Αστεγος (!!!) ο Καλυβάτσης

Πήγε σε σπίτι φίλου

Εστειλε το σκάφος όπου έμενε για επισκευή και πλέον φιλοξενείται στο σπίτι φίλου του

Από τη Δήμητρα Δάρδα

Ναύτης βγήκε στη στεριά και πήγε ναυπηγείο! Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο το σκάφος-σπίτι του «καπετάν» Σωτήρη Καλυβάτση βρίσκεται εκτός θάλασσας για επισκευή και από ό,τι φαίνεται, το κόστος των επιδιορθώσεων -εν μέσω κρίσης- είναι δυσβάσταχτο για τον ηθοποιό. Γι’ αυτό καθυστερεί να επιστρέψει με τον «Ανακρέοντα» στο αγκυροβόλι της μαρίνας Ζέας και παραμένει φιλοξενούμενος σε σπίτι φίλου του στη Νέα Σμύρνη.

«Δεν ξέρω πότε θα το πάρω πίσω. Πλέον όλα εξαρτώνται από το “Θεού θέλοντος και Τσίπρα επιτρέποντος”» σχολιάζει στην «Espresso» ο Σωτήρης Καλυβάτσης. «Είναι ωραίο να ξυπνάς στη θάλασσα, όχι πως είναι άσχημα να κοιμάσαι ανάμεσα σε τούβλα, αλλά με περιορίζουν λίγο. Στα υπέρ είναι πως και στη στεριά κοιμάμαι μια χαρά κι όταν πιάνει αέρας, δεν πετάγομαι έξω αλαφιασμένος για να ελέγξω τα ρεμέτζα μου και την άγκυρα» λέει γελώντας.

Αισθάνεται πιο ασφαλής στο νερό ή στη στεριά; «Στο σπίτι του ο καθένας νιώθει πιο ασφαλής. Εδώ που φιλοξενούμαι είναι μια περιοχή αναβαθμισμένη σε σχέση με εκείνες των “νίντζα” στο κέντρο της Αθήνας».
Αν και έχει παραδεχτεί πως αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, όπως όλοι οι Ελληνες, τονίζει πως δεν το βάζει κάτω «με την καμία». Γέννημα-θρέμμα Θεσσαλονικιός, συνεχίζει και χαμογελάει, στέκεται ψύχραιμος απέναντι στα προβλήματα και παράλληλα κάνει πρόβες για τις stand up comedy παραστάσεις που θα κάνει με τον Στέλιο Κάτσαρη, οι οποίες θα ξεκινήσουν μέσα Δεκεμβρίου.

«Αυτό που με στενοχωρεί είναι που δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε ως λαός. Αν έχουμε την υγεία μας και δεν χάσουμε ποτέ το χαμόγελάκι μας, θα επιβιώσουμε. Θα πεθάνουμε για τα λεφτά; Ποτέ. Την αυτοκτονία να τη σκεφτούν αυτοί που πρέπει» λέει με νόημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.