Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ΖΥΓΟΣ: Ενώ διαπιστώνετε ότι τα έσοδά σας έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν ανησυχητικά, αντί να συμμορφωθείτε, ψάχνετε τρόπους να διατηρήσετε την οικονομική άνεσή σας όσο περισσότερο μπορείτε.

ΚΡΙΟΣ: Οι κοινωνικές και οι προσωπικές σχέσεις σας είναι από τα θέματα που θα σας απασχολήσουν. Ολες οι κινήσεις σας έχουν ανεβάσει κατά πολύ τα ποσοστά των εποικοδομητικών επαφών σας. Επιστρατεύονται οι αναμνήσεις σας και παίζουν ρόλο ρυθμιστή στις τρέχουσες σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εξασφαλίστε ότι τα πάντα θα λειτουργούν ρολόι τώρα και στο μέλλον, χωρίς όμως να ξεχνάτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις, γιατί είναι πολύ πιθανό να εμπεριέχουν κάποιες παγίδες. Μην αφήσετε μια λανθασμένη κίνησή σας να καταστρέψει ό,τι έχετε χτίσει με προσπάθειες χρόνων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο φόβος που έχετε μήπως αλλάξει το καλό κλίμα που έχει διαμορφωθεί στις σχέσεις σας σας οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις, ενώ οι απαιτήσεις από άτομα του περιβάλλοντός σας ολοένα μεγαλώνουν. Θα απεγκλωβιστείτε από κάτι που στο παρελθόν δεν είχατε καταφέρει να αποδιώξετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ολα μπορούν να παρακαμφθούν, αρκεί να κινηθείτε με ευελιξία και να βάλετε περισσότερο χιούμορ στη ζωή σας. Θα έχετε την απαραίτητη ηρεμία για να μπορέσετε να κατανοήσετε τις ανάγκες σας. Διλήμματα, προβληματισμούς και αρκετά εμπόδια θα συναντήσετε στον δρόμο σας.

ΛΕΩΝ: Οι προοπτικές για την επιτυχία σας είναι μεγάλες, αλλά θα πρέπει να ξεπεράσετε την αναβλητικότητα που σας χαρακτηρίζει και τους αυτοπεριορισμούς σας. Εχετε εντοπίσει τα δυνατά και αδύνατα σημεία σας. Περιορίστε το άγχος που σας καταβάλλει, ακόμα κι αν χρειαστεί να βάλετε τις φωνές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διαθέτετε έναν αέρα ανανέωσης που πνέει στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Τα αποτελέσματα της αγοραστικής μανίας σας θα αρχίσουν σύντομα να φαίνονται στα οικονομικά σας. Ισως χρειαστεί να διακόψετε μια και καλή κάποια σχέση που κρύβει μια συνωμοσία εις βάρος σας.

ΖΥΓΟΣ: Ενώ διαπιστώνετε ότι τα έσοδά σας έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν ανησυχητικά, αντί να συμμορφωθείτε, ψάχνετε τρόπους να διατηρήσετε την οικονομική άνεσή σας όσο περισσότερο μπορείτε. Βάλτε σε άμεση εφαρμογή κάποια σχέδια που έχουν ωριμάσει με την πάροδο του χρόνου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν σας έρθει φαεινή ιδέα να παίξετε σε τυχερά παιχνίδια, φροντίστε να είστε όσο γίνεται συγκρατημένοι. Εχετε βρει τι σας ταιριάζει πιο πολύ στην εξωτερική σας εμφάνιση, αλλά και για να διατηρείτε την υγεία σας. Να είστε μεθοδικοί στις κινήσεις σας, αλλά και στον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε τις συναναστροφές σας, ώστε να μην παρασυρθείτε σε άλλες κραιπάλες. Αναπτύξτε τη δημιουργικότητά σας σε πρωτότυπες κατευθύνσεις και οι ιδέες σας θα έχουν την απήχηση που επιθυμείτε. Ανατρέψτε τα δεδομένα και επιχειρήστε να ανοίξετε νέες πόρτες στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αγκαλιάστε με ζεστασιά καθετί που σας αφήνει τα περιθώρια να αισθάνεστε καλά. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να εκφραστεί ανεπιφύλακτα και αποδεχτείτε τον όπως ακριβώς είναι. Η επικοινωνία σας θα προσκρούσει σε αρκετά εμπόδια και θα πρέπει να φροντίσετε να είστε ήρεμοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι παρεμβάσεις που θα κάνετε για να καλύψετε τις ανάγκες σας θα είναι κατευναστικές. Η ηρεμία που αναζητάτε στη ζωή σας θα έρθει μέσα από τον έλεγχο που κάνετε στις υψηλές προσδοκίες σας. Οι αλλαγές σχεδίων θα σας μελαγχολήσουν και θα φορτίσουν το κλίμα στον εργασιακό χώρο.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να ανακαλύψετε πόσο ολοκληρωμένοι νιώθετε πρέπει να μειώσετε τις απαιτήσεις σας. Η καλή επικοινωνιακή προσέγγιση μπορεί να διαβρωθεί εύκολα, αν υπάρχει από μέρους σας κτητική διάθεση. Η ψυχολογική σας διάθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο, γι’ αυτό φροντίστε να είναι θετική.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...