Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Φονική καταιγίδα με έναν νεκρό και μια αγνοουμένη

Ανεμοστρόβιλος χτύπησε την Αττική, ενώ η κακοκαιρία άφησε πίσω της δρόμους-ποτάμια, δεκάδες γκρεμισμένα δέντρα, κατεστραμμένα αυτοκίνητα και πλημμυρισμένες κατοικίες

Ανεμοστρόβιλος χτύπησε την Αττική, ενώ η κακοκαιρία άφησε πίσω της δρόμους-ποτάμια, δεκάδες γκρεμισμένα δέντρα, κατεστραμμένα αυτοκίνητα και πλημμυρισμένες κατοικίες

Ενας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και ένας αγνοείται λόγω της φονικής κακοκαιρίας που έπληξε τη χώρα από χθες τα ξημερώματα, ενώ ενδέχεται να υπάρχει και δεύτερος αγνοούμενος! Η ξαφνική καταιγίδα σε συνδυασμό με τους ισχυρότατους ανέμους είχαν αποτέλεσμα να υπερχειλίσουν χείμαρροι, να αποκλειστούν δρόμοι, να σωριαστεί σαν χάρτινος πύργος μια τριώροφη οικία στο Καματερό και να γκρεμιστούν δεκάδες δέντρα!

Η τραγικότερη είδηση ήρθε από το Μενίδι, όπου ένας 40χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του μετά τη σύγκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε, και στο οποίο επέβαινε και η 70χρονη μητέρα του, με μια νταλίκα που είχε ακινητοποιηθεί νωρίτερα στη μέση του δρόμου. Αμέσως μετά το τρακάρισμα οι δύο επιβαίνοντες βγήκαν από το όχημα και επιχείρησαν να φτάσουν σε ασφαλές σημείο.

Εγκλωβίστηκε

Ομως, τα ορμητικά νερά που είχαν καλύψει τον δρόμο παρέσυραν και τους δύο, με αποτέλεσμα ο άτυχος 40χρονος να εγκλωβιστεί κάτω από το αυτοκίνητό του και να βρει τραγικό θάνατο από πνιγμό!

Η μητέρα του στάθηκε τυχερή, καθώς εντοπίστηκε σώα από περιοίκους αρκετή ώρα αργότερα, σχεδόν 400 μ. μακριά από το όχημα! Λίγο αργότερα ένας πυροσβέστης, που είχε κληθεί για την αντιμετώπιση άλλου περιστατικού, επίσης στο Μενίδι, εγκλωβίστηκε στις λάσπες, χωρίς να μπορεί να επικοινωνήσει με τους συναδέλφους του, ώσπου εντοπίστηκε και σχεδόν μία ώρα μετά διασώθηκε.

Ως αργά χθες το βράδυ αγνοούνταν μια 45χρονη γυναίκα, το όχημα της οποίας εντοπίστηκε εγκαταλειμμένο μέσα σε χείμαρρο στην περιοχή του Καματερού. Ο σύζυγός της ενημέρωσε το πρωί τις Αρχές για την εξαφάνισή της και αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό της. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες πυροσβεστών και αστυνομικών, η γυναίκα δεν βρέθηκε. Την ίδια στιγμή εκφράζονται φόβοι και για δεύτερο αγνοούμενο στην περιοχή του Μενιδίου.

Στο μεταξύ, ως νωρίς το βράδυ (οπότε εξασθένησε το πρώτο κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την Αττική) η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε σχεδόν 850 κλήσεις για απεγκλωβισμούς, αντλήσεις υδάτων και κοπές δέντρων. Οι περισσότερες από αυτές, σύμφωνα με το Κέντρο Επιχειρήσεων, αφορούσαν τις περιοχές της Πετρούπολης, του Ιλίου και του Καματερού, καθώς και της Νέας Ερυθραίας, της Βαρυμπόμπης, της Κηφισιάς και της Σταμάτας.

Ανυπολόγιστες ζημιές σημειώθηκαν και στην Ηλεία, όπου πλημμύρισαν σπίτια, χωράφια και καταστήματα, ειδικά στις περιοχές Βάρδα, Βουπράσιο και Ψάρι, ενώ αντίστοιχα περιστατικά σημειώθηκαν στη δυτική Αχαΐα. Ακόμη, δρόμοι και καταστήματα πλημμύρισαν και στην Κω, ενώ πτώσεις δέντρων σημειώθηκαν σε όλη την Αττική, με την ηλεκτροδότηση να διακόπτεται σε περιοχές των βόρειων προαστίων, όπου από τους ισχυρούς ανέμους σχηματίστηκε μέχρι και ανεμοστρόβιλος.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:


24.10.2015 espresso weekend

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...