Σουίτα 16.000 ευρώ για τον Ολάντ

Η θερμή αγκαλιά που του επιφύλαξε ο Τσίπρας και οι προσδοκίες από την επίσκεψη

Η θερμή αγκαλιά που του επιφύλαξε ο Τσίπρας και οι προσδοκίες από την επίσκεψη

Με μια θερμή αγκαλιά υποδέχτηκε ο Αλέξης Τσίπρας χθες το απόγευμα τον Φρανσουά Ολάντ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η κίνηση του Ελληνα πρωθυπουργού, αλλά και το γεγονός ότι αμέσως από τη γαλλική προεδρία ανέβηκε στο twitter το σχετικό βίντεο έδειξε το καλό κλίμα στις σχέσεις Ελλάδας – Γαλλίας, αλλά και τις προσδοκίες από την επίσκεψη του Γάλλου προέδρου στην Αθήνα, αφού σε κέρδη ποντάρουν και οι δύο πλευρές.

Οι δύο ηγέτες επιβιβάστηκαν στο ίδιο αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, όπου τους υποδέχθηκε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος. Ακολούθησε η εντυπωσιακή τελετή υποδοχής στο Προεδρικό Μέγαρο, με τους παρατεταγμένους εύζωνες στην Ηρώδου Αττικού να αποδίδουν τιμές στον Γάλλο πρόεδρο ενώ περπατούσε με τον Προκόπη Παυλόπουλο στο κόκκινο χαλί που οδηγούσε στην πύλη του Μεγάρου.

Οσον αφορά τη διαμονή του Γάλλου πρόεδρου στην Αθήνα, το ελληνικό κράτος (σε τέτοιες περιπτώσεις αναλαμβάνει πλήρως το κόστος) ήθελε να είναι «βασιλική». Οπως έγινε γνωστό, για τον Φρανσουά Ολάντ είχε κλειστεί η βασιλική σουίτα του πέμπτου ορόφου του πολυτελούς ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία».

Όλες οι ανέσεις

Το κόστος της σουίτας υπολογίζεται περίπου στα 16.000 ευρώ τη βραδιά, αφού περιλαμβάνει όλες τις ανέσεις που κάποιος θα μπορούσε να φανταστεί: από τριπλό καθιστικό με μαρμάρινο τζάκι και πιάνο αντίκα, πολυτελή τραπεζαρία που μπορεί να φιλοξενήσει έως 16 άτομα μέχρι ιδιωτικό γυμναστήριο και σάουνα.

Η συνολική επιφάνεια της σουίτας, που προσφέρει πανοραμική θέα της Αθήνας, αγγίζει τα 400 τετραγωνικά μέτρα, με τους χώρους να είναι διακοσμημένοι με υφάσματα σε απαλούς γήινους τόνους και επιπλωμένοι με εξαιρετικά κομμάτια των οίκων Christie’s και Sotheby’s, αλλά και πρωτότυπα έργα τέχνης. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει καθιστικό, μεγάλη γκαρνταρόμπα και μπουντουάρ. Το κυρίως λουτρό από μάρμαρο διαθέτει τηλεόραση με επίπεδη οθόνη plasma, ντουζιέρα ατμού με τζάμι και μεγάλη μπανιέρα με υδρομασάζ στο μέσον του δωματίου.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.