Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

«Κουραμπιέδες από χιόνι» διά… χειρός Γιάννη Τσιμιτσέλη

Μια βαθιά ανθρώπινη ιστορία, γεμάτη αγάπη, γέλιο και αθωότητα...

Οι παραστάσεις που θα μας συντροφεύουν κάτω από το θερινό φεγγάρι

Το καλοκαίρι είναι κατεξοχήν η περίοδος που τα θέατρα...

Μπήκε στην κουζίνα και μεγαλούργησε

Η γνωστή ηθοποιός λατρεύει το καλό φαγητό και της...

«Σασμός» spoiler: Η Βασιλική εξαφανίζεται προκαλώντας αναταραχές

Πολλές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Σασμός»....

Για δεύτερη χρονιά η ΤΝΤ και το δίκτυο επιχειρήσεων πελατών της «Μεταφέρει Ελπίδα» και στηρίζει κοινωνικά ευάλωτες ομάδες με τη συνεργασία του QualityNet Foundation.

Μια κοινωνική δράση που προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης σε 19 Kοινωνικούς Φορείς που υποστηρίζουν παιδιά και τις οικογένειές τους.

Το «Μεταφέρουμε Ελπίδα», είναι μια συνεργατική δράση, η οποία αναπτύσσεται βασιζόμενη στην ενεργή συμμετοχή του δικτύου επιχειρήσεων πελατών τηςΤΝΤ, καθώς και στην αξιοποίηση της τεχνογνωσίας, του ανθρώπινου δυναμικού και του υπερσύχρονου στόλου που διαθέτει η εταιρεία ταχυμεταφορών ΤΝΤ.

Η έναρξη του προγράμματος «Μεταφέρουμε Ελπίδα»,γίνεται πάντα στις 17 Οκτωβρίου, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας, προσδοκά να συλλέξει είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία έχουν επισημανθεί από τους ίδιους τους φορείς μέσω του μηχανισμού καταγραφής κοινωνικών αναγκών του QualityNetFoundation, σε 19 φορείς σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης

« Με το πρόγραμμα Μεταφέρουμε Ελπίδα ,η ΤΝΤ και το δίκτυο επιχειρήσεων πελατών της αναδεικνύουν την αξία της κοινωνικής προσφοράς των επιχειρήσεων και του ανθρώπινου δυναμικού τους και η δυναμική της συνεργασίας για την υλοποίηση κοινωνικών παρεμβάσεων στη χώρα μας » υπογραμμίζει η Γενική Διευθύντρια της εταιρείας, Χριστίνα Αλεβίζου

Οι Κοινωνικοί Φορείς που θα υποστηριχθούν από το πρόγραμμα είναι οι εξής:

Ίδρυμα για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ», Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών, ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου, Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ», Παράρτημα Προστασίας Παιδιού “Η Μητέρα”, Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Αγιος Στυλιανός», Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, Δήμος Μαρκόπουλου – Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας, Κοινωνική Αλληλεγγύη Δήμου Θεσσαλονίκης, Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Ηρακλείου Κρήτης, Χαμόγελο του Παιδιού, Δίκτυο για τα δικαιώματα του παιδιού, Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου «ΑΜΑΡΥΣΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ» (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.), Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Πειραιά (ΚΟΔΕΠ), Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η ΜΕΛΙΣΣΑ», Ίδρυμα Γεωργίου & Αικατερίνης Χατζηκώνστα, Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο (Π.Ε.Ν.), Δήμος Hρακλείου Κρήτης – Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής.

Για την υλοποίηση της πρωτοβουλίας, η ΤΝΤ αξιοποιεί την τεχνογνωσία, το ανθρώπινο δυναμικό, τον υπερσύχρονο στόλο και το οργανωμένο δίκτυο συνεργατών και αντιπροσώπων της για να προσφέρει ανακούφιση σε παιδιά και τις οικογένειες τους, μέσω της συλλογής και μεταφοράς ειδών πρώτης ανάγκης σε φορείς ανά την Ελλάδα.

Λίγα περισσότερα λόγια για το πρόγραμμα «Μεταφέρουμε ελπίδα»

Το 2014, θέλοντας να προσφέρει τις υπηρεσίες της για κοινωνικό σκοπό η ΤΝΤ σε συνεργασία με το QualitynetFoundation δημιούργησε το πρόγραμμα «Μεταφέρουμε Ελπίδα», ένα πρότυπο πρόγραμμα Κοινωνικής διαμεσολάβησης . Μια συλλογική προσπάθεια όπου εταιρεία, συνεργάτες και δίκτυο επιχειρήσεων/πελατών θα συγκεντρώνουν και θα μεταφέρουν είδη πρώτης ανάγκης σε φορείς που έχουν υπό την προστασία τους ευάλωτες κοινωνικά ομάδες. Το πρόγραμμα πέρσι υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία:

412 κούτες με είδη πρώτης ανάγκης παραδόθηκαν στους 17 συμμετέχοντες φορείς μέσα σε 2 εβδομάδες, σε 3.761 επωφελούμενους!

Συνοπτικά τα αποτελέσματα σε αριθμούς:

  • 412 πακέτα ελπίδας παραδόθηκαν συνολικά

  • 17 συμμετέχοντες οργανισμοί

  • 3.761 επωφελούμενοι των πακέτων ελπίδας

  • 7 διαφορετικές κατηγορίες ειδών πρώτης ανάγκης «Μεταφέρουμε Ελπίδα»

  • 132 διαφορετικές υποκατηγορίες ειδών, ενώ κατεγράφησαν 40.160 είδη

  • 26 συνεργαζόμενες εταιρείες

  • 3 περιοχές παράδοσης: Αττική, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης

  • 11 ευχαριστήριες επιστολές

  • 1 σημαντική πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης

Πληροφορίες για την ΤΝΤ:a 23

Η TNT είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ταχυμεταφορών στον κόσμο, παραδίδοντας καθημερινά, 1 εκ. αποστολές, από έγγραφα και δέματα μέχρι βαριά φορτία. Η TNT διαθέτει οδικό και αεροπορικό δίκτυο μεταφορών στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ασία-Ειρηνικό και την Αμερική. Το 2014, η εταιρεία παρουσίασε έσοδα ύψους €6,7 δισ.

Η δραστηριοποίηση της ΤΝΤ Ελλάδος ξεκινά το 1989. Πραγματοποιεί καθημερινά τις αποστολές των πελατών της στο εσωτερικό και το εξωτερικό, μέσω του ιδιόκτητου, παγκόσμιου, εναέριου και οδικού δικτύου της. Στην Ελλάδα, η ΤΝΤ υπερκαλύπτει τις ανάγκες των πελατών της με το ιδιόκτητο αεροσκάφος της και τα 115 μεγάλα και μικρά οχήματα που διαθέτει. Απασχολεί 232 εργαζομένους στα 6 υποκαταστήματά της σε Μαρκόπουλο Αττικής, Πειραιά, Mαρούσι, Αεροδρόμιο, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης, και διατηρεί ένα πλήρως οργανωμένο δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ΤΝΤ: http://www.tnt.com/corporate

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Νία Βαρντάλος σπάει τη σιωπή της για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

Η Νία Βαρντάλος, έσπασε την σιωπή της για την...

Τους τσακώσαμε στο λιμάνι της Αίγινας να περπατούν χεράκι χεράκι

Είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της σόουμπιζ!Ο ηθοποιός...

Ζηλιάρης ο Τάσος Ιορδανίδης

Ζηλιάρης μάς προέκυψε ο Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος βρέθηκε...

Τα δάκρυα του Λάκη Λαζόπουλου στον Άγιο των θαυμάτων!

Μεγάλη έκπληξη για τους προσκυνητές στο γυναικείο μοναστήρι του...

Τέσσερις κούκλες στα πόδια του Γιώργου Λιάγκα

Στικούδη, Παναγιώταρου, Χατζηθεοδώρου, Παναγιωτακοπούλου: Τέσσερις κούκλες στα πόδια του...

Εύα Καϊλή και Φραντσέσκο Τζόρτζι ξανά κάτω από την ίδια στέγη

Κάτω από την ίδια στέγη διαμένουν πλέον η Εύα...

Ο «Κατήφορος» της Πατησίων! Ζούγκλα» με «πεταλούδες της νύχτας» εξ Αφρικής

Οδός Πατησίων, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Μια από...