Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Δαντέλες, ζαρτιέρες και άρωμα Φελίνι

Στην τελική ευθεία το θρυλικό μιούζικαλ «Nine»με τη ματιά του Γιάννη Κακλέα. Οι πρωταγωνιστές και ποιοι τους υποδύθηκαν στην ταινία το 2009

Στην τελική ευθεία το θρυλικό μιούζικαλ «Nine»με τη ματιά του Γιάννη Κακλέα. Οι πρωταγωνιστές και ποιοι τους υποδύθηκαν στην ταινία το 2009

Ανεβάζουν το θρυλικό μιούζικαλ «Nine» και πάνε για το… δέκα το καλό! Η πολυσυζητημένη παράσταση του Γιάννη Κακλέα, το μιούζικαλ των Arthur Kopit και Maury Yeston, είναι προ… των θεατρικών μας πυλών, αφού σε λιγότερο από έναν μήνα θα κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Πάνθεον, φέρνοντας επί σκηνής τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας θεατρικής (αλλά και μουσικής) σκηνής.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και οι γυναίκες του, δηλαδή οι Μάρω Κοντού, Κατερίνα Λέχου, Ελενα Παπαρίζου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Τάνια Τρύπη, Νάντια Μπουλέ και Αγορίτσα Οικονόμου, ζωντανεύουν στο σανίδι την ιστορία της ζωής ss 3του Φεντερίκο Φελίνι έτσι όπως παρουσιάστηκε στην οσκαρική ταινία «8½» του Ιταλού δημιουργού.
Χθες, μάλιστα, έγινε η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου στο Πάνθεον, με μια καθυστέρηση περίπου 45 λεπτών, μια και οι πρωταγωνιστές είχαν κανονίσει να εμφανιστούν σε ζωντανή σύνδεση στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά!

Προτού ξεκινήσουν να μιλούν στους δημοσιογράφους για το εγχείρημά τους, οι πρωταγωνιστές έβγαλαν και τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες και, όπως ήταν αναμενόμενο, οι selfies πήγαν σύννεφο! Η Νάντια Μπουλέ αναδείχθηκε η… πρωταθλήτρια σε αυτές, αφού παρότρυνε τους συναδέλφους της να ποζάρουν χαμογελαστοί στο κινητό τηλέφωνό της. Απούσα από τη χθεσινή εκδήλωση ήταν η Κατερίνα Λέχου, ενώ η έτερη Κατερίνα του θιάσου (η Παπουτσάκη) εμφανίστηκε με νάρθηκα στο γόνατο.

Χαρούμενη για τη νέα αυτή πρόκληση στην καριέρα της δήλωσε η Ελενα Παπαρίζου, η οποία αναλαμβάνει για πρώτη φορά ρόλο σε μιούζικαλ. Για εκείνη, άλλωστε, όλοι οι συνάδελφοί της -και ειδικά ο Γιάννης Κακλέας και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος- μίλησαν με τα καλύτερα λόγια, εξαίροντας το υποκριτικό ταλέντο της. «Εχω εντυπωσιαστεί πολύ από την Ελενα και από τον επαγγελματισμό της» σχολίασε ο σκηνοθέτης, τονίζοντας ότι της αξίζει να κάνει μια μεγάλη καριέρα στον χώρο του μιούζικαλ. «Είναι πραγματικά εξαιρετική» είπε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, υποστηρίζοντας ότι «παίζει τόσο καλά, σαν να έχει τελειώσει δραματική σχολή». Η ιστορία του θεατρικού, που κάνει πρεμιέρα στις 6 Νοεμβρίου, μιλά για την κρίση και το αδιέξοδο στην καλλιτεχνική αλλά και την προσωπική ζωή του Γκουίντο Κοντίνι, ενός σκηνοθέτη που νιώθει να στερεύει από έμπνευση. Το μιούζικαλ μεταφέρθηκε και στη μεγάλη οθόνη το 2009 με πρωταγωνιστές τους Ντάνιελ Ντέι Λούις, Νικόλ Κίντμαν, Μαριόν Κοτιγιάρ, Κέιτ Χάτσον, Πενέλοπε Κρουζ, Φέργκι, αλλά και τις Σοφία Λόρεν και Τζούντι Ντεντς.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

 
16.17.10.2015 espresso pontarisma

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....