Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιβάλλεται να προβείτε σε αρκετές περικοπές στα έξοδά σας, γιατί…

ΚΡΙΟΣ: Μια ανέλπιστη αισθηματική σχέση θα καλύψει όλα τα συναισθηματικά κενά σας. Μην αμελήσετε την ομορφιά σας, προσπαθώντας παράλληλα να προσαρμοστείτε στις τάσεις που κυριαρχούν. Αν δεν μπορείτε να δώσετε απαντήσεις σε αυτά που σας ρωτούν, η σιωπή είναι η καλύτερη λύση.

ΤΑΥΡΟΣ: Μόνο αν συγκρατήσετε τα νεύρα σας θα μπορέσετε να δώσετε προσοχή στις λεπτομέρειες. Κάποιες καταστάσεις θα σας αναγκάσουν να μελετήσετε εκ νέου τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μην πανικοβάλλεστε στις οικονομικές δυσκολίες, γιατί θα κάνετε λάθη που οι άλλοι δύσκολα θα συγχωρήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιβάλλεται να προβείτε σε αρκετές περικοπές στα έξοδά σας, γιατί μόνο έτσι θα αλλάξει αργότερα το σκηνικό και θα παρατηρηθεί κάποια πρόοδος στις υποθέσεις σας. Οι αλλαγές που θα αποφασίσετε να κάνετε πράξη θα χρειαστούν και για να βελτιώσετε την εικόνα σας προς τα έξω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακολουθήστε δοκιμασμένες διαδρομές και μην αφήσετε τον εγωισμό σας να σας οδηγήσει στα άκρα. Προσαρμοστείτε στο κλίμα της εποχής, ακόμα κι αν είναι αντίθετο με τις αρχές σας. Πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγετε τα λάθη και τις υπερβολές, γιατί θα σχολιαστούν αρνητικά.

ΛΕΩΝ: Πείτε «ναι» σε κάτι που θα σας προσφέρουν και μην αντιδράτε απότομα στη σχέση σας με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι συνθήκες εργασίας που θα διαμορφωθούν θα σας ικανοποιήσουν. Αν στα σχέδιά σας δεν είναι να τακτοποιηθείτε περιστασιακά, κάντε σωστό οικονομικό προϋπολογισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη φανείτε βιαστικοί και αγχώδεις σε καινούργιες προτάσεις συνεργασιών που θα σας γίνουν. Επισπεύστε τις προσπάθειές σας σε υποθέσεις που είχατε παραμελήσει για να φτάσετε εκεί που θέλετε. Θα απαλλαγείτε από το στρες που έχετε αν διαμορφώσετε καλύτερες συνθήκες εργασίας.

ΖΥΓΟΣ: Θα ταλαιπωρηθείτε αρκετά από την προσπάθεια που θα καταβάλετε προκειμένου να πετύχετε αυτά που επιδιώκετε. Δεν είναι καθόλου εύκολη η επίτευξη των στόχων που έχετε βάλει και το ξέρετε. Το ότι περνάτε δύσκολες στιγμές στις σχέσεις σας οφείλεται στην αναποφασιστικότητά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η διάθεσή σας θα επηρεαστεί σημαντικά από εξωτερικά γεγονότα και ίσως αυτό αποτελέσει την αφορμή για να βγάλετε προς τα έξω την παραπονιάρικη πλευρά του εαυτού σας που κρύβατε. Πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις σκεφτείτε ποια είναι τα σωστά βήματα που πρέπει να κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με επιπόλαιες αποφάσεις, εκτός του ότι ταλαιπωρείτε και άλλα άτομα που δεν σας φταίνε, βάζετε σε δοκιμασία τον οργανισμό σας. Αρκετά πράγματα από το στενό περιβάλλον σας θα εξακολουθούν να σας ενοχλούν. Τα οικογενειακά θέματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο εσείς τα παρουσιάζετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η τύχη σας στον τομέα των συνεργασιών θα είναι αυξημένη και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε σωστά. Αποφύγετε να είστε περισσότερο ιδιότροποι από όσο τις άλλες φορές. Βάλτε σε τάξη τον εαυτό σας θέτοντας στόχους που απαιτούν προσοχή και πειθαρχία για να κατακτηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διστάζετε να παραδεχτείτε στα οικεία σας πρόσωπα ή στους συνεργάτες σας τους φόβους σας, γι’ αυτό νιώθετε ότι απειλείστε από τις γενικότερες εξελίξεις. Καλό είναι να γνωρίζετε πως θα βοηθηθείτε από τις περιστάσεις κι ας μην είναι όσο θα θέλατε ευνοϊκές. Περιορίστε πάντως τα περιττά έξοδα.

ΙΧΘΥEΣ: Αποφύγετε να προβείτε σε αγορές ή να σπαταλήσετε χρήματα, αν κάτι τέτοιο δεν κρίνεται απολύτως απαραίτητο. Αρκετό ενδιαφέρον θα παρουσιάσει σήμερα ο συναισθηματικός τομέας, αλλά υπάρχουν ακόμα εμπόδια στη σχέση σας, γι’ αυτό πρέπει να έχετε υπομονή απέναντι στον σύντροφό σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ