Ο «Ακάλυπτος» κόβει κλήσεις

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος με την ιδιότητα του αντιδημάρχου μοίρασε φυλλάδια για την επιστροφή της υπηρεσίας

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος με την ιδιότητα του αντιδημάρχου μοίρασε φυλλάδια για την επανεμφάνιση της υπηρεσίας

Οι «πρόβες» για την επιχείρηση «Δημοτική Αστυνομία – Η επιστροφή» με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Αντώνη Καφετζόπουλο είναι σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας. Ο «Ακάλυπτος» σαρώνει τους δρόμους με την ιδιότητα του αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας και Βιώσιμης Κινητικότητας, ενημερώνοντας τους οδηγούς για την επαναδραστηριοποίηση της υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τα «ραβασάκια» που αφήνει στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων ο «Ακάλυπτος» (του παλιού σίριαλ «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»), η ενημέρωση των πολιτών θα συνεχιστεί έως τις 25 Οκτωβρίου, ενώ από την επομένη αναμένονται τα πρόστιμα στους παραβάτες! Φυλλάδια 2 123αφήνουν μαζί με τον γνωστό ηθοποιό και οι άνδρες και οι γυναίκες της Δημοτικής Αστυνομίας της Αθήνας.

Τίτλος της ενημερωτικής καμπάνιας είναι «Η επιστροφή» και στόχος, όπως αναφέρεται, η διαφύλαξη των δημόσιων χώρων. Με τον τρόπο αυτό ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ζητεί τη συνεργασία των Αθηναίων αλλά και των επισκεπτών της πόλης, ώστε να μη διαταραχθεί η καθημερινότητα κανενός με την επίδοση κλήσεων. Το πληροφοριακό δελτίο αναφέρει:

1 223«Αγαπητέ κάτοικε, δημότη, επισκέπτη και επαγγελματία της Αθήνας. Οι δημοτικοί αστυνομικοί επιστρέφουν στους δρόμους της πόλης. Δεν θέλουμε να διαταράξουμε τη ζωή κανενός. Δεν θέλουμε να σταματήσεις να κάνεις αυτό που κάνεις και ευχόμαστε κουράγιο και κάθε επιτυχία στην επαγγελματική και την προσωπική σου δραστηριότητα. Δεν θέλουμε να σου προσθέσουμε άλλη μια οικονομική επιβάρυνση στην ήδη δύσκολη καθημερινότητά σου. Εχουμε μία αποστολή: Να διαφυλάξουμε το πιο πολύτιμο συλλογικό αγαθό των Αθηναίων: τον δημόσιο χώρο. Θα είμαστε αυστηροί με όποιον ιδιοποιείται τον δημόσιο χώρο, παρκάροντας πάνω σε πλατείες, πεζόδρομους και πεζοδρόμια, κλείνοντας ράμπες αναπήρων, λειτουργώντας αντικοινωνικά και σε βάρος του διπλανού του. Με τη βοήθεια και τη συνεργασία όλων μπορούμε να κάνουμε την Αθήνα πιο ανθρώπινη, λειτουργική και φιλική. Ας σκεφτούμε διαφορετικά, ας σκεφτούμε υπεύθυνα!»

Σήμερα στις 10 το πρωί ο Αντώνης Καφετζόπουλος με ομάδα δημοτικών αστυνομικών θα διανείμουν υλικό και θα ενημερώνουν τους πολίτες στην πλατεία Συντάγματος. Η Δημοτική Αστυνομία θα δέχεται όλο το εικοσιτετράωρο καταγγελίες πολιτών μέσω της Γραμμής του Δημότη στον τετραψήφιο αριθμό 1595 και στο [email protected]

16.17.10.2015 espresso pontarisma

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ