Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΙΧΘΥΣ: Προωθήστε τα οικονομικά ζητήματα κάνοντας τις κατάλληλες επαφές, αλλά αποφύγετε την πολυκοσμία, που θα…

ΚΡΙΟΣ: Αρκετή φόρτιση θα σας προκαλέσει κάποιο οικονομικό θέμα που εκκρεμεί εδώ και καιρό, επειδή εσείς δεν φροντίσατε να το διεκπεραιώσετε όταν έπρεπε. Καλό το ρίσκο, αλλά χρειάζονται και όρια. Κάντε μια προσπάθεια να είστε αγαπητοί στα άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν προβείτε σε βεβιασμένες κινήσεις, θα ρισκάρετε τα μελλοντικά οφέλη σας στον οικονομικό τομέα. Βεβαιωθείτε από πριν για την εγγύηση των κινήσεών σας και μετά κάντε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Ορισμένες ασάφειες του επαγγελματικού χώρου μπορεί να σας κοστίσουν υλικά και ψυχικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Γεμάτος συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές θα είναι ο μήνας σας, οι οποίες θα φέρουν νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικά σχέδια, αλλά και άνοδο στον οικονομικό τομέα. Προχωρήστε τα σχέδιά σας και ας εξακολουθούν να υπάρχουν εντάσεις και αρκετό παρασκήνιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανανεωθείτε και γίνετε πιο δοτικοί για να εμπλουτίσετε τις γνωριμίες σας. Η συναισθηματική σας ζωή θα κυλήσει ήρεμα και δεν αποκλείεται οι αδέσμευτοι να βρείτε το άλλο σας μισό. Προσέξτε κάποια άτομα τι σας λένε και τον τρόπο με τον οποίο το εκφράζουν προτού τους ανοιχθείτε.

ΛΕΩΝ: Αποφασίστε να κάνετε κάποιες συζητήσεις με τα οικογενειακά σας πρόσωπα και θα βρείτε λύσεις για τα μεταξύ σας προβλήματα, αν αυτό σας ενδιαφέρει πραγματικά. Διατηρώντας τη θετική στάση που έχετε για τη ζωή, θα πετύχετε πιο εύκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διατηρήστε ήρεμο το κλίμα, διότι κάθε ένταση θα σας επηρεάσει αρνητικά. Οι αλλαγές και δη αυτές που θα είναι παρακινδυνευμένες, δεν αρμόζουν στο άτομό σας ούτε και στην προσωπικότητά σας.

ΖΥΓΟΣ: Απευθυνθείτε στον σύντροφό σας για ό,τι νομίζετε ότι χρειάζεστε ή επιθυμείτε. Θα βρείτε αυτό που θέλετε, χωρίς να απαιτείται να κάνετε συνέχεια υποχωρήσεις, ώστε να διεκδικήσετε μια θέση εκεί όπου σας ανήκει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στραφείτε -αν χρειαστεί- προς τα οικογενειακά σας πρόσωπα που είναι έτοιμα να σας στηρίξουν στις αντιξοότητες και στα προβλήματα που περνάτε στον επαγγελματικό χώρο. Φροντίστε να κάνετε μεθοδικές και μελετημένες κινήσεις για να προλάβετε απρόοπτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αντί να χάνετε χρόνο προσπαθώντας να προωθήσετε τα επαγγελματικά σχέδιά σας, προτιμήστε να μείνετε στο σπίτι και να χαλαρώσετε. Αν μάλιστα κατορθώσετε να αποφύγετε γενικά τις συζητήσεις, θα είναι υπέροχο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα χρειαστεί να δώσετε αγώνα για τα οικονομικά θέματα, ειδικά τώρα που θα σας ανοιχτούν καινούργιοι δρόμοι και η επικοινωνία σας θα ευνοείται. Φροντίστε οι ιδέες σας να παραμείνουν έξυπνες και πρωτοποριακές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είστε και θα παραμείνετε αθεράπευτα ρομαντικοί και αυτό θα σας σώσει ακόμη μία φορά από δύσκολες καταστάσεις. Ερωτήματα του συναισθηματικού τομέα θα χαλάσουν λίγο την καλή σας διάθεση.

ΙΧΘΥΣ: Προωθήστε τα οικονομικά ζητήματα κάνοντας τις κατάλληλες επαφές, αλλά αποφύγετε την πολυκοσμία, που θα σας κουράσει και δεν θα σας βοηθήσει να προσανατολιστείτε. Ο ευερέθιστος χαρακτήρας σας δεν θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τις συνεργασίες σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...