Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ποιοι απειλούν τη ζωή της Νικολούλη

ΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ • Είναι βασική μάρτυρας στη (νέα) δίκη των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του 26χρονου

ΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ • Είναι βασική μάρτυρας στη (νέα) δίκη των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του 26χρονου

Η γνωστή δημοσιογράφος κατέθεσε στη ΓΑΔΑ ότι πίσω από την προσπάθεια τρομοκράτησής της κρύβονται οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου το 2012


Φόβους ακόμη και για τη ζωή της Αγγελικής Νικολούλη εκφράζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μετά τις αλλεπάλληλες απειλές που δέχεται το τελευταίο διάστημα, συχνά και μέσα από τις φυλακές, ενώ η ίδια διαπίστωσε ότι την παρακολουθεί ένα ύποπτο αυτοκίνητο!

Της Γιούλης Σταρίδα

Η γνωστή δημοσιογράφος, που έχει αποδείξει περίτρανα όλα αυτά τα χρόνια ότι δεν καταλαβαίνει από απειλές, πέρασε την περασμένη εβδομάδα το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και έδωσε λεπτομερή στοιχεία στους αξιωματικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι της ζήτησαν να δώσει κατάθεση για όλα όσα συμβαίνουν. Κατά τις με πληροφορίες, κατέθεσε ποιοι κρύβονται πίσω από την προσπάθεια τρομοκράτησής της και έχουν στόχο να σταματήσει τα αποκαλυπτικά και μαχητικά ρεπορτάζ της.

ssssss

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει πριν από μερικές ημέρες ήταν η παρουσία ενός μαύρου αυτοκινήτου με φιμέ τζάμια, που κινήθηκε ύποπτα έξω από το σπίτι της «Ελληνίδας Μις Μαρπλ» και οι επιβάτες του φάνηκε να παρακολουθούν τις κινήσεις της. Εκείνη τούς αντιλήφθηκε και συγκράτησε τον αριθμό της πινακίδας κυκλοφορίας. Οπως όμως διαπίστωσε στη συνέχεια, ήταν πλαστή!

Το συγκεκριμένο περιστατικό ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά απειλές που δέχεται η Αγγελική Νικολούλη τόσο στο σπίτι της όσο και στην εκπομπή της. Μάλιστα τα συνεχή κρούσματα θορύβησαν και τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, στον οποίο προβάλλεται η εκπομπή της «Φως στο Τούνελ», με αποτέλεσμα να έχει πάρει πρόσθετα μέτρα για την προστασία της.

a 9Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι απειλές που δέχεται η δημοφιλής παρουσιάστρια έχουν να κάνουν με την υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, η οποία συγκλόνισε τον Αύγουστο του 2012 το Πανελλήνιο και εξακολουθεί ως σήμερα να προκαλεί ανατριχίλα, καθώς δεν έχει βρεθεί η σορός του εξαφανισμένου νεαρού. Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό τον προσεχή Ιανουάριο και η Αγγελική Νικολούλη είναι βασική μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη, καθώς μετά τη δική της έρευνα είχαν βρεθεί ίχνη αίματος στο αυτοκίνητο του άτυχου 26χρονου.

Βαριές ποινές φυλάκισης

Η ποσότητα που βρέθηκε με ειδικά μηχανήματα, χάρη στη συμβολή του γενετιστή Γιώργου Φιτσιάλου, απέδειξε ότι ο Μάριος Παπαγεωργίου είχε πέσει πέσει θύμα δολοφονίας από τους απαγωγείς του. Ετσι, αν και δεν βρέθηκε το πτώμα, οι κατηγορούμενοι είχαν καταδικαστεί πρωτόδικα σε βαριές ποινές φυλάκισης, ενώ ο εγκέφαλος της απαγωγής και δολοφονίας Πέτρος Μιχαλεάκος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς να έχει ομολογήσει.

Η Αγγελική Νικολούλη φέρεται ότι αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως πολλά από τα απειλητικά μηνύματα που έχει δεχτεί αφορούν την παρουσία της στην επικείμενη δίκη. Η «Espresso» επικοινώνησε χθες με τη δημοσιογράφο, η οποία ωστόσο αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει οτιδήποτε για την επίσκεψή της στη ΓΑΔΑ.

Εκδικάζεται (στις 15 Ιανουαρίου) η έφεση των κατηγορουμένων

Η υπόθεση της απαγωγής και της προφανούς δολοφονίας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου θα ζωντανέψει ξανά στις αίθουσες των δικαστηρίων στις 15 Ιανουαρίου του 2016, όταν εκδικαστεί η έφεση των bκατηγορουμένων. Ο Πέτρος Μιχαλεάκος, που κρατείται στις Φυλακές Ιωαννίνων, καταδικάστηκε πρωτόδικα σε ισόβια και κάθειρξη 23 ετών συνολικά για σύσταση συμμορίας, διάπραξη κακουργήματος, αρπαγή κατά συναυτουργία και απόπειρα εκβίασης. Η σύζυγος και συνεργός του Βούλα Σιούταλου βρίσκεται στις Φυλακές Ελαιώνα Θηβών. Το Β’ Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών της επέβαλε πρωτόδικα ποινή κάθειρξης 18 χρόνων για αρπαγή από κοινού, απλή συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και σύσταση συμμορίας για διάπραξη κακουργήματος.

Στο εδώλιο θα καθίσουν ξανά και οι υπόλοιποι συνεργοί του Μιχαλεάκου. Στον Αναστάσιο Μπασαντή επιβλήθηκε η ποινή των έξι ετών με αναστολή για άμεση συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης. Ο Αριστείδης Κορέντιος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών με αναστολή για ένταξη σε συμμορία προς διάπραξη κακουργήματος. Τα αδέλφια Γεράσιμος και Βασίλης Ταμπακάκης καταδικάστηκαν σε ποινές φυλάκισης τριών και δύο ετών αντίστοιχα, που είναι εξαγοράσιμες. Οι τελευταίοι τρεις συμμετείχαν στην απόπειρα απαγωγής της μητέρας του Μάριου, Βαρβάρας Θεοδωράκη. Αθώοι κρίθηκαν η σύζυγος του Κορέντιου, Ευγενία Ταμπακάκη και ο Παναγιώτης Χαϊκάλης, λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων. Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε ελαφρυντικά σε κανέναν κατηγορούμενο.

24.10.2015 espresso weekend 

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....