Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

«Πυρά» non stop από τον Ντάφι: Ο Βασάλος είναι ο Νο 1...

Νέα «πυρά» από τον Τριαντάφυλλο με αποδέκτη τον Κωνσταντίνο...

Ο Κώστας Σόμμερ μας «συστήνει» την 3,5 μηνών κορούλα του

Ο Κώστας Σόμμερ, είναι ένας τρισευτυχισμένος μπαμπάς, αφού πριν...

«Survivor All Star» αποκάλυψη: Τσιμπούσι με ρύζι, κοτόπουλο και πίτες πριν από...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τις παραβιάσεις κανονισμών...

Κάτια Ταραμπάνκο: «Ακυρώθηκαν δουλειές μου επειδή ο Μαρτίκας με είπε κλέφτρα»

H Κάτια Ταραμπάνκο ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι...

Η δούκισσα έκλεψε τη δόξα του «007»

Γαλαζοαίματοι και σταρ του Χόλιγουντ στη λαμπερή πρεμιέρα του «Spectre» στο Royal Albert Hall του Λονδίνου

Γαλαζοαίματοι και σταρ του Χόλιγουντ στη λαμπερή πρεμιέρα του «Spectre» στο Royal Albert Hall του Λονδίνου

Ο πιο πιστός προστάτης της αυτής μεγαλειότητος επέστρεψε στη δράση, και βέβαια από την επιστροφή του δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι γαλαζοαίματοι.

Και μπορεί τα φλας να άστραψαν, απαθανατίζοντας τα «κορίτσια» του, μια 1 235«υψηλή» παρουσία όμως κατάφερε να κλέψει την παράσταση, συνδυάζοντας την έμφυτη λάμψη της με μια εντυπωσιακή ενδυματολογική επιλογή. Γιατί είναι αλήθεια ότι η δούκισσα του Κέμπριτζ, Κάθριν, ήταν η «βασίλισσα» της βραδιάς.

O διασημότερος κατάσκοπος της Βρετανίας, ο Τζέιμς Μποντ, επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη με το «Spectre», την 24η αποστολή του στον κινηματογράφο, η avant premiere του οποίου πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρικό κλίμα στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, με την παρουσία των πριγκίπων Γουίλιαμ και Χάρι καθώς και της υπέρκομψης Κάθριν. Η ταινία προβλήθηκε ταυτόχρονα σε εκατοντάδες κινηματογράφους στη Βρετανία και την Ιρλανδία.

Πράκτορας

Τον θρυλικό «007» ενσαρκώνει για τέταρτη φορά ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος στα 47 του μοιάζει ιδανικός πράκτορας. Αν και έχει δηλώσει ότι το κάνει πλέον μόνο για τα χρήματα, στην πρεμιέρα είπε ότι λατρεύει να υποδύεται τον Τζέιμς Μποντ. «Είναι απίστευτο που αποτελώ μέρος της παράδοσης» δήλωσε από την πλευρά της η 51χρονη Μόνικα Μπελούτσι, η οποία ενσαρκώνει τη Λούσι Σκιάρα, τη χήρα ενός διάσημου εγκληματία. Εκείνη έλεγε πριν από λίγες μέρες πως δεν νιώθει Bond girl, δεδομένης της ηλικίας της. «Πρόκειται για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, δεν γνωρίζω εάν είμαι ένα κορίτσι του Μποντ, είμαι απλά ένα ξανθό κορίτσι» είπε χαριτολογώντας η Σεϊντού, που υποδύεται τη Μάντλιν Σουάν, μια ψυχολόγο και κόρη του Ουάιτ, του αντιπάλου του Μποντ.

Με γυρίσματα στην Αγγλία, στην Ιταλία, στην Αυστρία, στο Μεξικό και το Μαρόκο, το «Spectre» συγκεντρώνει όλα τα παραδοσιακά στοιχεία των ταινιών του Μποντ: άγριες καταδιώξεις, έναν μεγαλομανή κακό -τον οποίο υποδύεται ο Κριστόφ Βαλτς-, αισθησιακά κορίτσια στο πλευρό του Τζέιμς Μποντ, συναρπαστικά gadgets και διαλόγους διανθισμένους με γερές δόσεις χιούμορ. Στις ελληνικές αίθουσες η ταινία έρχεται στις 12 Νοεμβρίου.

Απαστράπτουσα με see-through φόρεμα η Μίντλεντον

Μπορεί στην πρεμιέρα να έδωσαν το «παρών» πολλοί σταρ, μεταξύ των οποίων η Σίρλεϊ Μπάσεϊ, η Τζόαν Κόλινς, το πρώην Βond girl Ναόμι Χάρις και πολλοί ακόμα, ωστόσο η παράσταση μάλλον ανήκει δικαιωματικά στη δούκισσα του Κέμπριτζ. Η Κάθριν επέλεξε ένα see through φόρεμα σε απαλό σιέλ χρώμα, που όμως άφηνε πιο πολλά στη φαντασία, απ’ όσα αποκάλυπτε. Το μόνο που κατάφεραν να δουν οι σχολιαστές της πριγκιπικής γκαρνταρόμπας ήταν ότι η Κάθριν δεν φορούσε στηθόδεσμο.

ΠΟΙΟΣ ΤΖΕΪΜΣ ΜΠΟΝΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ «ΣΚΛΗΡΟΣ»

kjjj


Δείτε  παρακάτω τις φωτογραφίες:



{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκε παρουσιαστής του ΣΚΑΙ με ρεπόρτερ του Open

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής παντρεύτηκε τη σύντροφό του...

«Τσακώσαμε» το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ να διασκεδάζει στους Ρέμο – Γαρμπή

Η γνωστή ηθοποιός εδώ και λίγους μήνες έχει βρει...

Ερωτευμένος ο Φίλιππος Τσαγκρίδης – Αυτή είναι η σύντροφός του μετά την Καινούργιου

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης μετά τον χωρισμό του από την...

Ο μικρός τσολιάς της φωτογραφίας είναι ηθοποιός της σειράς «Σασμός»

Με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου ο γνωστός...

Ξέσπασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι ένας άνθρωπος κακόψυχος, μεγαλώνει και είναι κακός»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξέσπασε κατά γνωστού κυρίου της σόουμπιζ...

«Με τον άντρα μου χαθήκαμε για 10 χρόνια και όταν ξαναβρεθήκαμε στον πρώτο μήνα έμεινα έγκυος»

Η γνωστή κυρία της σόουμπιζ εξομολογήθηκε πώς έγινε η...

«Παρέλαση 1985 Δ.Μ. Καταδρομών», έγραψε ο γνωστός πρωταγωνιστής

Ο γνωστός ηθοποιός με αφορμή τον εορτασμό της 25ης...

Γεννητούρια στην ελληνική σόουμπιζ! Έγινε μαμά γνωστή ηθοποιός

Έγινε μαμά γνωστή πρωταγωνίστρια και η χαρά της δεν...