Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Η γυμνάστρια που μεταμόρφωσε τον Γιώργο

Ο πρώην πρωθυπουργός φαίνεται ότι διανύει περίοδο ανανέωσης σε πολλούς τομείς της ζωής του, κόβοντας δεσμούς με το παρελθόν αλλά και υιοθετώντας νέες… αθλητικές συνήθειες, με τη βοήθεια της καλλίγραμμης δασκάλας του στην Κηφισιά!

Σε αφοσιωμένο οπαδό της μεθόδου pilates έχει εξελιχθεί ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρώην πρωθυπουργός φαίνεται ότι διανύει περίοδο ανανέωσης σε πολλούς τομείς της ζωής του, κόβοντας δεσμούς με το παρελθόν αλλά και υιοθετώντας νέες… αθλητικές συνήθειες, με τη βοήθεια της καλλίγραμμης δασκάλας του στην Κηφισιά!

Ο Γιώργος Παπανδρέου βρήκε στην pilates το νέο του καταφύγιο! Το ποδήλατο, το τρέξιμο και τα γυμναστήρια αποτελούσαν μέχρι πρόσφατα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του, αλλά τους τελευταίους μήνες ο πρώην πρωθυπουργός βρήκε την ενασχόληση που θα του προσέφερε, εκτός από καλή φυσική κατάσταση, και την πολυπόθητη ψυχική ανάταση! Και τα δύο φαίνεται ότι τα συνδυάζει χάρη στην personal trainer Αρτέμιδα Παπακωνσταντοπούλου. Τα μαθήματα που σχεδίασε για εκείνον, έχοντας αφουγκραστεί με προσοχή τις ανάγκες του, φέρεται ότι τον ενδυνάμωσαν σωματικά και ψυχικά, με τα δημοσιεύματα να πληθαίνουν για την ανανέωση που προσέφερε στη ζωή του ΓΑΠ η «γκουρού» της pilates! «Εμπνέομαι από τους μαθητές μου. Κάθε μέρα, καθένας από τους ανθρώπους που εμπιστεύεται σε μένα το σώμα του ή και την εκπαίδευσή του με οδηγεί σε νέους δρόμους δημιουργικής εκγύμνασης με τη μέθοδο pilates» αναφέρει στην ιστοσελίδα της η εντυπωσιακή Αρτέμις Παπακωνσταντοπούλου και προσθέτει: «Το ίδιο επιδιώκω καθημερινά κι εγώ γι’ αυτούς. Να αποτελώ τη δική τους πηγή έμπνευσης, για να πετυχαίνουν το επιθυμητό, ακόμη και το θεωρητικά ακατόρθωτο». Στην περίπτωση του πρώην πρωθυπουργού, η επιδίωξή της φέρεται ότι επετεύχθη, αφού στο πλευρό της δείχνει πιο… fit από ποτέ.

Ανήμερα των εκλογών

Αν και ο 63χρονος πολιτικός έχει αφοσιωθεί ψυχή τε και σώματι στην pilates, δεν απαρνιέται το αγαπημένο του κανό, που λειτουργεί και ως αγχολυτικό. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ακόμη και ανήμερα των εκλογών, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, απόλαυσε επί δύο ώρες το αγαπημένο του κανό σε παραλία του Μαραθώνα, με γυναικεία συντροφιά! Μάλιστα, οι… σχηματισμένοι κοιλιακοί του αποκαλύφθηκαν, όταν βγήκε στη στεριά, αφήνοντας άφωνους τους λουόμενους! Πάντως, οι νέες αθλητικές συνήθειες που έχουν μπει στην καθημερινότητα του Γιώργου Παπανδρέου, σε συνδυασμό με τα συχνά ταξίδια του στο εξωτερικό, όπου συμμετέχει σε συνέδρια ή δίνει διαλέξεις, απορροφούν σχεδόν όλο τον ελεύθερο χρόνο του. Την ίδια ώρα, η σύζυγός του, Aντα, μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Κηφισιάς και Κρήτης, όπου εργάζεται ως ερευνήτρια στο Iδρυμα Τεχνολογίας και Eρευνας του Πανεπιστημίου Κρήτης η κόρη τους, Μαργαρίτα. Υστερα από 26 χρόνια κοινής πορείας, το άλλοτε αχώριστο ζευγάρι δεν φαίνεται ότι μοιράζεται κοινά ενδιαφέροντα, ενώ οι διαφορετικές επιλογές τους ενισχύουν τις πληροφορίες για αξεπέραστα προβλήματα στον γάμο τους.

24.10.2015 espresso weekend

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...