Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Θύμα (εκ)βιαστών επί ενάμιση χρόνο κόρη παπά

Απίστευτο εφιάλτη βίωνε για τουλάχιστον ενάμιση χρόνο η κόρη ενός παπά από περιοχή της βόρειας Ελλάδας στα χέρια αδίστακτου νεαρού, που κατηγορείται ότι την υποχρέωνε κατ’ εξακολούθηση να ικανοποιεί τις σεξουαλικές ορέξεις του

Απίστευτο εφιάλτη βίωνε για σχεδόν δύο χρόνια η κόρη ενός παπά από περιοχή της βόρειας Ελλάδας στα χέρια αδίστακτου νεαρού, που κατηγορείται ότι την υποχρέωνε κατ’ εξακολούθηση να ικανοποιεί τις σεξουαλικές ορέξεις του ίδιου αλλά και ενός φίλου του

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Οι δυο τους φέρεται ότι την εκβίαζαν πως θα έστελναν γυμνές φωτογραφίες της στον πατέρα της καθώς και βίντεο από ερωτικές περιπτύξεις της!

Η κακοποίηση της 26χρονης ξεκίνησε σύμφωνα με την καταγγελία της στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όταν άρχισε να συνομιλεί διαδικτυακά με έναν συνομήλικό της (τον οποίο δεν γνώριζε) μέσω του προφίλ ενός κοινού φίλου τους. Το λάθος της ήταν ότι έδειξε εμπιστοσύνη στον άγνωστο και κάποια στιγμή ενέδωσε στο αίτημά του να αποστείλει γυμνές φωτογραφίες της στο προφίλ του στο facebook. Μόλις τις πήρε, ο 26χρονος «κλείδωσε» το προφίλ του και έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό του. Ο νεαρός γνώριζε ότι η κοπέλα είναι κόρη παπά και άρχισε να απειλεί την 26χρονη ότι θα στείλει τις φωτογραφίες στον πατέρα της και σε άλλα μέλη της οικογένειάς της, αν δεν δεχτεί να συναντηθούν. Η κοπέλα, όπως περιέγραψε -σύμφωνα με πληροφορίες-, πίστεψε ότι, αν συναντιόταν με τον 26χρονο, θα σταματούσε ο εκβιασμός εις βάρος της κι έτσι δέχτηκε να συναντηθεί αλλά και να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του. Ομως, εκείνος, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, δεν σταμάτησε εκεί. Συνέχισε για μήνες να την εκβιάζει, εξαναγκάζοντάς την να συναντιέται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μαζί του και να υπομένει τις σεξουαλικές φαντασιώσεις του.

Ερωτικά όργια

Τελικά ο 26χρονος ξεπέρασε κάθε όριο, αφού φέρεται ότι απαίτησε από την κοπέλα να δεχτεί και τον φίλο του στα ερωτικά όργια (!), απειλώντας ότι θα ταχυδρομούσε στον πατέρα της τα βίντεο που είχε καταγράψει κρυφά από τις περιπτύξεις τους. Η νεαρή φοβήθηκε την αντίδραση της οικογένειάς της και υποχώρησε και σε αυτή την απαίτηση του 26χρονου, με αποτέλεσμα να ανέχεται επί μήνες τον βιασμό της από τους δύο φίλους. Ωστόσο, κάποια στιγμή φαίνεται ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι, με αποτέλεσμα η κοπέλα να καταφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και να καταγγείλει τον εκβιασμό και τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της, ελπίζοντας ότι θα τελείωνε το μαρτύριό της.

Ερευνες

Επειτα από κατάλληλες έρευνες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον 26χρονο και τον φίλο του και έκαναν έρευνες στα σπίτια τους, όπου ανακάλυψαν τα πειστήρια του εγκλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, στους υπολογιστές των δύο κατηγορουμένων, που έχουν ήδη κατασχεθεί, βρήκαν αποθηκευμένες τις φωτογραφίες και τα βίντεο με τα όργια στα οποία υπέβαλαν την κόρη του παπά.

Μετά την ανακάλυψη των πειστηρίων, στοιχειοθετήθηκαν οι κατηγορίες και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος των δύο 26χρονων -με τις κατηγορίες του βιασμού και της εκβίασης κατ’ εξακολούθηση-, η οποία ήδη βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...