Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Ο τενόρος Μοδινός παντρεύεται σοπράνο!

Δύο «αηδόνια» που έχουν σμίξει στο λυρικό τραγούδι θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Ο τενόρος Φίλιππος Μοδινός και η μέτζο σοπράνο Κασσάνδρα Δημοπούλου παντρεύονται με πολιτικό γάμο στις 4 Δεκεμβρίου, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης

Δύο «αηδόνια» που έχουν σμίξει στο λυρικό τραγούδι θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Ο τενόρος Φίλιππος Μοδινός και η μέτζο σοπράνο erq234rqw34rt 2Κασσάνδρα Δημοπούλου παντρεύονται με πολιτικό γάμο στις 4 Δεκεμβρίου, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Φίλιππος είναι γιος του αείμνηστου βαρύτονου Τζον Μοδινού και της σοπράνο Τζένης Δριβάλα, με την οποία μάλιστα το ζευγάρι θα συνεργαστεί επί σκηνής. Οσο για την Κασσάνδρα, το όνομά της συζητήθηκε πριν από λίγο καιρό, όταν συμμετείχε σε ένα μουσικό χάπενινγκ, το οποίο βιντεοσκοπήθηκε και έγινε viral στο διαδίκτυο. Η κοπέλα είχε εμφανιστεί στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, υποδυόμενη μια φοιτήτρια. Καθισμένη στο πίσω έδρανο -και χωρίς να γνωρίζει κανείς την πραγματική ιδιότητά της- η λυρική ερμηνεύτρια μιλούσε δυνατά στο κινητό της εν ώρα μαθήματος. Οταν ο καθηγητής τη ρώτησε τι συμβαίνει, εκείνη του απάντησε «ερωτικά προβλήματα», ερμηνεύοντας στη συνέχεια μια άρια από την
«Κάρμεν» του Μπιζέ, που αιφνιδίασε τους… συμφοιτητές της!

«Με τον Φίλιππο είμαστε μαζί τεσσεράμισι χρόνια και από το καλοκαίρι του 2013 εγκατασταθήκαμε στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, τη Θεσσαλονίκη. Θα παντρευτούμε στη Νέα Υόρκη, διότι εκεί έχουμε πολλούς συγγενείς. Εντελώς τυχαία, η ημερομηνία του γάμου μας συμπίπτει με τα γενέθλια της Μαρίας Κάλλας. Πάντως σκοπεύουμε να κάνουμε τον θρησκευτικό γάμο στη Θεσσαλονίκη» εξομολογείται στην «Εspresso» η μέλλουσα νυφούλα.

Παραγωγές όπερας

Η μέτζο σοπράνο Κασσάνδρα Δημοπούλου και ο τενόρος Φίλιππος Μοδινός (αμφότεροι με πολλές ανησυχίες στον τομέα του κλασικού τραγουδιού και του θεάματος) ίδρυσαν το 2011 στο Λονδίνο την καλλιτεχνική ομάδα Skull of Yorick Productions, που εξειδικεύεται σε παραγωγές όπερας. Η ομάδα έχει ανεβάσει πάνω από εκατό παραστάσεις και δέκα διαφορετικά έργα και δημιούργησε το Στούντιο Οπερας στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό την αξιοποίηση νέων καλλιτεχνών. Μάλιστα φέτος διοργάνωσε και το 1ο Φεστιβάλ Οπερας στη συμπρωτεύουσα.

Η Κασσάνδρα Δημοπούλου έχει γράψει και σκηνοθετήσει τη λυρική επιθεώρηση «Η όπερα βγήκε απ’ τον παράδεισο», ένα κωμικό μουσικοθεατρικό έργο με θέμα την όπερα και τους καλλιτέχνες της. Εκτός από την ίδια και τον μέλλοντα σύζυγό της, στην παράσταση παίρνουν μέρος ο βαρύτονος Κωνσταντίνος Καριώτης, ο ηθοποιός Αθανάσιος Μαργούτας και η καταξιωμένη σοπράνο Τζένη Δριβάλα. «Είναι μεγάλη μου τιμή και νιώθω τυχερή που βρίσκομαι στο πλευρό της Τζένης Δριβάλα, μιας μεγάλης κυρίας της όπερας» υποστηρίζει η Κασσάνδρα για τη μέλλουσα πεθερά της.

 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...