Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Ο «Λευκός Οίκος» του Γιούρι Γκέλερ

Ο νέος ιδιοκτήτης της βίλας στη Βρετανία, η οποία πωλείται αντί 20.000.000 ευρώ, θα είναι γείτονας με τον Κλούνεϊ και την Αμάλ

Ο νέος ιδιοκτήτης της βίλας στη Βρετανία, η οποία πωλείται αντί 20.000.000 ευρώ, θα είναι γείτονας με τον Κλούνεϊ και την Αμάλ

Στα άδυτα του μαγικού κόσμου του Γιούρι Γκέλερ θα έχει την ευκαιρία να διεισδύσει ένας και μόνο τυχερός που θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αγοράσει την έπαυλη στην οποία ζει ο διάσημος mentalist τα τελευταία 35 χρόνια.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Μπορεί τα 20.000.000 ευρώ να είναι άκρως τσουχτερή τιμή για τη βίλα στο Μπέρκσαϊρ της Βρετανίας, όμως η αγορά της θα δικαιώσει και με το παραπάνω τον νέο ιδιοκτήτη της, αφού η αίσθηση μυστηρίου είναι διάχυτη στα 1.100 τ.μ. της. Τουαλέτες που μιλούν, γιγάντιοι κρύσταλλοι ηλικίας άνω των 40.000.000 ετών, ένας θρόνος κατασκευασμένος από λυγισμένα κουτάλια και αγάλματα δωρισμένα σε αυτόν από τον Σαλβαντόρ Νταλί είναι μερικά από τα στοιχεία που καθιστούν το συγκεκριμένο σπίτι ξεχωριστό.

11 16

Εκείνος όμως δεν σκοπεύει να πάρει τίποτα από όλα αυτά τα συλλεκτικής αξίας αντικείμενα στο νέο του σπίτι, στο Ισραήλ. Ο 68χρονος πολυεκατομμυριούχος mentalist αγόρασε πρόσφατα ένα διαμέρισμα με θέα τη θάλασσα στη γενέτειρά του, το Τελ Αβίβ, το οποίο έχει επιπλώσει με φτηνά κομμάτια γνωστής αλυσίδας επίπλων. Δεδομένου ότι δηλώνει «μη υλιστής», σκοπεύει να αφήσει πίσω όλα τα έπιπλά του, μεταξύ αυτών τον καφέ βελούδινο καναπέ, στον οποίο συνήθιζε να κοιμάται και να διαλογίζεται ο Μάικλ Τζάκσον, και τη δερμάτινη πολυθρόνα που ανήκε κάποτε στον Ιβ Σεν Λοράν.

Μιλώντας για την έπαυλη στο Μπέρκσαϊρ, η οποία γειτονεύει πλέον με το σπίτι του Τζορτζ και της Αμάλ Κλούνεϊ, και είναι διακοσμημένη με βάση τις αρχές του feng shui, ο Γιούρι Γκέλερ υποστηρίζει ότι διέπεται από τις «απίστευτες θετικές δυνάμεις του νερού», λόγω της σπάνιας τοποθεσίας του στη στροφή του ποταμού. H πολυτελής κατοικία, που κατασκευάστηκε πριν 50 χρόνια κατά τα πρότυπα του Λευκού Οίκου, αποτελείται από εννέα υπνοδωμάτια, ένα γυάλινο αίθριο, δύο αίθουσες ζωγραφικής, χειμερινή και θερινή τραπεζαρία, γραφείο, γυμναστήριο και τις περίφημες τουαλέτες, οι λεκάνες των οποίων ρωτούν τον χρήστη για τις προτιμήσεις του αναφορικά με τη θέση και την πίεση του νερού, ενώ τελειώνοντας τον πλένουν, τον στεγνώνουν και τον αρωματίζουν!

Δείτε επαρακάτω τις φωτογραφίες:


16.17.10.2015 espresso pontarisma

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ