Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ισοπέδωσε τον Ουγγαρέζο η Ζήνα Κουτσελίνη

Σφοδρή επίθεση κατά του Δημήτρη Ουγγαρέζου εξαπέλυσε η Ζήνα Κουτσελίνη το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής μέσα από την εκπομπή της στο Star, στην οποία ήταν καλεσμένος ο Μάρκος Σεφερλής.

Σφοδρή επίθεση κατά του Δημήτρη Ουγγαρέζου εξαπέλυσε η Ζήνα Κουτσελίνη το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής μέσα από την εκπομπή της στο Star, στην οποία ήταν καλεσμένος ο Μάρκος Σεφερλής.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Σχολιάζοντας αυτά που συνέβησαν ανάμεσα στους δύο άντρες στο πλατό του «Mega με μία» όπου συνεργάζονταν την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν, η οικοδέσποινα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε με σκληρά λόγια για τον παρουσιαστή, αποκαλώντας τον ανώριμο και ψεύτη, ενώ δεν δίστασε ακόμη και να τον παρομοιάσει με κότα!

Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη χρονιά ο Μάρκος Σεφερλής είχε αποκαλύψει ενοχλημένος στον «αέρα» της εκπομπής του την πληροφορία της μετεγγραφής του Δημήτρη Ουγγαρέζου στον ΑΝΤ1, αιφνιδιάζοντας έτσι τον τελευταίο, ο οποίος θορυβήθηκε έντονα, με αποτέλεσμα η κόντρα τους να γίνει γνωστή στα media. Μιλώντας με την Ελενα Τσαβαλιά γι’ αυτό το γεγονός, η Ζήνα Κουτσελίνη επέλεξε να πάρει θέση δημόσια υπέρ του Σεφερλή.

«Θέλω να πω ότι είχε απόλυτο δίκιο ο Μάρκος με αυτό που συνέβη πέρυσι με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Γιατί κορόιδευε μια ολόκληρη εκπομπή» σχολίασε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα σκαμπανεβάσματα στη σχέση του νεαρού παρουσιαστή με τον Γιώργο Λιάγκα. «Η ζωή επιστρέφει συμπεριφορές, αλλά καμιά φορά υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν το κορόιδο και δεν τις δείχνουν αυτές τις συμπεριφορές. Για μένα η εικόνα ενός ατόμου που βρίζει έναν άλλον συνέχεια, που κάνει τα αδύνατα δυνατά να τον κάνει ένοχο και μετά εμφανίζεται σε μια τηλεοπτική εκπομπή με αυτόν που έβριζε τόσο καιρό σαν να μη συμβαίνει τίποτα και να κάνει την κότα… Συγγνώμη, αλλά για μένα αυτό δεν είναι τηλεόραση» πρόσθεσε παρακάτω, ανοίγοντας μέτωπο με τον Ουγγαρέζο.

Καριέρα

«Είναι ο πιο ανώριμος άνθρωπος που πέρασε ποτέ από την τηλεόραση» συνέχισε, λέγοντας μάλιστα ότι στα 25 χρόνια καριέρας της δεν έχει συναντήσει άλλον νέο ή νέα με τέτοια συμπεριφορά. Μάλιστα επισήμανε ότι ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε πέρυσι να δουλεύει με ανθρώπους τους οποίους δεν είχε εγκρίνει, αλλά τους αντιμετώπισε σαν να ήταν παιδιά του. «Επειδή κάποιος είναι καλός, κάποιοι δεν πρέπει να τον πατάνε και να λένε ψέματα» υπογράμμισε η Ζήνα, ρίχνοντας έτσι περισσότερα… βέλη στον νεαρό παρουσιαστή. Κι όλα αυτά λίγες μέρες προτού ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Μαίρη Συνατσάκη κάνουν πρεμιέρα με τη νέα απογευματινή εκπομπή «This is Spata live» στον ΑΝΤ1.

24.10.2015 espresso weekend 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...