Παρασκευή, 1 Αυγούστου, 2025

Θύμα διαδικτυακών απατεώνων ο Αργυρός!

Μια μέρα μετά την επιτυχημένη συναυλία του στη Σκιάθο,...

Τα νέα πρόσωπα της «Super Κατερίνας»

Αλλαγές όμως δεν έχει μόνο το πάνελ της Καραβάτου,...

Πώς τραγουδιστής κατέληξε στο Α.Τ. Αλμυρού

Σε φιάσκο κατέληξε η εμφάνιση λαϊκού τραγουδιστή στη Νέα...

Ο Ανδρέας Πιστιόλης στο ΟΠΑΠ Game Time για το Eurobasket και τους...

Ο Αύγουστος σηματοδοτεί την έναρξη του Eurobasket 2025. Η αντίστροφη...

Τα έσπασε ο Αυστραλός πρωθυπουργός!

Σε ομογενών έφαγε αρνί στη σούβλα, γλέντησε και έσπασε πιάτα με τον δήμαρχο!

Μόνο τσαρούχια δεν φόρεσε ο Αυστραλός πρωθυπουργός σε μεγάλη εκδήλωση της ομογένειας! Ο Μάλκολμ Τέρνμπουλ παρευρέθηκε στο ελληνικό πανηγύρι που οργάνωσε η ενορία Αγίας Αννας στο Γκολντ Κόουστ του Κουίνσλαντ, και… τα έδωσε όλα, ακόμα και σπάζοντας πιάτα υπό τις ενθουσιώδεις επευφημίες των Ελλήνων ομογενών!

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του νέου πρωθυπουργού της Αυστραλίας σε ελληνική εκδήλωση ήταν παραπάνω από επιτυχημένη. «Οι Ελληνες επιφύλαξαν στον Μάλκολμ Τέρνμπουλ υποδοχή σούπερ σταρ» έγραψε η εφημερίδα «Gold Coast Bulletin», ενώ άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι περισσότερα από 20.000 άτομα παρευρέθηκαν στο φεστιβάλ και στην πλειονότητά τους αποθέωσαν τον πρωθυπουργό. Το Gold Coast Greek Festival είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εκδηλώσεις της ελληνικής ομογένειας. Διοργανώνεται κάθε χρόνο και προσφέρει στους επισκέπτες μια γερή δόση από Ελλάδα, συνδυάζοντας παραδοσιακές γεύσεις και ελληνική μουσική.

Φέτος πραγματοποιήθηκε στις 11 Οκτωβρίου και χαρακτηρίστηκε από την εμφάνιση-έκπληξη του κ. Τέρνμπουλ. Ο Αυστραλός πρωθυπουργός δεν έκανε ένα τυπικό πέρασμα, αλλά κήρυξε την επίσημη έναρξη της ελληνικής γιορτής και έμεινε στον χώρο της εκδήλωσης σχεδόν δύο ώρες.
Εκεί μίλησε με Ελληνόπουλα, φωτογραφήθηκε με ομογενείς, γεύτηκε αρνί στη σούβλα και στο… τσακίρ κέφι έσπασε πιάτα, παρέα με τον δήμαρχο Τομ Τέιτ! Μάλιστα, η σύντομη εναρκτήρια ομιλία τουΤέρνμπουλ ήταν περισσότερο ένας ύμνος για την Ελλάδα και κυρίως για την ομογένεια, την οποία επαίνεσε για την οικονομική, την κοινωνική και την πολιτιστική συνεισφορά της στην Αυστραλία.

Καλές σχέσεις

Ο ίδιος ανέλαβε καθήκοντα στις 15 Σεπτεμβρίου, οπότε διαδέχθηκε στην ηγεσία του Φιλελεύθερου Κόμματος και στον πρωθυπουργικό θώκο τον Τόνι Αμποτ. Ο απελθών πρωθυπουργός διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με την (ισχυρή) ελληνική ομογένεια, ενώ το περασμένο Πάσχα γιόρτασε την Ανάσταση με τους ομογενείς και έψαλε το «Χριστός Ανέστη». Εξίσου καλές σχέσεις φαίνεται ότι διατηρεί και ο κ. Τέρνμπουλ. Ο 61χρονος είναι δικηγόρος και επιχειρηματίας και το δεύτερο πλουσιότερο μέλος του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου, με επενδυτικό χαρτοφυλάκιο ύψους 200.000.000 δολαρίων, σύμφωνα με την «Australian Financial Review».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι ηθοποιών – Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και έγιναν ζευγάρι στη ζωή. Για ποιους πρόκειται;

«Τσάκωσαν» γνωστή τραγουδίστρια σε ρομαντικό δείπνο με πολιτικό

Τι συνέβη με την τραγουδίστρια και τον πολιτικό;

Δακρυσμένη on camera η Εβελίνα Νικόλιζα: «Μου έχουν σπάσει όλοι τα νεύρα»

Συναισθηματικά φορτισμένη η Εβελίνα Νικόλιζα ανέβασε το νέο της vlog στο youtube μη κρύβοντας τα δάκρυά της.

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η γνωριμία με τον Γιώργο Μυλωνάκη, ο έρωτας και ο γάμος

Θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε το σχόλιο της Ζωής Κωνσταντοπούλου...

Μελίνα Νικολαΐδη: Νέα αρχή μετά τον χωρισμό με τον Φιντιρίκο – Η μετακόμιση και η μελαγχολία

Η Μελίνα Νικολαΐδη χώρισε πρόσφατα με τον Δημήτρη Φιντιρίκο και έφυγε από το σπίτι του καθώς έμενε μαζί του όταν βρισκόταν στην Ελλάδα.

Γιόρτασαν 50 χρόνια γάμου οι γονείς παρουσιάστριας δελτίου ειδήσεων

Οι γονείς γνωστής δημοσιογράφου και παρουσιάστριας δελτίου ειδήσεων γιόρτασαν την 50η επέτειο γάμου τους.

Η Μαρίνα Βερνίκου ποζάρει με μπικίνι στα 48 της και προκαλεί πανικό

Η Μαρίνα Βερνίκου μετά από τρία παιδιά στα 48...
spot_img
spot_img