Η «DermADvance», πρωταγωνιστής στην διεθνή ομορφιά!

Στη Μάλτα θα ταξιδέψει η «Star G.S. Hellas 2015», Κωνσταντίνα Κορομηλά, για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στις 18 Οκτωβρίου σε διαγωνισμό

Στη Μάλτα θα ταξιδέψει η «Star G.S. Hellas 2015», Κωνσταντίνα Κορομηλά, για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στις 18 Οκτωβρίου σε διαγωνισμό, στον οποίο συμμετέχουν 70 χώρες και διεκδικούν δύο τίτλους, έναν ευρωπαικό κι έναν παγκόσμιο, «Miss European Tourism 2015» και1 207 «World Bikini Model», αντίστοιχα.

Η «DermADvance» που θα «ταξιδέψει» κι εκείνη στην Μάλτα διαθέτει τον τελευταίο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό για να μπορεί να ανταποκρίνεται στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις με πιο ασφαλείς θεραπείες, μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, μικρό χρόνο αποθεραπείας και φυσικά προσιτό κόστος.

2 109Ο δερματολόγος – αφροδισιολόγος Χρήστος Στάμου από την «DermADvance», ο οποίος ήταν κριτής τελικού στα «Star & Mr. G.S. Hellas 2015», είναι υπεύθυνος για τον καλοπισμό και την δερματική περιποίηση της Ελληνίδας καλλονής και με αυτό τον τρόπο συνεχίζει την υποστήριξή του και στο εξωτερικό για την Κωνσταντίνα Κορομηλά, που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας.

Η διαδρομή της Ελληνίδας Star θα κορυφωθεί με το πάρτυ επιστροφής που θα πραγματοποιηθεί τέλη Νοεμβρίου στο SeLFie, στο Μικρολίμανο. Ευελπιστούμε να φέρει στέμμα στην Ελλάδα με την επιστροφή της.

Ας ευχηθούμε στην Ελληνίδα διαγωνιζόμενη, Κωνσταντίνα Κορομηλά, «ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ»!

3 0

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ