Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Αποζημίωση από ΟΣΕ σε γυναίκα επιβάτη που ακρωτηριάστηκε το 2000

«Κορυφή του παγόβουνου» φαίνεται πως ήταν η φονική σύγκρουση...

Μετά τις αντιδράσεις με τις δηλώσεις Αρσενίου η σύντροφός του απαντάει: «Εσείς...

Ο Σάκης Αρσενίου έκανε κάποιες δηλώσεις που προκάλεσαν θύελλα...

Η ενόχληση του Λαζόπουλου και η απάντηση του Λιάγκα: «Αν κάνεις παρέα...

Μία κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Λάκη Λαζόπουλο και...

Κάρμεν Ρουγγέρη: Αυτός είναι ο γιος της ηθοποιού

Η Κάρμεν Ρουγγέρη είναι από τις πιο ταλαντούχες και...

Τριπλή διάκριση της INTERAMERICAN για το σύστημα διοίκησης και αξιολόγησης της απόδοσης των εργαζομένων

Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί βασική συνιστώσα στο σχέδιο αειφόρου ανάπτυξης της INTERAMERICAN

Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί βασική συνιστώσα στο σχέδιο αειφόρου ανάπτυξης της INTERAMERICAN, η οποία με σειρά πρακτικών που εφαρμόζει, επιχειρεί τη συνεχή ενδυνάμωσή του στο πλαίσιο και των ευρύτερων δεσμεύσεων που έχει αναλάβει στη βάση των Αρχών του Οικουμενικού Συμφώνου του ΟΗΕ, ως επιχειρηματικά και κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία. Οι πρωτοβουλίες της INTERAMERICAN αναγνωρίζονται για τη δημιουργία αξίας υπέρ των εργαζομένων και στο επίπεδο του διαλόγου με τους stakeholders, όπως προκύπτει και από τα στοιχεία του κοινωνικού απολογισμού της.

Πρόσφατα, διεξήχθη η εκδήλωση των HR Awards 2015, που οργανώνει η Boussias Communications, με την INTERAMERICAN να κατακτά τρείς διακρίσεις: το silver βραβείο στην κατηγορία “Performance Management Strategy” για τη στρατηγική διοίκησης της απόδοσης, το silver βραβείο στην κατηγορία “Performance Management Tools/Practices” για τις πρακτικές και τα εργαλεία διοίκησης της απόδοσης, καθώς και το honorable distinction στην κατηγορία “Talent Development Programme” για την ανάπτυξη ταλέντων στην εταιρεία. Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων πραγματοποιήθηκε με online βαθμολόγηση από τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Το Σύστημα Διοίκησης της Απόδοσης, που εφαρμόζεται στην INTERAMERICAN, έχει στον πυρήνα του την κοινή αντίληψη των εργαζομένων και τη βέλτιστη συνεργασία για τα εταιρικά θέματα, την ευθυγράμμιση των ατομικών με τους εταιρικούς στόχους και χαρακτηρίζεται από έναν απόλυτα δομημένο τρόπο εφαρμογής. Αποσκοπεί στη δίκαιη και αντικειμενική αξιολόγηση της συνεισφοράς κάθε υπαλλήλου και αντιστοίχως, στην ανταμοιβή του με βάση τα ίδια κριτήρια. Επιπλέον, ο τρόπος με τον οποίο αξιολογούνται οι παράμετροι της ατομικής απόδοσης ενισχύει το αίσθημα συμμετοχής και αναγνώρισης των εργαζομένων. Κάθε αξιολογούμενος έχει online πρόσβαση στα ιστορικά στοιχεία της αξιολόγησής του, διαχρονικά. Στατιστικά, ο αριθμός των εργαζομένων που συμμετέχουν στη διαδικασία του συστήματος, αντιστοιχεί στο 90% και πλέον επί του συνόλου του προσωπικού και η αναλογία των αξιολογουμένων ανδρών – γυναικών είναι 52% προς 48% αντιστοίχως. Η πολιτική για την ανταμοιβή αποτελεί σημαντικό μέρος του συνολικού συστήματος Διοίκησης της Απόδοσης και έχει αναπτυχθεί Πολιτική Αμοιβών (Reward Policy), η οποία στηρίζεται σε εταιρικό κώδικα Αρχών και Αξιών.

Πρόσθετες παροχές στους εργαζομένους

H INTERAMERICAN προσφέρει στους εργαζομένους της ένα πακέτο προσθέτων παροχών, που έχουν χαρακτήρα άμεσης ή έμμεσης οικονομικής αποτίμησης και ηθικής ανταμοιβής. Ενδεικτικά αναφέρεται μεταξύ των παροχών, η ομαδική ασφάλιση (Βασικό και Διευρυμένο Πρόγραμμα), που αφορά σε ασφάλιση Ζωής και Υγείας και περιλαμβάνει ασφάλεια ζωής, ασφάλεια μόνιμης ολικής ανικανότητας, ιατροφαρμακευτική κάλυψη, ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις, παροχές μητρότητας, νοσοκομειακή περίθαλψη. Επίσης, η παροχή καλύψεων Άμεσης και Ιατρικής Βοήθειας, οι εκπτώσεις σε εταιρικά προϊόντα και υπηρεσίες κ.ά.

Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης (Τ.Ε.Α.)

Στο Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Προσωπικού της INTERAMERICAN μπορούν να ενταχθούν με αίτησή τους, καταβάλλοντας προσωπικές εισφορές σε ποσοστό από 1% έως 10% του ονομαστικού μισθού τους, οι εργαζόμενοι αορίστου χρόνου, πλήρους απασχόλησης. Η εισφορά της εταιρείας είναι σημαντική και ανέρχεται σε ποσοστό 4,25% του ονομαστικού μισθού των δικαιούχων, ενώ καταβάλλεται για υπαλλήλους που έχουν συμπληρώσει δώδεκα μήνες υπηρεσίας. Το Τ.Ε.Α. INTERAMERICAN, που ιδρύθηκε κατά το 2010 και είναι ένα από τα 14 Επαγγελματικά Ταμεία που λειτουργούν στην Ελλάδα, αριθμεί περισσότερα από 1.100 μέλη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκε παρουσιαστής του ΣΚΑΙ με ρεπόρτερ του Open

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής παντρεύτηκε τη σύντροφό του...

«Τσακώσαμε» το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ να διασκεδάζει στους Ρέμο – Γαρμπή

Η γνωστή ηθοποιός εδώ και λίγους μήνες έχει βρει...

Ερωτευμένος ο Φίλιππος Τσαγκρίδης – Αυτή είναι η σύντροφός του μετά την Καινούργιου

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης μετά τον χωρισμό του από την...

«Με τον άντρα μου χαθήκαμε για 10 χρόνια και όταν ξαναβρεθήκαμε στον πρώτο μήνα έμεινα έγκυος»

Η γνωστή κυρία της σόουμπιζ εξομολογήθηκε πώς έγινε η...

Ο μικρός τσολιάς της φωτογραφίας είναι ηθοποιός της σειράς «Σασμός»

Με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου ο γνωστός...

Ξέσπασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι ένας άνθρωπος κακόψυχος, μεγαλώνει και είναι κακός»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξέσπασε κατά γνωστού κυρίου της σόουμπιζ...

«Παρέλαση 1985 Δ.Μ. Καταδρομών», έγραψε ο γνωστός πρωταγωνιστής

Ο γνωστός ηθοποιός με αφορμή τον εορτασμό της 25ης...

Γεννητούρια στην ελληνική σόουμπιζ! Έγινε μαμά γνωστή ηθοποιός

Έγινε μαμά γνωστή πρωταγωνίστρια και η χαρά της δεν...