Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Η χήρα για τους εραστές και τον άνδρα της

Τι υποστήριξε στην προανακριτική κατάθεσή της η χήρα τού 42χρονου ναυτικού Θανάση Λάμπρου

3q45tq345t345wqΣτην αρρωστημένη ζήλια του συζύγου της και στις εξωσυζυγικές σχέσεις του που -σύμφωνα με την ίδια- κατέστρεψαν την οικογενειακή γαλήνη και οδήγησαν στο κακό επικεντρώθηκε στην ομολογία της η σατανική χήρα της Ερμιονίδας.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Παρά το γεγονός ότι η 37χρονη Δήμητρα Βούλγαρη τα έχει «γυρίσει», αρνούμενη πλέον ότι δολοφόνησε τον 42χρονο ναυτικό Θανάση Λάμπρου σε σπίτι φιλικού τους προσώπου στην Κοιλάδα Ερμιονίδας Αργολίδας με δύο πυροβολισμούς τον περασμένο Δεκέμβριο και επιμένοντας ότι ουδέποτε ομολόγησε, στην προανακριτική κατάθεσή της, την οποία έδωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Ιουλίου, μιλάει για τη σχέση πάθους – μίσους που είχε με το θύμα.

«Γνώρισα τον άντρα μου Θανάση Λάμπρου απ’ όταν ήμουν 15 χρόνων. Ηταν υπερβολικά ζηλιάρης, δεν είχε αυτοπεποίθηση. Οταν ήμουν 16, μου έκανε σκηνή ζηλοτυπίας σπρώχνοντάς με στον γκρεμό. Ημουν τυχερή γιατί έπεσα μόνο γύρω στα δύο μέτρα». Σε άλλο σημείο κάνει λόγο για τη δουλειά του άντρα της που δούλευε σε γαριδάδικα στη Μαδαγασκάρη: «Το 2006, ενώ ο άντρας μου ήταν στη Μαδαγασκάρη διέρρευσε μια φημολογία ότι εγώ είχα εξωσυζυγική σχέση για πέντε μήνες με τον κατά πολύ νεότερό μου, 19 ετών τότε, Π.Γ. σε ξενοδοχείο στον Πειραιά. Από εκεί ήρθε με άγριες διαθέσεις στην Κοιλάδα, αρκετά μπερδεμένος, χωρίς να ξέρει τι να πιστέψει».

Τα ερωτικά μηνύματα

«Το διάστημα αυτό ξενυχτούσε σε μπαρ απ’ όπου μάθαινα ότι πλήρωνε και έπαιρνε γυναίκες. Είχε επίσης τουλάχιστον δύο εξωσυζυγικές σχέσεις. Μία μέρα έτυχε να είμαι δίπλα στο κινητό και διάβασα μήνυμα με αποστολέα “Κούλης”. Το μήνυμα έγραφε: “Σ’ αγαπώ πολύ, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, σε περιμένω”. (…) Τον Αύγουστο του 2008 ανακάλυψα πολλά μηνύματα ερωτικού περιεχομένου με αποστολέα το όνομα Ελένη. (…) Η κατάσταση αυτή συνεχίστηκε με μεγάλους καβγάδες έως τον Ιανουάριο του 2009. Από εκείνο το σημείο καταστραφήκαμε οικονομικά, διότι δεν είχαμε χρήματα να πληρώνουμε τις δόσεις του δανείου. Κάθε φορά που καβγαδίζαμε μου έλεγε κατάμουτρα: “Εγώ θα γ…ω όποια γουστάρω, κοίτα τα δικά σου χάλια”».

Η 37χρονη αναφέρθηκε με λεπτομέρειες και στη μέρα του φονικού. «Ξαφνικά βλέπω τον Θανάση να με σημαδεύει με ένα όπλο. Του λέω: “Τι κάνεις εκεί; Είσαι τρελός, σημαδεύεις εμένα;” (…) Σηκώθηκα απότομα και με το χέρι μου άρπαξα το όπλο για να τον σταματήσω. Απευθείας το έστρεψα στο κεφάλι μου, βάζοντας το δάχτυλό μου στη σκανδάλη. Αυτός όρμησε και με τα δυο του χέρια με άρπαξε από τα χέρια και βιαίως με τράβηξε προς το μέρος του.

»Με το δεξί χέρι του άρπαξε το αριστερό μου και με το άλλο το δεξί μου χέρι, με το όποιο κρατούσα το όπλο, με το δάχτυλό μου στη σκανδάλη. Τραβώντας με βίαια πάνω στο σώμα του, τα χέρια μου εκτάθηκαν, ακούμπησαν στο σώμα του στο ύψος του στήθους του, σαν να τα οδήγησε ο ίδιος, καθώς συνέχισε να με κρατά με δύναμη από το ύψος των καρπών και προκλήθηκε πυροβολισμός (…) Γονάτισε παρασέρνοντας και εμένα προς τα κάτω, στιγμή κατά την οποία προκλήθηκε και δεύτερος πυροβολισμός».

rwerqwrw«Εν αμφιβόλω η ενοχή της»

Μιλώντας στην «Espresso» ο συνήγορος υπεράσπισης της 37χρονης Σπύρος Ρομποτής (φωτό) τόνισε: «Από το συλλεχθέν έως σήμερα ανακριτικό υλικό η ενοχή της κατηγορουμένης τίθεται εν αμφιβόλω, όχι μόνο διότι η ίδια αρνείται την ομολογία, αλλά κυρίως διότι εμφανίζεται να έχει ληφθεί κατόπιν πολύωρης και επίπονης εξέτασής της. Αλλωστε, η υποτιθέμενη ομολογία δεν αποτελεί αξιόπιστο στοιχείο, ικανό να αναδείξει την ενοχή της. Θα πρέπει πάντοτε η ομολογία ενός κατηγορουμένου να συνεκτιμάται με άλλα επιβαρυντικά στοιχεία. Η συνολική δικογραφία παρουσιάζει λογικά κενά και αντιφάσεις και η υπόθεση χρήζει περαιτέρω διερεύνησης».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...