δίσκος του ηλεκτρονικού υπολογιστή κατασχέθηκε προκειμένου να εξεταστεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., ενώ η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του 45χρονου, καταρχήν με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης. Ωστόσο, η έρευνα συνεχίζεται και εξετάζεται το ενδεχόμενο ο καθηγητής να είχε αναπτύξει σεξουαλικές σχέσεις με τη 16χρονη. Αν διαπιστωθεί αυτό, τότε η κατηγορία θα μετατραπεί σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου.

Στο «μικροσκόπιο» ακόμα δύο περιπτώσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από αστυνομικές πήγες, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να σχηματίσουν και συμπληρωματική δικογραφία σε βάρος του 45χρονου καθηγητή, καθώς ενδέχεται να προκύψουν στοιχεία και για άλλες ανήλικες μαθήτριες με τις οποίες διατηρούσε «ιδιαίτερες» σχέσεις.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί αναμένεται να πάρουν καταθέσεις τις επόμενες ημέρες από άλλες δύο μαθήτριες που έκαναν ιδιαίτερα με τον ίδιο καθηγητή Αγγλικών, επίσης στα νότια προάστια της Αττικής, ενώ παράλληλα θα ερευνήσουν και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των κοριτσιών και θα πάρουν καταθέσεις και από τους γονείς τους.

Στην περίπτωση που από τις καταθέσεις και το «ξεψάχνισμα» των υπολογιστών προκύψουν αποδεικτικά στοιχεία ότι ο 45χρονος είχε ηλεκτρονική αλληλογραφία με ερωτικό περιεχόμενο και με αυτές τις ανήλικες μαθήτριές του, τότε η συμπληρωματική δικογραφία θα είναι ιδιαιτέρως επιβαρυντική για τον καθηγητή με τις ασυνήθιστες εκπαιδευτικές «μεθόδους»!

 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...