Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Η πιο κρίσιμη άμυνα για τον Λαμάρ

Οι γιατροί δίνουν 50% πιθανότητες στον πρώην σύζυγο της Κλόι Καρντάσιαν να ζήσει, ενώ μιλούν για εγκεφαλική βλάβη. Πλατό από reality show θυμίζει το νοσοκομείο Sunrise

Οι γιατροί δίνουν 50% πιθανότητες στον πρώην σύζυγο της Κλόι Καρντάσιαν να ζήσει, ενώ μιλούν για εγκεφαλική βλάβη. Πλατό από reality show θυμίζει το νοσοκομείο Sunrise

Για τα χειρότερα προετοιμάζονται οι άνθρωποι του Λαμάρ Οντομ, καθώς οι γιατροί μιλούν για μόλις 50% πιθανότητες επιβίωσης, όμως και σε αυτή την περίπτωση το ενδεχόμενο εγκεφαλικής βλάβης θεωρείται βέβαιο.

Πηγές από το περιβάλλον του πρώην σταρ του NBA, ο οποίος βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής του Λας Βέγκας, ανέφεραν στο TMZ ότι έχει υποστεί πολλαπλά εγκεφαλικά και βρίσκεται σε αιμοκάθαρση, τη στιγμή που το E! News, επικαλούμενο διαφορετικές πηγές, μετέδωσε ότι οι 1 224γιατροί βρήκαν στον οργανισμό του «ό,τι ναρκωτικό μπορεί να φανταστεί κανείς», καθώς επίσης και σημάδια από τρυπήματα βελόνας στα χέρια του.

3 27Από τη δημοσιοποίηση του τηλεφωνήματος που έκανε στα επείγοντα η ιερόδουλη που τον βρήκε αναίσθητο στο δωμάτιό του προκύπτει επίσης ότι ο Οντομ ανέπνεε κανονικά, αλλά έβγαζε αφρούς από το στόμα και αίμα από τη μύτη. Ο 35χρονος αθλητής φέρεται επίσης ότι είχε μαζί του κοκαΐνη κατά την άφιξή του στο Love Ranch, ενώ, όπως κατέθεσαν τα κορίτσια που εργάζονται εκεί, «έμοιαζε χαμένος» και τους έδειχνε συνεχώς φωτογραφίες της Κλόι Καρντάσιαν.

Εκείνη, από την πλευρά της, δεδομένου ότι δεν έχει εκδοθεί το διαζύγιό τους, έχει την ευθύνη των αποφάσεων με βάση τις ιατρικές υποδείξεις. Στο πλευρό της έχει ωστόσο σύσσωμη την οικογένειά της, από τη μητέρα της Κρις Τζένερ μέχρι και την εγκυμονούσα αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν, η οποία ακύρωσε το baby shower που είχε οργανώσει για να βρεθεί κοντά της, ενώ και η Κέιτλιν Τζένερ λέγεται ότι είναι επίσης καθ’ οδόν για το Λας Βέγκας.

Η αίθουσα αναμονής του νοσοκομείου Sunrise, όπου νοσηλεύεται ο Οντομ, τις τελευταίες ώρες θυμίζει πλατό ριάλιτι σόου, αφού κατέφθασε χτες και η πρώην σύζυγός του Λίζα Μοράλες, μαζί με τα δύο παιδιά τους4 13, τη 17χρονη Ντέστινι και τον 13χρονο Λαμάρ τζούνιορ. Η επίσκεψη της Μοράλες ήταν κάθε άλλο παρά αναμενόμενη, καθώς το πρώην ζευγάρι βρίσκεται εν μέσω πολυετούς δικαστικής διαμάχης για το θέμα της κηδεμονίας των παιδιών του. Σε λίγες μέρες μάλιστα θα είχαν ακόμη ένα ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες.

16.17.10.2015 espresso pontarisma

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...