Ολα έτοιμα για τον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Γνωστά ονόματα, αλλά και απλοί ανώνυμοι πολίτες θα συμμετάσχουν ως δρομείς στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που φέτος έχει ως στόχο να…

Γνωστά ονόματα, αλλά και απλοί ανώνυμοι πολίτες θα συμμετάσχουν ως δρομείς στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που φέτος έχει ως στόχο να στηρίξει το έργο των κοινωνικών φορέων «Οι φίλοι του παιδιού» και MDA Ελλάς. Στο αθλητικό γεγονός, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου και έχει γίνει θεσμός, αλλά και στο μήνυμα ανθρωπιάς που στέλνει διαχρονικά με την υποστήριξη της WIND, αναφέρθηκαν την περασμένη Δευτέρα 10 αγαπημένοι ηθοποιοί, παρουσιαστές και δημοσιογράφοι, καθώς και εκπρόσωποι των δύο οργανισμών, οι οποίοι συναντήθηκαν στον παιδικό σταθμό του σωματείου «Οι φίλοι του παιδιού» στον Κεραμεικό.

«Τη μεγάλη αυτή παγκόσμια ημέρα αθλητισμού, Ιστορίας και πολιτισμού, στη WIND έχουμε έναν ακόμη λόγο να γιορτάζουμε. Γιατί, παράλληλα, έχουμε τη χαρά της προσφοράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Από το 2011 ενισχύουμε φορείς κοινωνικής αλληλεγγύης συγκεντρώνοντας χρήματα εκ μέρους κάθε δρομέα της διοργάνωσης, αλλά και των 1.500 δρομέων της ομάδας μας WIND Running Team και των πρεσβευτών μας» επεσήμανε ο διευθυντής εταιρικών σχέσεων της WIND Γιώργος Τσαπρούνης.

Από την πλευρά της, η πρόεδρος των «Φίλων του παιδιού» Ιωάννα Παναγιωτίδου, αφού ευχαρίστησε την εταιρία για την προσφορά της, τόνισε ότι «πρωτοπορεί, εκφράζοντας έμπρακτα το ανεκτίμητο ενδιαφέρον της για το παιδί που έχει ανάγκη τη συμπαράσταση και τη βοήθεια».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ