Στις πίστες υποψήφια βουλευτής!

Η Στέλλα Καλατζή (είχε κατέβει στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου με τους ΑΝ.ΕΛ.) έπιασε πάλι το μικρόφωνο

Η Στέλλα Καλατζή (είχε κατέβει στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου με τους ΑΝ.ΕΛ.) έπιασε πάλι το μικρόφωνο

Από τον ένα Πάνο (τον Καμμένο) στον άλλο Πάνο (τον Καλίδη). Πώς όμως συνδέονται οι δύο τους -από εντελώς διαφορετικούς χώρους- με την εκρηκτική μελαχρινή Στέλλα Καλατζή;

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Και όμως, η σούπερ σέξι τραγουδίστρια, που μοίρασε πάλι εγκεφαλικά με τις καυτές εμφανίσεις της στην πίστα, είναι το ίδιο κορίτσι που φλέρταρε με την είσοδό του στα βουλευτικά έδρανα στις εκλογές της 25ης Φεβρουαρίου βάζοντας υποψηφιότητα με τους Ανεξάρτητους Ελληνες. Η Στέλλα επέστρεψε (αγνώριστη) στις πίστες αφήνοντας το όνειρο της πολιτικής -οριστικά- πίσω της. Πλέον κολάζει τον ανδρικό πληθυσμό από την πίστα αθηναϊκού κέντρου διασκέδασης στο πλευρό του Πάνου Καλίδη.

Το βράδυ της πρεμιέρας, που έγινε πριν από μερικές ημέρες, η λαϊκή αοιδός εμφανίστηκε με στενό κορμάκι και αβυσσαλέο ντεκολτέ, το οποίο με κόπο συγκρατούσε τα κάλλη της. Το ασημο-χρυσαφί σύνολο που έκοψε τις ανάσες των θαμώνων ήταν κεντημένο με στρας, είχε κρόσσια στη μέση και μακριά φούστα στην πίσω όψη! Φυσικά δεν θύμιζε σε τίποτα το αυστηρό dress code της υποψήφιας βουλευτού Τρικάλων που ζητούσε πριν οκτώ μήνες την ψήφο των συμπατριωτών της.

Η επιλογή τότε της Στυλλιανής Καλατζής – Νταζελίδου (όπως είναι το κανονικό της όνομα) από τον Πάνο Καμμένο για το ψηφοδέλτιο των ΑΝ.ΕΛ. δεν ήταν τυχαία.

Ολο το «πακέτο»

Η καλλιτέχνιδα και σούπερ σταρ της θεσσαλικής πόλης είχε όλο το «πακέτο»: καλλίγραμμη, με σεξαπίλ και δυνατό επικοινωνιακό χάρισμα, έπειτα από είκοσι χρόνια στο τραγούδι, συνεργασίες κορυφής στο πάλκο, (με τους Τόλη Βοσκόπουλο, Σταμάτη Γονίδη και Νότη Σφακιανάκη), φανατικούς θαυμαστές και διάθεση να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό. Τη γοήτευε η πολιτική, η Βουλή, τα έδρανα, οι νέοι της συνάδελφοι, η αλλαγή στον τρόπο ζωής που θα της πρόσφερε.

Η «μετάλλαξη» της Στέλλας από τραγουδίστρια σε υποψήφια βουλευτή έγινε μέσα σε ένα βράδυ. Κλείδωσε τα μίνι, τις παγέτες, τα εξώπλατα και τα καυτά σορτς στην ντουλάπα και υιοθέτησε το look της Χίλαρι Κλίντον, με αυστηρά μπλε ταγέρ, σεμνά χτενίσματα και ελαφρύ μακιγιάζ. Οι ομιλίες, οι εμφανίσεις και οι φωτογραφίσεις της με τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. Πάνο Καμμένο, όπως και η παρουσία της σε ενημερωτικές εκπομπές τοπικών καναλιών δεν βοήθησαν (όπως φάνηκε) την πολιτική εκστρατεία της Στέλλας και έτσι δεν άνοιξε την πύλη της Βουλής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο Θεοφάνους τελικά είναι πάρα πολύ καβαλημένος»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε κατά του Γιώργου Θεοφάνους. Τι συνέβη;

Εξοργισμένη η Φαίη Σκορδά: «Πόσο απάνθρωπο είναι αυτό που κάνεις, τι άνθρωπος είσαι;»

Συγκλονισμένη φάνηκε να είναι η Φαίη Σκορδά κατά τη...