Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Τους λύγισαν τα προβλήματα

Σοκάρουν οι τρεις νέες αυτοκτονίες (με πυροβόλα όπλα) που έγιναν με διαφορά λίγων ωρών σε Πάτρα, Σούδα και Βαρθολομιό Ηλείας

Σοκάρουν οι τρεις νέες αυτοκτονίες (με πυροβόλα όπλα) που έγιναν με διαφορά λίγων ωρών σε Πάτρα, Σούδα και Βαρθολομιό Ηλείας

Τρεις οικογένειες ντύθηκαν στα μαύρα μέσα σε λίγες ώρες, χθες, για να θρηνήσουν τον χαμό δικών τους ανθρώπων, που λύγισαν κάτω από το βάρος των δυσβάσταχτων οικονομικών προβλημάτων ή της κλονισμένης υγείας τους και πρόσθεσαν τα ονόματά τους στην ατέλειωτη «μαύρη» λίστα με τις αυτοκτονίες.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Στην περιοχή της Τερψιθέας, στην Πάτρα, ο κρότος ενός πυροβολισμού ξύπνησε απότομα στις 2.30 τα ξημερώματα τη σύζυγο του 55χρονου Π.Λ., που πετάχτηκε έντρομη από το κρεβάτι και αντίκρισε τον άντρα της πεσμένο μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η γυναίκα ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά για τον 55χρονο ήταν ήδη πολύ αργά. Οταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί απλώς επιβεβαίωσαν τον θάνατό του. Σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές, ο αυτόχειρας σηκώθηκε από το κρεβάτι χωρίς να τον αντιληφθεί η σύζυγός του, έγραψε ένα σημείωμα, στο οποίο της εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην τραγική απόφαση, και έπειτα αυτοπυροβολήθηκε.

Με την κυνηγετική καραμπίνα

Με τον ίδιο τρόπο έβαλε τέλος στη ζωή του και ένας ηλικιωμένος, χθες το πρωί, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, στη Σούδα. Ο 85χρονος έστρεψε την κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε προς το μέρος του και πάτησε τη σκανδάλη. Στο σημείο της αυτοκτονίας έσπευσαν περιπολικά και ένα ασθενοφόρο, αλλά διαπιστώθηκε αμέσως ο θάνατος του ηλικιωμένου, για τον οποίο οι συγχωριανοί του λένε ότι ήταν ήσυχος και ευγενικός άνθρωπος, που δεν είχε απασχολήσει ποτέ με τη συμπεριφορά του. Οι λόγοι που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα είναι άγνωστοι, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Για τους ίδιους λόγους φαίνεται ότι αποφάσισε να φύγει από τη ζωή και ένας 69χρονος στο χωριό Μάχου Βαρθολομιού, στην Ηλεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από σοβαρή ασθένεια και ζούσε μόνος σε ένα τροχόσπιτο. Χθες το πρωί, κάθισε στον αύλειο χώρο και αυτοπυροβολήθηκε στον λαιμό με το κυνηγετικό όπλο του. Τον πυροβολισμό άκουσε ένας γείτονάς του, που έτρεξε προς το σημείο και βρήκε τον 69χρονο νεκρό στο έδαφος μέσα σε μια λίμνη αίματος.

16.17.10.2015 espresso pontarisma

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...