Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

Προβλέψεις για 6/3

ΚΡΙΟΣ: Από τη φύση σας είστε δημιουργικά άτομα, σήμερα λοιπόν αυτές οι τάσεις σας βγαίνουν περισσότερο στην επιφάνεια, με αποτέλεσμα να σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες με ό,τι και να αποφασίσετε να καταπιαστείτε. Να περιμένετε μεγάλη ανταπόκριση αλλά και επικρότηση των προσπαθειών σας. Οσοι έχετε παιδιά, μπορείτε να περάσετε πολύ ευχάριστες ώρες μαζί τους, αλλά και να μάθετε καλά νέα από αυτά.

ΤΑΥΡΟΣ: Περίεργες φαίνονται οι σχέσεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς συναντάτε αντιδράσεις που δεν περιμένετε. Δεν χρειάζεται να επιμένετε πεισματικά στις απόψεις σας, αν έχετε κάνει λάθη, καλό θα ήταν να τα παραδεχτείτε. Ετσι ανοίγετε έναν δίαυλο καλύτερης επικοινωνίας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ:  Είναι γνωστό πως είστε αρκετά ανοιχτοχέρηδες, σήμερα όμως κινδυνεύετε πραγματικά να κάνετε έξοδα που ξεπερνάνε κατά πολύ τις δυνατότητές σας. Προσέξτε τα λόγια σας, γιατί αν λέτε πράγματα που δεν πιστεύετε αληθινά, να είστε σίγουροι πως κάποιοι θα το αντιληφθούν ανοίγοντας τον δρόμο για αρκετές παρεξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρειάζεται να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα στην αισθηματική σας ζωή. Κάντε το όμως με ήπιο τρόπο, καθώς οι αντιδράσεις του συντρόφου σας μπορεί να μην είναι οι αναμενόμενες. Με ψυχραιμία, λογική και επιχειρήματα όμως μπορείτε να πετύχετε κάτι καλό. Θα έχετε πολλά τηλεφωνήματα, ακόμη και από άτομα που δεν περιμένετε. Δώστε σημασία, αφού μπορεί να μάθετε σημαντικά πράγματα.

ΛΕΩΝ: Είστε αρκετά κοινωνικό άτομο και σήμερα η ανάγκη σας να είστε με κόσμο θα είναι αρκετά έντονη. Ετσι θα δεχτείτε επισκέψεις από αγαπημένα σας πρόσωπα που θα σας κάνουν να περάσετε αρκετά ευχάριστα. Μέσα από τις συναντήσεις αυτές θα ενημερωθείτε και για αρκετά ζητήματα που σας απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εύκολα κερδίζετε τις εντυπώσεις στο κοινωνικό σας περιβάλλον, καθώς όλοι νιώθουν πως μπορούνε να βασιστούν πάνω σας σε όλα τα ζητήματα. Και εσείς όμως, δείχνοντας την ανάλογη κατανόηση, να περιμένετε απρόσμενη βοήθεια στα σχέδιά σας, και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένετε.

ΖΥΓΟΣ: Τεταμένο προβλέπεται το κλίμα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον για σήμερα. Αποφύγετε να θίξετε επίμαχα θέματα και κινηθείτε συντηρητικά, αφού μόνο έτσι θα καταφέρετε να βγείτε κερδισμένοι. Μπορείτε να χαλαρώσετε από την ένταση της ημέρας σπίτι σας, αρκεί να αποφύγετε να μεταφέρετε εκεί τα θέματα της δουλειάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην είστε τόσο καχύποπτοι με τους άλλους. Η αλήθεια είναι πως η διαίσθησή σας τις περισσότερες φορές λειτουργεί σωστά, σήμερα όμως δεν φαίνεται να γίνεται κάτι τέτοιο. Κάντε υποχωρήσεις, ακόμα και αν φαίνεται πως δεν χρειάζεται, αφού αργότερα και εσείς θα καταλάβετε πως έτσι έπρεπε να γίνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολύ καλή μέρα για όσους σπουδάζουν ή είναι εκπαιδευτικοί στο επάγγελμα, καθώς χάρη στις δυνατότητές τους κερδίζουν μια πολύ θετική κριτική για τις προσπάθειές τους. Αν νιώσετε  την ανάγκη να κινηθείτε διαφορετικά, να πάτε κάπου που δεν έχετε ξαναπάει ή αν θέλετε να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους, μπορείτε άνετα να το κάνετε. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρ’ ότι δεν συμπαθείτε ιδιαίτερα τις αλλαγές, σήμερα θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Ετσι θα εμπλουτίσετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες και θα νιώσετε ιδιαίτερα ανανεωμένοι. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που σας απασχολεί ιδιαίτερα, μια ξαφνική και ανέλπιστη βοήθεια θα τονώσει την αισιοδοξία σας και θα σας δώσει τη δύναμη να προχωρήσετε μπροστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σταθείτε πολύ επιφυλακτικοί σε καινούργιες γνωριμίες. Δεν έχουν απαραίτητα όλοι τις καλύτερες διαθέσεις απέναντί σας. Ευτυχώς χάρη στη διορατικότητα που σας χαρακτηρίζει το καταλαβαίνετε κι εσείς αυτό, γλιτώνοντας έτσι από πολλά. Η ερωτική σας διάθεση είναι πολύ έντονη, έτσι μπορείτε να χαρείτε μαγευτικές στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ: Εντονη είναι η κοινωνική σας ζωή, καθώς είναι αρκετοί οι φίλοι που θα σας αναζητήσουν. Αυτό βέβαια δεν είναι τυχαίο, αφού ξεχωρίζετε για την ευχάριστη διάθεση, αλλά και τον καλό χαρακτήρα σας. Προσέξτε όμως τη διαχείριση των οικονομικών σας και σταθείτε επιφυλακτικοί σε καινούργιες αισθηματικές γνωριμίες, καθώς μπορεί να αποδειχτούν περιστασιακές.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...