«Δεν σε θέλουμε για μητέρα μας»!

Τα παιδιά την κατηγορούν ότι έβαλε σε πρώτη μοίρα τη δουλειά και στράφηκαν εναντίον της δικαστικά.

Παιδιά στράφηκαν δικαστικά εναντίον της μητέρας τους και κατάφεραν να της αφαιρέσουν τη γονική μέριμνα. Πρωτοφανής ήταν η υπόθεση που αντιμετώπισαν οι δικαστές στο Ηράκλειο όταν μία από τις πιο γνωστές επιχειρηματίες της πόλης κάθισε από τα τρία παιδιά της στο ειδώλιο με την κατηγορία ότι έβαλε την καριέρα πάνω από τη μητρότητα.

Η μητέρα, που μάλιστα δραστηριοποιείται στον χώρο της ψυχαγωγίας των παιδιών, απέκτησε τρία τέκνα με τον σύζυγό της, όμως όταν έμεινε χήρα άρχισαν τα προβλήματα. Σύμφωνα με τα όσα είπαν τα παιδιά της ενώπιον των δικαστών, η μητέρα τους έβαλε σε πρώτη μοίρα τη δουλειά της αδιαφορώντας για τον μητρικό της ρόλο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν άγριοι καβγάδες, αρχικά με τα δύο μεγαλύτερα και στη συνέχεια με τη μικρότερη 15χρονη κόρη της. Τα προβλήματα διογκώθηκαν όταν η μικρή αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας που λίγο έλειψε να της κοστίσει τη ζωή.

Οι συγκρούσεις αποτελούσαν καθημερινό φαινόμενο στο σπίτι της οικογένειας, ώσπου ο ειδικός που παρακολουθούσε το ανήλικο παιδί προχώρησε σε καταγγελία που έφτασε μέχρι την πόρτα του εισαγγελέα, ο οποίος κινήθηκε εναντίον της μητέρας. Η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο και έπειτα από συζητήσεις και καταγγελίες που συγκλόνισαν ακόμα και τους δικαστές, χθες εκδόθηκε η απόφαση που αφαιρεί τη γονική μέριμνα της 15χρονης κόρης από τη μητέρα της. Ουσιαστικά δηλαδή της στερεί την ιδιότητα της μητέρας κρίνοντάς την ακατάλληλη να σταθεί δίπλα στο άρρωστο παιδί της. Το δικαστήριο αποφάσισε τη φροντίδα της μικρής να αναλάβει η μεγαλύτερη αδελφή της, την οποία κρίνει ικανότερη από τη βιολογική της μητέρα!

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για απόφαση που πρέπει να εκτελεστεί άμεσα και η οποία βάζει μοιραία ένα τέλος στη σχέση της μητέρας και των παιδιών της.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ