Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Σόφη Ζαννίνου: «Έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την κόρη μου και με...

Η Σόφη Ζαννίνου παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό...

Μαρία Σολωμού: «Υπήρχε πολύ βρίσιμο, ήταν προσβλητικό»

Η Μαρία Σολωμού φέτος πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α....

«Grand Hotel»: Η Κυβέλη είναι έξαλλη με τον Ρήγα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand...

Δεν μας έφτανε τόσο, θέλει και ένα μισάωρο από το «Καλημέρα, Ελλάδα»...

Επεκτατικός ο ένας, σκληρό καρύδι ο άλλος! Ανένδοτος είναι...

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα ευχάριστα νέα που θα πάρετε σε ό,τι αφορά τον οικονομικό τομέα σας θα αλλάξουν…

ΚΡΙΟΣ: Προωθήστε τη συναισθηματική ζωή σας και αφήστε τον χρόνο να αποκαλύψει την αλήθεια χωρίς τη δική σας παρέμβαση. Η στενή προσέγγιση θα επηρεάσει θετικά συμφέροντα πρακτικής φύσεως, αλλά και ζητήματα καρδιάς. Ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με τα κοινά σχέδια που έχετε με τον σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη βιαστείτε να κάνετε αλλαγές που θα σας αποκόψουν από ανθρώπους χρήσιμους και πρόθυμους να είναι στο πλάι σας. Δουλέψτε με τη γοητεία σας για να διεκδικήσετε μια θέση που πιστεύετε ότι σας ανήκει. Εγωιστικοί χειρισμοί και χωρίς ευελιξία θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ και θα υποστείτε συνέπειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η δυναμικότητα δεν θα σας λείπει, γι’ αυτό ενισχύστε τη με την καλή σας διάθεση και το πιο γλυκό χαμόγελό σας, για να δώσετε τέλος σε ό,τι μέχρι τώρα σας άγχωνε και σας καταπίεζε. Ολα χρειάζονται μέτρο και, αν δεν μπορείτε να το τηρήσετε, είναι καλύτερο να απομονωθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μεγάλη εύνοια θα υπάρχει στις επενδύσεις που σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε, αλλά θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα στον οικονομικό τομέα σας, προτού προβείτε σε αλόγιστα έξοδα. Περιορίστε στο ελάχιστο την καταναλωτική μανία σας και μην παρασυρθείτε σε μεγάλες αγορές.

ΛΕΩΝ: Ισως οι πολλές ευθύνες σάς κάνουν να μελαγχολήσετε προς στιγμήν, αλλά ο έρωτας που φαίνεται ότι αρχίζει να ανθεί στη ζωή σας θα επαναφέρει τις ισορροπίες που χρειάζεστε. Νιώθετε έτοιμοι ψυχικά να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που υπάρχουν στον οικογενειακό χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα ευχάριστα νέα που θα πάρετε σε ό,τι αφορά τον οικονομικό τομέα σας θα αλλάξουν τη διάθεσή σας προς το καλύτερο. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα άτομα της οικογένειάς σας. Μην εκτεθείτε σε ριψοκίνδυνες κινήσεις που θα θέσουν την υγεία σας σε κίνδυνο.

ΖΥΓΟΣ: Προσεγγίσετε τους συνεργάτες σας από μια άλλη οπτική γωνία, που έως τώρα δεν είχατε επιχειρήσει. Κατασταλάξτε στο τι ζητάτε από τη ζωή σας και όλα θα είναι πιο εύκολα. Ενα σημείο που πρέπει να προσέξετε είναι η υπερβολή, αν θέλετε να περάσει ένα δίκαιο αίτημά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μερικά από τα σχέδιά σας θα έχουν κάποιες καθυστερήσεις, αλλά μην ανησυχήσετε, καθώς η σημαντική επιτυχία προετοιμάζεται. Προβάλλοντας σωστά επιχειρήματα και με την πειθώ σας θα φτάσετε πιο εύκολα τους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χειριστείτε προσεκτικά και ευέλικτα τις απρόσμενες αλλαγές, διευθετώντας παράλληλα τα οικονομικά θέματά σας. Η εύνοια που θα έχετε σε αρκετούς τομείς της ζωής σας θα διατηρηθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Μην αφήσετε τις επιθυμίες σας να σας οδηγήσουν σε όρια που θα δώσουν λαβή για σχόλια στους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανανεώστε τη συναισθηματική ζωή σας και κυρίως την ερωτική σχέση με τον σύντροφό σας. Ενισχύστε τον ερωτισμό σας και συγκεντρωθείτε στις επιθυμίες και στα θέλω σας. Καθίστε με τα άτομα της οικογένειάς σας και βρείτε λύσεις για τα μεταξύ σας θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην μπλεχτείτε με άτομα που επιδιώκουν την παρασκηνιακή δράση, γιατί θα βγείτε ζημιωμένοι. Η καθημερινότητά θα εμπλουτιστεί με καινούργιες ιδέες, αλλά και δραστηριότητες. Οι συζητήσεις και οι επαφές του επαγγελματικού χώρου θα σας κρατήσουν απασχολημένους.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι φίλοι θα είναι έτοιμοι να πορευτούν μαζί σας, εάν τους το ζητήσετε, ενώ και ο οικονομικός τομέας σας δε θα συναντήσει προβλήματα, αφού θα είστε έτοιμοι να βρείτε λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί. Αναλύστε τα σχέδιά σας, γιατί οι συνεργάτες θα αποδειχθούν αρκετά απαιτητικοί.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

Χωρισμός για πασίγνωστο ζευγάρι στην ελληνική showbiz

Το ζευγάρι μετράει επτά χρόνια κοινής πορείας και μέχρι...

Γκαλά στο Λονδίνο με guests τη Φουρέιρα και την ανανεωμένη Τατιάνα Μπλάτνικ

Το Λονδίνο όπως κάθε Οκτώβριο έχει την τιμητική του,...

«Σβήνει» η Καίτη Γκρέυ

Ενα εγκεφαλικό επεισόδιο, αφυδάτωση, χαμηλό αιματοκρίτη καθώς και μια...

Άδωνις σε φόρμα με γυμνάστρια «πειρασμό» του Instagram

Αντί να χτίσει καμιά νέα πτέρυγα στο ετοιμόρροπο ΚΑΤ,...