Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Προβλέψεις για 21/5

ΚΡΙΟΣ: Κλίμα αγάπης και αρμονίας επικρατεί στα οικογενειακά σας και χαίρεστε την κάθε στιγμή με τη συντροφιά των αγαπημένων σας προσώπων. Και σε οικονομικό επίπεδο βρίσκετε αρκετά αποδοτικούς τρόπους για να βελτιώσετε τα εισοδήματά σας. Μπορείτε ακόμα να δοκιμάσετε και την τύχη σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Χάρη στη ζεστασιά που εκπέμπετε κερδίζετε εύκολα τη συμπάθεια των γύρω σας. Αλλά και τα λόγια σας πετυχαίνουν τον σκοπό τους. Θετικές είναι οι προοπτικές στα αισθηματικά σας, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο κατανικήστε τη νωχελική διάθεση και δραστηριοποιηθείτε περισσότερο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην πιστεύετε ό,τι ακούτε σήμερα, καθώς στα λόγια των πολλών ανθρώπων υπάρχει σκοπιμότητα. Ευτυχώς έχετε τη διορατικότητα και μπορείτε να διαχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα. Καλό θα είναι να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και να ξεκουραστείτε. Το χρειάζεστε πραγματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η έντονη κοινωνική διάθεση που σας χαρακτηρίζει σας φέρνει σε επαφή με αγαπημένα σας πρόσωπα. Περνάτε πολύ όμορφες στιγμές, αλλά και ενημερώνεστε ουσιαστικά για ζητήματα που σας απασχολούν. Προσέξτε τα οικονομικά σας, καθώς είστε επιρρεπείς σε έξοδα που μπορείτε να αποφύγετε.

ΛΕΩΝ: Η διαίσθηση καθοδηγεί τα βήματά σας και σας οδηγεί σε επιτυχημένες επιλογές στα επαγγελματικά σας. Δείξτε ενδιαφέρον για τις ανάγκες του συντρόφου σας, γιατί μπορεί να νιώθει ότι τον παραμελείτε. Οσοι είστε μόνοι φανείτε επιφυλακτικοί με νέες γνωριμίες, καθώς μπορεί να είναι περιστασιακές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρ’ ότι είστε συνεπείς και οργανωτικοί, σήμερα κινδυνεύετε να δώσετε αρκετά διαφορετική εικόνα όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Γι’ αυτό φανείτε πιο δραστήριοι και δώστε ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες. Θα έχετε πολύ καλές ειδήσεις από άτομα που ζουν στο εξωτερικό ή μακριά σας.

 ΖΥΓΟΣ: Στα επαγγελματικά σας κερδίζετε τις εντυπώσεις και οδηγείτε τις προσπάθειές σας σε επιτυχία κερδίζοντας σεβασμό και καταξίωση. Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα είναι εξίσου καλά. Στα αισθηματικά σας όμως είστε υπερευαίσθητοι και κινδυνεύετε να βρεθείτε σε δύσκολες καταστάσεις χωρίς να υπάρχει λόγος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Αρκετά τεταμένο είναι το κλίμα γύρω από σχέσεις και συνεργασίες, καθώς οι αντιδράσεις των άλλων είναι διαφορετικές από αυτές που περιμένατε. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, αποφύγετε σπασμωδικές κινήσεις και για να ξεπεράσετε τις αντιξοότητες κρατήσετε ανώτερη και αξιοπρεπή στάση.

 ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρκετή προσοχή απαιτούν τα επαγγελματικά σας, καθώς οι κινήσεις σας χαρακτηρίζονται από βιασύνη και ο κίνδυνος να γίνουν λάθη είναι μεγάλος. Προσέχετε τι λέτε, να είστε ξεκάθαροι και να αποφύγετε τις υπερβολές. Αν έχετε τη θέληση, σίγουρα θα καταφέρετε αρκετά αποφεύγοντας τα επίμαχα σημεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ιδανικές είναι οι συνθήκες για τα αισθηματικά σας, καθώς απολαμβάνετε την αγάπη του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Κι εσείς όμως, χάρη στον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τα αισθήματά σας, κερδίζετε ακόμη περισσότερο τις εντυπώσεις. Οσοι είστε μόνοι μπορείτε να κάνετε μια αξιόλογη γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η επιμονή συγγενών σας σε απόψεις που σας φαίνονται ξεπερασμένες εύκολα μπορεί να σας οδηγήσει σε συγκρούσεις μαζί τους. Αφήστε τους να πιστεύουν ό,τι θέλουν, δεν έχετε ανάγκη να αποδείξετε τίποτα σε κανέναν. Ασχοληθείτε μόνο με πράγματα που σας ευχαριστούν και φροντίστε τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Χάρη στην επικοινωνιακή σας φύση και την πειστικότητά σας μπορείτε να πετύχετε τους σκοπούς σας. Οπότε η μέρα είναι πολύ θετική για να κάνετε σημαντικές επαφές που θα σας βοηθήσουν στην πορεία σας. Στα αισθηματικά το κλίμα είναι πολύ θετικό, καθώς θα δείτε αρκετές προσδοκίες σας να πραγματοποιούνται.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...